Gaming της χθεσινής βραδιάς.....

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας akmakas
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ενας καλός λόγος για να ξεφύγεις από τα προβλήματα!

Defender of the crown

defenderofthecrown01du6.gif

Atari STE

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
castlevania 3 nes - astal sega saturn (απιστευτα ακομη και σημερα 2d γραφικα)

Enchanted Land - STEEM compliments of STOT. Το παιχνίδι είναι το SOTB του ΣΤ. Απίστευτα γραφικά, 1 vbl 4 directional πάραλαξ scrolling καμια 40 aria χρώματα στην οθόνη, υπεροχη μουσική από τον Mad Max αλλα πολύ κακό gameplay. Ακριβώς όπως το SOTB (άντε λίγο καλύτερο, δεν θα το χαρακτήριζα "unplayable crap" όπως το SOTB).

Programmed by THE CAREBEARS, οι θρύλοι της demoscene.

Ποντιος γαρ.............:biglaugh: :D ωραια θα το δοκιμασω

Αν και το έλιωσα στο βρωμοPC στα τέλη του '80. Μπορω να πω, σήμερα, οτι πορώθηκα άσχημα με την έκδοση για ST :ylsuper:

Κυρίες & Κύριοι............XENON 2 :clap: :clap:

boss1.png

marchand.png

boss2.png

:)

...Φοβερό shmup το Xenon 2, δύσκολο μεν, αλλά πορωτικό !!

Σημασία στην λεπτομέρεια: Οταν μπαίνατε στο μαγαζάκι του εξωγήινου με την απόκοσμη φωνή για να αγοράσετε και να πουλήσετε hardware, λίγο πριν σας μιλήσει χαμήλωνε τον ήχο απο το "walkman" του, απο το οποίο άκουγε φυσικά το μουσικό θέμα του παιχνιδιου !! :thumb:

Για να ξεδώσω, έπαιξα για πολλοστή φορά το ΥΠΕΡΟΧΟ (με όλη την σημασία της λέξεως), Battle Squadron.

Kαι τα μυαλά στα κάγκελα !!

:headbang:

batsquadsw3.png

batsquadsw3.jpg

Χτες ασχολήθηκα με ένα παιχνίδι στην Amiga 500 που είχα να παίξω πολλά χρόνια. Armour Geddon της Psygnossis. Σίγουρα το γνωρίζετε οι περισσότεροι. Ένα φουτουριστικό flight- ground simulator με πολύ γρήγορα vector graphics και δυνατότητα να χειρισμού 6 διαφορετικών πολεμικών οχημάτων. Εντυπωσιακό παιχνίδι αλλά αρκετά δύσκολο κατα την γνώμη μου. Πέρασα περισσότερο χρόνο πετώντας στην τύχη με το αεροσκάφος παρά πραγματοποίησα την αποστολή. Αλήθεια, θυμάστε την εντυπωσιακή εισαγωγή με τον πύραυλο που χτυπάει τον δορυφόρο στο διάστημα; Aπο τις καλύτερες εισαγωγές σε Amiga.

armour-geddon_1.gif

armour-geddon_2.gif

panzer dragoon sega saturn

τα καλυτερα 32 bit γραφικα εν δρασει :D

telonio είπε:
Χτες ασχολήθηκα με ένα παιχνίδι στην Amiga 500 που είχα να παίξω πολλά χρόνια. Armour Geddon της Psygnossis. Σίγουρα το γνωρίζετε οι περισσότεροι. Ένα φουτουριστικό flight- ground simulator με πολύ γρήγορα vector graphics και δυνατότητα να χειρισμού 6 διαφορετικών πολεμικών οχημάτων. Εντυπωσιακό παιχνίδι αλλά αρκετά δύσκολο κατα την γνώμη μου. Πέρασα περισσότερο χρόνο πετώντας στην τύχη με το αεροσκάφος παρά πραγματοποίησα την αποστολή. Αλήθεια, θυμάστε την εντυπωσιακή εισαγωγή με τον πύραυλο που χτυπάει τον δορυφόρο στο διάστημα; Aπο τις καλύτερες εισαγωγές σε Amiga.
armour-geddon_1.gif

armour-geddon_2.gif
ΝΑΙΙΙΙ !!

Mπράβο telonio !! Η εισαγωγή ήταν όντως φοβερή (Psygnosis είναι αυτή !!) και μου θύμιζε ελαφρώς την αντίστοιχη απο το Awesome !! (παιχνίδι όνομα και πράμα :D ).

Αυτό ήταν, πάω να παίξω !! :D

Ευγε νεοι μου! :D

Jaguar μετα την ενασχοληση με το επος μην μου ποσταρεις τιποτα Mario,CookingMama και λοιπα διοτι θα φας 3ημερο ban :tease:

Εψές έπαιξα, τι άλλο;

BLUES BROTHERS, στον ST μου!

Το γουστάρω πολύ!!!

Πάρτε κι ένα longplay, από AMIGA όμως :

Πίσω
Μπλουζα