Gaming News [360]

Το αγόρασα (εννοείται) με τη μία και έπαιξα αρκετά χθες... η crazy 3D κάμερα είναι αρκετά μπερδευτική (τουλάχιστον στην αρχή) αλλά γενικά είναι ΠΟΛΥ καλό. Μόνο... η δυσκολία είναι από άλλο πλανήτη. Έλεος!
 
Ειδα update στο 360 Kαθως και demo του Halo wars.

Ουτε ενα ποστ,ειδικα για το 2ο;;;;;; :xm:
 
Update? Μην τυχόν εννοείς αυτό που έβγαλε προ ημερών για όσους έχουν έξοδο HDMI για να διορθώσει και καλά τα προβλήματα ήχου; Χμ, δεν έχει η κονσόλα μου HDMI οπότε είτε το έκανα είτε όχι, ένα και το αυτό... :D

Είμαι silver member, οπότε "ειδικά για το δεύτερο" είναι σαν να μην υπάρχει για μένα (μην αρχίσω τα περί Ελλάδας, live κλπ @#$%@@#$). :angry:
 
Kατι διαβασα ,οτι το GTAIV expansion θα ειναι Live free of charge,ισως σιγα σιγα να βαζει μυαλο.

Το σιγουρο ειναι οτι μετα απο καποιες μερες τα κατεβαζουν και οι Live τα ντεμο.

Εγω κατεβαζω rtype demo και κανω Install "OBLIVION" καθως και το expansion του.

Ετοιμαζομαι για μαχες (καπως αργα :p ).
 
Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι... έτσι έλεγαν ότι και το GT5prologue θα ήταν δωρεάν στο PS3 και ότι τα multi/cross platform παιχνίδια στο xbox live θα είναι και αυτά δωρεάν, αλλά για το πρώτο τα ακουμπήσαμε (και να τα άξιζε τελικά να πω εντάξει αλλά σιγά τον τίτλο τελικά) ενώ για να παίξεις λίγο CoD ακόμα πρέπει να στάξεις ευρώ στην M$ για να παίξεις στο XBL (στο PSN είναι ΔΩΡΕΑΝ φυσικά). Τέλος πάντων μακάρι να βγει το GTA exp. live free και να είναι η μικρή αρχή για μεγάλες αλλαγές... σταματάω εδώ και μη τσιγκλάς άλλο, άντε γιατί έχω βαρέσει μπιέλα από τις πολλές υπερωρίες στην δουλειά και θα στάξω πολύ φαρμάκι για όποια εταιρεία και να μιλήσω σήμερα... γ@#$ την Nιντέντο μου μέσα g@#$. :angry: :D :p
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν θελω να σε τσιτωσω ,αλλα οριστε και το λινκ..... ;)

Μαλλον quote...

Eιναι και αυτο μια αρχη...

Displaying the same kind of "throw that money away" attitude that won them exclusivity for the Grand Theft Auto IV expansions, Microsoft have announced that Xbox Live Gold will soon go (sort of) free.

Between February 17 and February 22, anybody playing either Grand Theft Auto IV or its upcoming expansion, The Lost & The Damned, will be able to play free of charge. No Gold subscription necessary. But only those two titles! No sneaking in a free game of Gears or Halo.

It's not often Microsoft are this charitable with their online service, so you cheapskates had better keep those five days in your schedule open, make the most of it.
 
Είδα λίγο τα:

Street Fighter IV: ΟΚ, ομολογουμένως δεν είμαι φαν των ξυλικίων, αλλά δεν μπορώ να πω ότι με τρέλλανε. Στις οθονιές τα γραφικά του φαινόντουσαν πιο όμορφα, ενώ νομίζω πως το gameplay/mechanics είναι πλέον αρκετά ηλικιωμένα...

Silent Hill Homecoming: μπρρρρρρ!

F.E.A.R. 2: το αυτό. Πολύ καλό (χωρίς να είναι εκπληκτικό), υπάρχουν στιγμές που τρομάζω πραγματικά. Ό,τι πρέπει για βράδυ με ακουστικά!
 
Αν και δεν εχω πληρως αποκρυσταλλωμενη αποψη (οταν αποκτησω θα την εντυπωσω στο κλασικο thread) το SF4 μου φανηκε καλυτερο των video που ανεβαιναν κατα καιρους - τεχνικα αρτιο. Οσο για τα mechanics,σε SF,SC,VF μετα τις τελευταιες μετενσαρκωσεις δεν μπορω να φανταστω ποσο καλυτερα θα μπορουσαν να γινουν.

Το Fear2 ειναι βελτιωμενο στα σημεια αλλα παραμενει yaFPS...

Βαρατε μου απουσιες καργα...κατι τα "πακετα" στη δουλεια, κατι το στησιμο του νεου PC, κατι ενα καψιμο με MegaCD, κατι η ενασχοληση με το "καλο" 360 - με εχουν κρατησει καμποσο καιρο μακρια απο το Live και το "κακο" 360 :D ...θα επανελθω το ΣουΚου hopefully
 
Για οσους δεν ξερουν το "καλο" 360 ειναι αυτο που του εχει καει μονο 2 φορες και το "κακο" αυτο που εχει καει πανω απο 7 (τις 2 τελευταιες καηκε και το συνθετο μαζι του).
 
To Halo Wars επιτελους ειναι free για download το demo στο live και για τους silver members.

HeaderBG_Art.jpg


απολαυστε μερικα ομορφα wallpapers του παιχνιδου

HW_1024x768_1.jpg


HW_1024x768_6.jpg


θα βρειτε και αλλα στο official site

http://www.halowars.com/Galleries/ConceptArt.aspx
 
Το κατεβασες? Τι λεει?
 
Halo wars Demo Εντυπωσεις, λοιπον πριν λιγο το εβαλα αρχιζει με ενα εντυπωσιακο βιντεο και επειτα σου εχει επιλογη για skirmish η campaing μεχρι στιγμης που επαιξα το πρωτο mission μπορω να πω οτι εχει εντυπωσιακα γραφικα και σχετικα ευκολο χειρισμο,και ωραιο storyline video,τωρα θα συνεχiσω το δευτερο mission που σου δινει την δυνατοτητα να φτιαξεις Base.

Τελικα ειναι υπεροχο το παιχνιδι, το δευτερο mission εχει βαρβατη μαχη με scorpions tanks,τους spartans,ειδα οτι εχει αρκετα διαφορετικα units να φτιαξεις, αλλα το μονο μειον ειναι οτι εχει οριο στα units,Παντως αξιζει να παιξετε ενα skirmish με το computer εκει μπορεις να βγαλεις ολα τα units του παιχνιδιου,πολυ καλο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! (μας ειχε σκασει η Capcom με το Secret Monday 360 Announcement)

up340631.jpg


(powered by MT-FrameWork 2.0 engine)

1790_0006.jpg


Φωτο και videos (μιλαμε για τρελα γραφικα - NeoGaf meltdown is imminent)
 
Τι ειναι τουτο;;;;; παλι fps . :xm:

Περιμενα και εγω την ανακοινωση με την ελπιδα κατι ρετρο σε update .

Κανενα final fight 360 ....... :(
 
Εγω ημουν σιγουρος για PowerStone 3...

Παντως το LP2 θετει νεα standards στο τεχνικο τομεα.Νιωθω σαν να γυρισαμε σελιδα...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=unrJz_TQ1_M]YouTube - Lost Planet 2 Capcom New Trailer
 
Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες κονσόλα Limited Edition κόκκινη Elite μαζί με το Resi 5 στα 299,99€

Future retro classic! ;)
 
vagosgta3 είπε:
To Halo Wars επιτελους ειναι free για download το demo στο live και για τους silver members.
HeaderBG_Art.jpg


απολαυστε μερικα ομορφα wallpapers του παιχνιδου

HW_1024x768_1.jpg


HW_1024x768_6.jpg


θα βρειτε και αλλα στο official site

http://www.halowars.com/Galleries/ConceptArt.aspx
Κοιτάξτε ποιος έχει πάει στον πόλεμο στο νέο παιχνίδι Halo Wars για να βοηθήσει τον Masterchief....

χα0χ0αχ0α0χα0χα0χ0αχ0α0χα0χα0χα0χ0αχ

(Δεν είναι photoshop, αλήθεια έτσι είναι ingame

Πώς τους ήρθε τώρα και το βάλανε κανείς δεν ξέρει...)

mailp.jpg
 
Aardvark είπε:
Το 360 εφτασε το 1.000.000 πωλησεις στην Ιαπωνια.
Ποιος θα το πιστευε πριν 5 χρονια οτι το ΧΒΟΧ θα πουλαγε 1 προς 3 σε σχεση με το Playstation στην Ιαπωνια και θα πουλαγε 1 μιλιον κομματια!
 
Πίσω
Μπλουζα