Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Δυστυχως ναι ειναι ακριβη η RTX 3080TiGeForce RTX 3080Ti (12GB); No money, man...
 Εγω ακομα στον πατο των gaming pc ειμαι με την GTX 1050 Ti που εχω στον υπολογιστη και το παιχνιδι που δειχνει στο βιντεο ειναι unplayable με λιγα frames.
 Εγω ακομα στον πατο των gaming pc ειμαι με την GTX 1050 Ti που εχω στον υπολογιστη και το παιχνιδι που δειχνει στο βιντεο ειναι unplayable με λιγα frames.Απαράδεκτη κάρτα.RTX 4070 ti
Kαλη καρτα με προδιαγραφες για high - medium settings σταθερα για τα επομενα 5 χρονια η μεχρι και το τελος αυτης της γενιας ps5 - xbox series x ) και της unreal engine 5.Λογικα ανετοτατα με μεγιστη αναλυση 1080p και 30 - 60 fps μεχρι το τελος της γενιας.Οπότε πάλι καταλήγω στην 3060 12GB και περιμένω την επόμενη γενιά μπας και βελτιωθούν τα πράγματα.
Θελω το LG ultra gear η ergo 32". Αυτο εχει αναλυση 3840 x 2160. Μπορει η καρτα μου να υποστηριξει αυτη την αναλυση?
Ε δεν ειναι ακριβως μυστικο.Τροφοδοτικο : το κρατουσα κρυφο για να μην μου ματιασουν