Gaming News [PS3]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
EΠομενη τριλογια για HD Makeover η παρακατω.

c57a73720ddd891a845b37bb4f80e1a1.jpg

Πήξαμε στα HD makeovers. Άντε βγάλετε τίποτα νέο!!

Εψαξα αλλα δε βρήκα να εχει γίνει καμία αναφορά στο πιο κάτω:

Κυκλοφόρησε πριν καμια 20αρια μερες. Πολύ εθιστικό και πολύ αγχωτικό, παρόμοιου ύφους με τα Alien Breed. BTW, ψάχνω για παρόμοιου στυλ παιχνίδια, εάν καποιος εχει να προτείνει κατι (ας είναι και παλαιας κοπής, 2008 ή 9, δε με πειράζει).

Kαλοοοο,δυνατος τιτλος.

Επισης παιζει και το Commando 3 ,παλιος σχετικα τιτλος.

commando-3-20080312083814889_640w.jpg

Ωραίος! Καταπληκτικό!!!!!!!!

Πολύ splatterhouse στυλ για τα γούστα μου τα παραπάνω!! Διάβαζα σε γνωστό ελληνικό site για παιχνίδια ότι παίζει καλές γιορτινές προσφορές στο PSN. Tales of Monkey Island μιση τιμή, το νέο Sonic μισή τιμή και πολλά άλλα. Ευκαιρία για όποιον τα γουστάρει!!

Μηπως θα ειναι μεσω PSN plus;;

My kind of racing!!

Ποιο GT5....

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Που να δεις σημερα το απογευμα που θα εχει demo το Little Big Plannet 2!!

Στο πρωτο ειχα τρελαθει να βγαζω φωτο μου με το eyetoy και να τις κανω wallpaper στις πιστες του παιχνιδιου.

Οπου τοιχος κολλαγα.

Λοιπον χτυπησα το Commando 3. Ειναι σα να παίζεις Ikari warriors με την ίδια εθιστικότητα και HD γραφικά. Πολύ όμορφο!

Kαι ρετρο.

Εγω εχω βαλει στο ματι 2 christmas offers.

Το καινουργιο top view lara και το original του ps1,μονο με 14 κατι συνολο.

Με εξαιρέσεις (και αναλόγως την ηλικία του καθενός), πιστεύω ότι μονο κατι τέτοια παιχνιδάκια αξίζουν να τα αγοράσεις στο PSN. Εχουν και καλή τιμούλα, γύρω στα 10-12 ευρά. Αμα δεις κατι καλό, σφύρα....

Α να αναφέρω 2 πολύ καλά, κατά τη γνώμη μου, τα οποία όμως αφορούν κυρίως τους φανς του είδους:

Παιδιά είναι και τα 2 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!! Επαναλαμβάνω, για τους φανς του είδους. Οι ήχοι στο pacman είναι οι ορίτζιναλ, όταν π.χ. τρως τελείες ή χάνεις ή τρως φανταζματα.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το θέλω σαν τρελός!!!!!!

Tα βρωμοπουλα απο το iphone κανουν επιθεση και στο PS3 μεσω των minis.

Aρχισαμε....

PlayStation minis

Angry Birds — The survival of the Angry Birds is at stake. Dish out revenge on the green pigs who stole the Birds’ eggs. Use the unique destructive powers of the Angry Birds to lay waste to the pigs’ fortified castles. Angry Birds features hours of gameplay, challenging physics-based castle demolition, and lots of replay value. Each of the 63 levels requires logic, skill, and brute force to crush the enemy.
http://blog.us.playstation.com/2011/01/02/the-drop-week-of-jan-3rd-2011-new-releases/

Eρχονται Turbografx games στο PSN.

Αυτο το Bonk's Adventure το ηθελα απο οταν το ειχα δει στο GT.

][/font]
"TurboGrafx Classics" from Hudson

• Alien Crush
  • Bomberman '94
  • Bonk's Adventure
  • Dungeon Explorer
  • Neutopia
  • New Adventure Island
  • Soldier Blade
  • Super Star Soldier
  • Victory Run
  • World Sports Competition

Cool cool ,αν δεν ειχα και το Underworld ηδη θα ηταν mustbuy.

Bασικα και τα τρια εχω αλλα ειπαμε ,Λαρα ειναι αυτη.

5329665477_063245d098_z.jpg

Πίσω
Μπλουζα