Gaming News [PS3]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Aνεβηκε και το "Magic Carpet" στο PAL PSN.

Ενα απο τα πρωτα παιχνιδια που πηρα στο Saturn,διψαγα για παιχνιδια τοτε ,δεν ηξερα δεν ρωταγα. :xm:

resize.aspx

Σήμερα. παρέλαβα την εξαιρετική συλλογή ULTIMATE MEGA DRIVE COLLECTION, ps3, η οποία περιλαμβάνει 40 παιχνιδάρες της κονσόλας MEGA DRIVE, τους ακριβείς τίτλους που περιλαμβάνει μπορείτε να τους διαβάσετε στην δεύτερη pic που επισυνάπτω. έχει γίνει τρομερή δουλεία στον τομέα του upscaling των γραφικών, δεδομένου οτι το παιχνίδι έτρεχε με hdmi ανάλυση, και η προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι ένα πακέτο με αναμνήσεις που αξίζει πέρα για πέρα τα λεφτά του.45 eur. Δείτε ορισμένες απο τις photo, που τράβηξα με την ενασχόληση μου με το εν λόγω παιχνίδι.

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι τα αξίζει καθόλου.Η Sega βγάζει συνεχώς συλλογές(οι οποίες btw είναι compatible με τις καινούργιες κονσόλες)και 45 ευρώ για κάτι που μπορείς πλέον να έχεις δωρεαν με μερικά κλικς είναι κλεψιά.Όσο για το υποτιθέμενο HD δεν πρόκειται για τίποτα άλλο παρά ένα φίλτρο που έχουν ΟΛΟΙ οι σύγχρονοι εξομοιωτές mega drive.Τέλος μας κοροϊδεύουν και μέσα στα μούτρα μας αφού είπανε πως δεν πρόλαβαν να βάλουν το Sonic 3 & Knuckles και Sonic 2 & Knuckles επειδή θα έπαιρνε χρόνο και θα έκοβαν άλλα πράγματα.Έχουν βάλει απλώς το Sonic 3 και το Sonic & Knuckles.Η εντολή για να ενωθούν αυτά τα 2 δεν παίρνει πάνω από 2 λεπτά.Zdang...Thanks but not for me Sega

Must συλλογη για ρετρομανιακους ,οπως και Must buy στην λιστα μου.

Ειχα μερικους ενδοιασμους αλλα αφου ειδα και τις cool photo του Nicksofar επεισθη εντελως.

Τhanks...... :thumb:

Ειναι καλη συλλογη, με καμποσα extras και απο τα λιγα παιχνιδια που με εκαναν να κυνηγησω achievements.

Πραγματικά αν είναι 45 ευρώ για 40 παιχνίδια τα οποία θα τα παίξεις όπως δεν τα έχεις παίξει ποτέ, αξίζει και παραξίζει.

Καλόπαιχτα. Wally έχεις PS3; :xm:

Φυσικα και οχι :) .Στο 360 το επαιξα...

παιδιά, εγώ το πήρα σχετικά ακριβά, impulse αγορά απο συνηκιακό κατάστημα:animeek:, net μέσο όρο τιμής 38 eur.

@ Nicksofar

Ξέρεις, φαντάζομαι, πως μπορείς να μεγαλώσεις την οθόνη/ανάλυση των παιχνιδιών...

Στο λέω γιατί στις φωτό τις έχεις με τα "πλαίσια".

υ.γ. PRICE EUR 32.49 από play.com

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
σε λίγο πάω για τον δεύτερο γύρο, έχω δουλεία τουλάχιστον μέχρι να ξεκλειδώσω το SHINOBY arcade version:D

tzanspy όντως καμίά σχέση, το δοκίμασα να το κάνω πρίν, ήμουν στον κόσμο του phantasy star, αλλά μέσα απο τα options δεν βρήκα την επιλογή fullscreen..

ps. μονό μεσω του shinoby 3 ξεκλειδώνει το shinoby arcade?

Μόλις τρέξεις το παιχνίδι select -> video set up και σου εμφανίζει τις παρακάτω ρυθμίσεις...

Να σου πω την αλήθεια όταν το πρωτοπήρα το παιχνίδι ξενέρωσα πολύ με τα γραφικά και το κάδρο της εικόνας και έκανα ένα μήνα να το ξαναπιάσω στα χέρια μου μέχρι που τυχαία ανακάλυψα τις αυτές τις ρυθμίσεις. :o

Άκουγα για HD Remakes και HD δεν έβλεπα...

Προβολή συνημμένου 1324

ps. Τις ρυθμίσεις μπορείς να τις αποθηκεύσεις αλλά θα πρέπει να τις κάνεις ξεχωριστά για κάθε έναν από τους 40+ τίτλους. Μη ξεχάσεις το smoothing on.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ένα bluray για 40 roms ? Kάντα 150, βάλε τιμή 15 ευρώ και έχει νόημα ρε Sega...Όχι έτσι, και όχι στο PS3. Nα έβλεπα κανονικά HD remakes , σάν του Street Fighter, να πώ εντάξει είναι τίμια αγορά. Φυσικά οι fanboys δέν μασάνε και καλά κάνουνε. Άμα βγάζανε κανα Amiga classics το ίδιο θα έκανα κι'εγώ !!!

OK, τα ζήσαμε, τα αγαπήσαμε, τα ταΐσαμε κιόλας λες και ήταν το αγαπημένο μας pet... αλλά τέτοια παιχνίδια, με τέτοια γραφικά, σε next-gen κονσόλες, δεν είναι απλά πεταμένα λεφτά, αλλά κυρίως χαμένος χρόνος. Γουστάρετε retro κλπ; Πάρτε ένα Xbox (το πρώτο) και φτιάχτε το. Το επόμενο βήμα φυσικά θα είναι να του βάλετε ό,τι emu επιθυμεί η καρδιά σας. Μπορεί να σας έρθει πιο ακριβά από μία επίσημη συλλογή όπως η παραπάνω, αλλά σίγουρα πιο φτηνά από δύο επίσημες συλλογές :D

Ααν ειναι ετσι τα παιζουμε και στο pentium II στα 266mz ,γουσταρουμε κυριλε συσκευασια ,ασυρματο κοντρολ και χουντου αναλυση. :)

Aνεβηκε το Wolverine Demo στο PSN,γραφικως δειχνει ενδιαφερον. :xm:

700mb.....

wolverine-game.jpg

To outrun online ζηταει 9.99 ευρωπουλα και δεν εχει δυνατοτητα demo σε αντιθεση με το Live.

Αγνωσται αι βουλαι της Σονυ.

Mυστηρια πραγματα. :xm:

Aντε βρε Capcom ολο το λες και δεν το κανεις..... :(

resident_evil_2_logo.jpg

Παράθεση:

Capcom is going to make its PlayStation Network presence a lot more robust as it begins releasing ports of PS1 titles and providing downloadable versions of previous PSP titles throughout the year. We spoke with Capcom's Chris Kramer, who let us know that the company would be listening to what the community wants and figuring out internally what titles to release -- but don't expect any of them to involve licensing shenanigans along the lines of Marvel vs. Capcom.

"We'll definitely be looking at a lot of titles that have things like Street Fighter and Resident Evil in the title," Kramer said. "We're thinking about putting together a long list of the titles we're looking at, and then releasing it on Capcom Unity and having people vote on them. Ultimately we're looking at bringing between 20 and 40 titles to the PSN over the next several months."

Πίσω
Μπλουζα