Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ναι,σωστα!Και εγω το ειχα υποψιν μου!Οποτε λιγο υπομονη ως αυριο (γιατι,κλασσικα,πρεπει σε λιγο να παω στην δουλεια!)Rygar είπε:Γρηγόρη προτείνω ακομα ενα βίντεο με μερικά κοντινά πλανα από την πρόσοψη που να φαίνεται το λογότυπο και μερικά πλαινά.
Φίλε μου κι εγώ θα γούσταρα σκέση με τη Μονικα Μπελούτσι, αλλα...... νομίζω σε κάλυψαTakis Vounatsos είπε:Είμαι ερωτευμένος κεραυνοβόλα! Που μπορώ να βρω ένα τέτοιο να αγοράσω; Μάλλον πουθενά και αν το έχει κάποιος, ή δε θα το δίνει ή θα ζητάει τον πατέρα του και τη μάνα του. Ζηλεύω πραγματικά, τόσο που ούτε για γυναίκα δε ζήλεψα ποτέ έτσι!
Αδελφέ για μένα, Μόνικα είναι το εργαλείο και ακόμα καλύτερο. Αν είσαι συλλέκτης μπορείς να με καταλάβεις. Απλά τώρα πια λόγω ΔΝΤ, είμαστε να κάνουμε μόνο μάτι. Αλλά που θα πάει, μπορεί να γυρίσει ο τροχός...Rygar είπε:Φίλε μου κι εγώ θα γούσταρα σκέση με τη Μονικα Μπελούτσι, αλλα...... νομίζω σε κάλυψα. Παντως κομματάκι υπερβολικο σε κόβω.....
ΟΧΙ, να μην γυρίσουμε στο θέμα μας ακόμα. Να διαγραφεί πρώτα ο κ. Ρίγανης!Rygar είπε:Βρε σε καταλαβαίνω, αλλα προτιμώ τη Μόνικα Μόνικα και όχι τον ΚΑΤ Μονικα.
Τεσπα στο θεμα μας....
Nemo είπε:Y.Γ. o Ερμης και ο KAT θα ηταν ενδιαφερον εγχειρημα/project για αναπτυξη emulator για αυτους ....
.............Wally είπε:Ποσο μαλλον η ηλεκτρονικη διαφυλαξη των εφαρμογων και γιατι οχι (το παω μακρια τωρα)...ενας KAT emulator!
Καλο!Χωρις πλακα παντως το πληκτρολογιο μου πλησιαζει την ηλικια του ΚΑΤ αφου ειναι ΑΤ συμβατο (με το γνωστο 5πινο DIN βυσμαRygar είπε:Μεγαλε!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλα ρε Γρηγόρη σε λυπαμαι ρε φίλε! Να σου στείλω λίγο λαδάκι απ'αυτό που εβγαλα φετος να βαλεις λίγο στο
Enter; Πολύ δυνατά ακούω να το πατάς![]()
![]()