...και μόλις το διέπραξα.
Παρακολουθούσα την πορεία του
GOG.com από το ξεκίνημα του και όλο έλεγα να αγοράσω κάτι. Αλλά μέχρι σήμερα δεν το είχα κάνει.
Ωστόσο με το που άνοιξα σήμερα την σελίδα τους και είδα την προσφορά αυτού του Σαββατοκύριακου, απλά ήταν αδύνατο να αντισταθώ πλέον! :flower:
Δείτε:
Μόνο για αυτό το Σαββατοκύριακο δίνει τα Heroes of Might and Magic 1, 2 και 3 μαζί με όλα τους τα expansions καθώς και το Might and Magic 6-pack (όλα τα M&M από I-VI) με έκπτωση 50% και τελικό κόστος $19.96 (14 ευρώ!)
Clicky on the piccy.
Επιπλέον bonus μπορείτε να θεωρήσετε ότι όλοι οι registered users μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν μέχρι τις 24/12 τα Tex Murphy 1+2 όπως ήδη μας ενημέρωσε και ο Aardvark
εδώ.
Θυμίζω ότι το GOG.com δίνει τα παιχνίδια που αγοράζετε χωρίς κανένα απολύτως DRM, αντίθετα με όλα τα υπόλοιπα download services. Δηλαδή μπορείτε να τα κατεβάσετε όσες φορές θέλετε και να τα εγκαταστήσετε σε όσους υπολογιστές θέλετε χωρίς κανένα πρόβλημα. Άλλος ένας λόγος να τους προτιμήσουμε...
Αν ασχολείστε με strategy και RPG, σίγουρα γνωρίζετε για τι διαμάντια πρόκειται και πόσες ώρες gameplay (hint: εκατοντάδες...) περιέχει το συγκεκριμένο πακέτο. Εγώ τα είχα λιώσει παλιότερα και ειδικά με το HoMM 2 "έγραψα" άπειρες ώρες, ενώ και το M&M VI μου "έφαγε" σχεδόν ένα ολόκληρο καλοκαίρι. Μου άρεσαν τόσο που είχα αγοράσει αργότερα original το HoMM 3 και το M&M VII. Ήρθε λοιπόν η ώρα να εξιλεωθώ που είχα τα υπόλοιπα πειρατικά. #)
Η ειρωνεία της τύχης είναι ότι το HoMM 3 το είχα πάρει original αλλά μου κλέψανε το cd και έχει απομείνει το κουτί του άδειο.
Ήδη η ADSL κατεβάζει το HoMM 2 και ανυπομονώ να ακούσω ξανά την υπέροχη όπερα που είχε να παίζει στο background. Και βέβαια μπορεί αργότερα να "ψωνίσω" ξανά τίποτα. Κάτι Fallout και Realms of Arkania δεν βλέπω να τα αφήνω για πολύ ήσυχα... :wub:
Αλήθεια, κανείς από εσάς που γράψατε παλιότερα ότι είχατε accounts (Kambia? Rygar? Iaspis? Gryzor? Amigos?) έχει φτιάξει καμμιά καλή συλλογή από games; Ή έχει να μας πει εντυπώσεις παλιού χρήστη;