Ναι, συμφωνώ. Και εγώ ξενέρωσα κάπως.
Όταν πρόκειται για πραγματικά λεφτά, δεν είναι εύκολο να ανεχτεί κανείς "αστεία" και "marketing tricks". Μάλλον σκέφτηκαν την δωρεάν δημοσιότητα σε μεγάλα sites που θα αποκτούσαν με το "κλείσιμο", αλλά αμφιβάλλω αν συνειδητοποίησαν και το μέγεθος του ρίσκου.
Πιθανώς δεν θα με είχε ενοχλήσει τόσο προσωπικά αν δεν είχα αγοράσει 24 ώρες πριν "κλείσει" μερικά games που δεν είχα κατεβάσει ακόμα. Το λάθος τους ήταν που το "κλείσανε" αμέσως μετά από ένα καλό promo (και με υψηλότατο 60% discount) οπότε σίγουρα πολλοί θα αισθάνθηκαν "κρεμασμένοι" όπως εγώ. Μένει να δούμε πόσοι θα επιστρέψουν μετά από αυτό.
Από την άλλη, μου έδωσε να σκεφτώ δύο πράγματα.
1ον, όντας το μοναδικό DRM-free download site, ακόμα και αν εξαφανιστεί κάποια στιγμή ξαφνικά από προσώπου Γης, τα παιχνίδια που έχω αγοράσει και κατεβάσει θα συνεχίσουν να μου ανήκουν στον αιώνα τον άπαντα. Κάτι που δεν μπορεί να ισχυριστεί κανένα από τα άλλα αντίστοιχα sites. Απλά από εδώ και μπρος θα κατεβάζω ότι αγοράζω
αμέσως.
2ον, αφού μου έλειψε το site όσο ήταν down και η παγωμάρα που ένιωσα στην αρχή ήταν σαφώς δυσανάλογη με τα 12.5$ που θα είχα χάσει αν είχε κλείσει πραγματικά, σημαίνει ότι το site μου άρεσε πραγματικά.
Θα περιμένω λοιπόν να δω την νέα μορφή του και αν συνεχίζει να αξίζει τον κόπο
και ιδίως αν διατηρήσει 100% τον DRM-free χαρακτήρα του, θα συνεχίσω να είμαι "πελάτης".
Προς το παρόν, συνεχίζουν τις χαζομάρες:
Πρέπει να είναι το μοναδικό YT video που τα comments του σε λίγο θα είναι περισσότερα από τα views. Σφαγή!