Wally
Retired Admin
- Αντιδράσεις
- 4.520
Για να δουμε τι θα δουμε...We're bringing you guys a surprise new publisher tomorrow, creator of a classic strategy series! Who do you think it will be?
Για να δουμε τι θα δουμε...We're bringing you guys a surprise new publisher tomorrow, creator of a classic strategy series! Who do you think it will be?
Ακριβώς το αντίθετο!Wally είπε:Τα Hitman δεν τα πολυσυμπαθησα ποτε. Tα πρωτα Splinter Cell ειναι ασυγκριτως καλυτερα...
Εγώ, αγαπητέ μου, έχω καταλήξει να μαθαίνω τις εκπτώσεις από σένα! Είτε είναι για το Ροζ Πάνθηρα, είτε είναι για παιχνίδια!.....Maddog είπε:Εγώ πάντα περιμένω τις εκπτώσεις στο GOG.com! Στην χειρότερη, αν δεν σκάσει προσφορά σε κανένα Σαββατοκύριακο μέσα στην χρονιά θα είναι τα Χριστούγεννα.
Και εγώ τόσο καιρό νόμιζα ότι είναι για το εκλεπτυσμένο μου χιούμορ και τις ψαγμένες μου ιδέες. recry: (λέμε τώραααα...)D@redevil είπε:Εγώ, αγαπητέ μου, έχω καταλήξει να μαθαίνω τις εκπτώσεις από σένα! Είτε είναι για το Ροζ Πάνθηρα, είτε είναι για παιχνίδια!.....
Γιατί νομίζεις ότι παρακολουθώ κάθε post σου?!
Καθόλου κακό, αν και θα ενδιαφερόμουν μόνο για 2 "κομμάτια": Το Patrician 3 & το Port Royale 2 (γενικά τα Medieval! )Kambia είπε:Και μια και λέγαμε για εκπτώσεις στο GOG 50% off στα All Strategy First games
Καλά, να σε προλάβει η Κάμπια?! Ντροπή! Πάει μια κραταιά αξία!Maddog είπε:Και εγώ τόσο καιρό νόμιζα ότι είναι για το εκλεπτυσμένο μου χιούμορ και τις ψαγμένες μου ιδέες. recry: (λέμε τώραααα...)
Τελικά όλα για τα λεφτά γίνονταιαιαιαι...
Έκπτωση στα παιχνίδια της Strategy First ΔΕΝ είναι είδηση καρντιά μου. Κάνουνε πολύ συχνά, τουλάχιστον 3-4 φορές τον χρόνο. Δεν ανακοινώνω κοινότοπα νέα, lol.D@redevil είπε:Καλά, να σε προλάβει η Κάμπια?! Ντροπή! Πάει μια κραταιά αξία!