Τελικά δεν πήρα τίποτα, άδειασα τα τελευταία 15 ευρω από την κάρτα αλλού (και πολύ φοβάμαι ότι θα κάνει ΠΑΡΑ πολύ καιρό να ξαναγεμίσει... : )Kambia είπε:H αλήθεια είναι οτι περίμενα κάτι καλύτερο για αυτό το weekend. Με βόλεψε πάντως γιατί ακόμα η κάρτα είναι χωρίς υπόλοιπο
Maddog τελικά τι πήρες? SQ 4-6 ή KQ 7-8 (σε κόβω για το SQ 4-6 )
Επειδή το screenshot βγαίνει μικρό και δεν θα το πρόσεξες...D@redevil το πρόσεξες ποιά παιχνίδια είναι με 50% έκπτωση;;; Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως σου αρέσουν, αλλά να η ευκαιρία.Nemo είπε:
Καταρχάς να δηλώσω ότι μετά από πολύ καιρό, πρώτα ενημερώνομαι από το Nemo και μετά από e-mail!Maddog είπε:Επειδή το screenshot βγαίνει μικρό και δεν θα το πρόσεξες...D@redevil το πρόσεξες ποιά παιχνίδια είναι με 50% έκπτωση;;; Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως σου αρέσουν, αλλά να η ευκαιρία.
Some say that tomorrow's release is misplaced in time, but it's definitely not noxious
Πω πω... το παίζαμε δικτυακά στο εργαστήριο στη σχολή τότε... (θα το χαρακτήριζα μάλλον ένα φτωχό Doom)Rygar είπε:Το Rise of the triad το είχα παίξει το 95 στο ...386 μου. Ηταν shareware και δεν είχε πολλές πίστες.
Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι μου αρέσει αυτή η αλλαγή, καθότι είμαι φανατικά retro gamer και ήμουν ευχαριστημένος με το site να ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με παλιούς τίτλους ενώ τώρα άρχισε να Steam-ίζει, αλλά πιθανώς να ενδιαφέρει κάποιους άλλους. Θα δείξει η πορεία...These games lead the way on our the transition from Good Old Games to simply GOG.com. It doesnʼt matter what G, O, and G stand for, Gee Oh Gee dot com stands for high-quality, DRM-free gaming, each week with bigger and newer games.
Γιατρέ σου ήρθε πμ από το Gog? Συνήθως στέλνουν σε τέτοιες περιπτώσεις!....Maddog είπε:Σήμερα έσκασε μύτη και το νέο GOG.com.Εκτός από τον επανασχεδιασμό του site, έχουμε και αλλαγή ρότας. Εμφανίστηκαν ήδη κάποια νεότερα indie παιχνίδια (Trine και The Whispered World προς το παρόν, σύντομα και τα Machinarium, Darwinia και Spacechem) ενώ υπάρχει για preorder και το dungeon crawler Legend of Grimrock που θα θυμίσει κάτι από τα παλιά σε αρκετούς. Δυστυχώς και με επιπλέον ακριβότερα tiers τιμής, αφού το The Whispered World τιμάται στα $14.99, "σπάζοντας" το παλιό όριο των $9.99, ενώ και το preorder του Legend of Grimrock είναι στα $11.99. Λένε επίσης ότι θα επεκταθούν και σε νεότερα παιχνίδια πάσης φύσεως. Day 1 releases, preorders, indie, big recognized names, σύμφωνα με το δικό τους post.
Τέλος, ακόμα και το GOG δεν σημαίνει πλέον Good Old Games. :xm:
Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι μου αρέσει αυτή η αλλαγή, καθότι είμαι φανατικά retro gamer και ήμουν ευχαριστημένος με το site να ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με παλιούς τίτλους ενώ τώρα άρχισε να Steam-ίζει, αλλά πιθανώς να ενδιαφέρει κάποιους άλλους. Θα δείξει η πορεία...