Kambia, είμαι τρελός fan της σειράς και έχω λιώσει τα περισσότερα! Νομίζω λοιπόν ότι δικαιούμαι να πω γνώμη. Αυτό το διάστημα μάλιστα παίζω το Heroes Chronicles και έχω φτάσει στο 4ο από τα 8 κεφάλαια.
Από την σειρά Heroes of Might & Magic προσωπικά έχω πολύ μεγάλη αγάπη στο #2 καθώς αγαπάω ιδιαίτερα τα αρκετά "καρτουνίστικα" γραφικά του και τα αρκετά τραγούδια όπερας που περιλαμβάνει. Η γενικότερη πάντως άποψη που κυκλοφορεί είναι ότι το #3 είναι το απόλυτο HoMM. Η σειρά είναι από τις πιό αγαπημένες μου σειρές παιχνιδιών και δεν θεωρώ κανένα της μέλος "μέτριο" ή "κακό".
Από την σειρά Might & Magic, το #6 είναι πραγματικά πάρα πολύ καλό (και τεράστιο, ξόδεψα ένα καλοκαίρι επάνω του κάποτε...). Το γεγονός ότι στο πακέτο μαζί του δίνονται και τα πρώτα 5, εξ'ου και το "6-pack" (
κάτι που δεν πρόσεξε ο Billy στο προηγούμενο post...) το κάνει απλά ακαταμάχητο! Αρκεί φυσικά να σου αρέσουν τα RPG...
Επίσης το 7 είναι αξιοπρεπέστατο, ενώ τα 8 και 9 θεωρούνται σαφώς κατώτερα.
Οπότε θα έλεγα αν είναι να πάρεις ένα από κάθε σειρά, να πάρεις τα Heroes of M&M 3 και M&M 6-pack.
Αν θέλεις και runners up, τα HoMM 2 και Μ&Μ 7.
Προσοχή, δεν συνιστώνται σε όσους δεν έχουν άπλετο ελεύθερο χρόνο.
Εγώ λέω να πάρω το Μ&Μ 9 που είναι το μόνο που δεν έχω αποκτήσει ακόμα, δεν μου πάει να έχω όλα τα υπόλοιπα εκτός από αυτό. Το Crusaders δεν μετράει καν, ΙΜΗΟ δεν είναι κάν μέλος της "οικογένειας".