Η δημοσκοπηση εκλεισε πριν απο λιγες ωρες με 143 ψηφους.
Ευχαριστω τους υπευθυνους του φορουμ και ιδιαιτερα τον Wally και τον bernard.c που τη στηριξαν και χαρισαν σε ολους μας ενα τοσο ενδιαφερον δεκαημερο.
Η τελικη καταταξη εχει ως εξης:
1. Eλενα Ναθαναηλ
2. Τζενη Καρεζη
3. Νορα Βαλσαμη
4. Ζωη Λασκαρη
5. Αλικη Βουγιουκλακη
6. Μπετυ Λιβανου
7. Μαρθα Καραγιαννη
8. Ξενια Καλογεροπουλου
9. Αννα Φονσου
10. Μαιρη Χρονοπουλου
Νικητρια λοιπον, η Ελενα Ναθαναηλ, που απο τις πρωτες μερες εδειξε οτι πηγαινε για πρωτια!
Τωρα, οσον αφορα αυτη που ψηφισα εγω, ειδατε ολοι στο προηγουμενο ποστ μου εδω τη φωτογραφια που εβαλα και ξερετε....
Απο τη στιγμη που μεσα στη δεκαδα ηταν η Ζωη Λασκαρη η καταληξη της ψηφου μου ηταν προδιαγεγραμμενη. Για εμενα αυτη η γυναικα αποτελει προτυπο καλλονης και δεν μπορω να τη συγκρινω με καμια αλλη.
Δευτερη επιλογη μου, αλλα χωρις ψηφο φυσικα, ηταν η Μπετυ Λιβανου, ενα πλασμα με φοβερη εμφανιση, γοητεια, και σεξ - απηλ, απαραιτητα στοιχεια για να θεωρησω μια γυναικα αληθινα ομορφη.
Στην τριτη θεση δεν τοποθετω καμια απο τις υπολοιπες ηθοποιους καθως πιστευω οτι καμια τους δε διαθετει ταυτοχρονα και τα τρια στοιχεια που προανεφερα, κι ετσι μου φαινονται σχεδον ισαξιες.
Επειδη εμειναν εκτος δημοσκοπησης πολλες ωραιες καλλιτεχνιδες κι επειδη ακουστηκαν μερικα παραπονα για αυτο, καποια στιγμη θα υπαρξει και δευτερο μερος με αλλη δεκαδα ωραιων γυναικων.
Σας ευχαριστω ολους πολυ για τη μεγαλη ανταποκριση που δειξατε σ' αυτο το δημοψηφισμα. Ηταν πραγματικα απολαυστικο!