Well, άμα θες να πας να πάρεις κανένα στείλε μου μήνυμα να σου πω πού ακριβώς τα είδα. Εμένα μου φαίνεται λίγο περίεργο το σώμα τους...κι είναι κι ακριβά! Και δε θέλω και διπλούς-τριπλούς τους ίδους χαρακτήρες!

(Εκτός απ'τα styling, αυτά είναι special

)
Ξέρεις ποιο είναι το θέμα, δεν έχουμε Habsro Greece!! Άμα διαβάσεις κάποιο κουτί πόνυ θα δεις ότι στο GR αναφέρει την Hasbro κάποιας άλλης χώρας, νομίζω Γαλλίας. Και μου είπαν πρόσφατα σε ένα παιχνιδάδικο ότι μεταφέρθηκαν κιόλας οι αποθήκες κάπου αλλού, οπότε κάπου μέσα στο Μάρτιο θα έρθουν τα G4 (καλά, εκεί δεν είχαν κανένα ακόμα).
Οπότε δεν έχουμε ούτε ποιον να ρωτήσουμε :xm: Αλλά και πάλι είμαστε καλύτερα απ'τους Άγγλους, εκεί ίχνος ακόμα! Κι ας έχουν Hasbro UK
Ρε συ, θέλεις να κάνουμε μια συμφωνια; Άμα οποιοσδήποτε από εμάς βρει κανένα bonus, να πάρει κι άλλο ένα για τον άλλο; Γιατί θα τα πάρουν γρήγορα αυτά, αν μη τι άλλο συμφέρουν και οικονομικά να τα πάρει ο οποιοσδήποτε! Εγώ τα θέλω όλα! Εσύ μόνο τη Starswirl ή και τα άλλα δύο;
Φαντάσου ότι μια κοπέλα στη Γερμανία μου είπε ότι βρήκε μόνο ένα Rarity's carriage + bonus pony ανάμεσα σε πολλά σκέτα. Και δεν μπορεί να βρει άλλο τώρα!
Γι'αυτό πρέπει να τα ψάχνουμε τα ράφια

Εγώ προχτές που κοίταγα μία μία τις συκευασίες των G4 σε ένα παιχνιδάδικο, βρήκα πίσω πίσω ξεχασμένα και 2 G3!! Μία Rainbow Dash και μία Party Cake την οποία και βούτηξα:
Και μυρίζει ακόμα τουρτίτσα #)