Mandrax-7
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 53
Θα προσπαθήσω να σου λύσω όσες απορίες μπορώ, λοιπόν έχουμε και λέμε :viking4a είπε:Πωπωωωω, πραγματικά είσαι φοβερός, εντυπωσιάστηκα με τις γνώσεις σου στο αντικείμενο...Σ ευχαριστώ επίσης παρά πολύ για όλες αυτές τις πληροφορίες..
Εγώ δηλαδή έδωσα 38? σύνολο, άρα....Σούπερ!!
Και να φανταστείς ότι ούτε και τα ονόματα των περισσότερων δεν ξέρω...ποιος είναι o Randy Savage (για να τον ελέγξω, έτσι απο περιέργεια)..χαχα!!!
Πιστεύω, δε χρειάζεται και να σου πω ότι μερικές φιγούρες είναι κατα 1cm ψηλότερες απο τις άλλες (οι ψηλότερες είναι του 1990 ενώ οι άλλες του 1991). Προσωπικά μ' αρέσουν πιο πολύ οι ψηλότερες..
Αν μπορείς να μου πεις ποιας σειράς είναι και πόσες σειρές,δηλαδή διαφορετικές φουρνιές βγήκαν...
- Κυκλοφόρησαν συνολικά 11 σειρές από το 1990-94: από 1-6 σε μπλε κάρτες (1990-93), η 7η σειρά σε κίτρινες (1993), η 8η σε κόκκινες (1994), η 9η σε μωβ (1994), η 10η σε σκούρο μπλε (1994) & η 11η σε πράσινο (1994). Αναλυτικά στοιχεία για την κάθε σειρά, όπως και το βιογραφικό κάθε παλαιστή μπορείς να βρείς στον παρακάτω σύνδεσμο της Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/WWF_Hasbro_action_figures Παρακάτω σου έχω και την λίστα
- Όσο & αν φαίνεται παράξενο όσο πιο πρόσφατη η σειρά τόσο πιο σπάνιες και ακριβές οι φιγούρες η 11η για παράδειγμα είναι πολύ σπάνια και πανάκριβη !!! Ο λόγος είναι ότι κυκλοφόρησαν για πολύ μικρό διάστημα & σε πολλές χώρες (π.χ Ελλάδα) δεν κυκλοφόρησαν καθόλου.
- Κυκλοφόρησαν επίσης φιγούρες αποκλειστικά μέσω του επίσημου περιοδικού οι οποίες αποστέλλονταν με ταχυδρομείο & είναι επίσης σπάνιες και πανάκριβες και είναι η 1η, η 3η, η 8η & η 9η από την τελευταία σειρά της παραπάνω λίστας.
- Πανάκριβη και πολύ σπάνια είναι επίσης η φιγούρα του Kamala με το μισοφέγγαρο στην κοιλιά (κάτω από τον Βίκινγκ Berzerker) η οποία κυκλοφόρησε ελάχιστα & αντικαταστάθηκε από την 2η της τελευταίας σειράς με το αστέρι στην κοιλιά.
- Η διαφορά στο ύψος έχει να κάνει με το μέγεθος τον αθλητών (π.χ ο Andre the Giant ήταν 2,24μ & 240 κιλά !!! ) αλλά και με λάθος εκτίμηση που είχε γίνει στην 1η έκδοση της φιγούρας (π.χ Ted Dibiase μαύρο κοστούμι σειρά 1η, Ultimate Warrior σειρά 1η) το οποίο έγινε προσπάθεια να διορθωθεί στις επόμενες σειρές.
Εσύ λοιπόν έχεις