fraoulitsa
Banned
- Αντιδράσεις
- 5
Δεκαοκτώ χρόνια πριν.. Παραμονή Χριστουγέννων του 1992 πήγα με τη μαμά μου σε ένα παιχνιδάδικο και με τα χρήματα που είχα μαζέψει από τα κάλαντα πήρα μια Sindy που με είχε ξετρελάνει... Η λαχτάρα μου να πάρω αυτή την κούκλα ήταν τεράστια και η χαρά μου όταν την έπιασα στα χέρια μου απερίγραπτη... Την τοποθέτησα κάτω από το χριστουγεννιάτικό μας δέντρο τότε και την άνοιξα την επόμενη μέρα. Υπήρξε μία από τις πιο αγαπημένες μου κούκλες και ευτυχώς διασώζεται μέχρι σήμερα..
Δεκαοκτώ χρόνια μετά... Παραμονή Χριστουγέννων του 2010 η Mytinyworld μας μου χάρισε την ίδια ακριβώς Sindy... Γύρισα σπίτι και μόνο που ξανάδα την καινούργια κούκλα στο κουτί όλα αυτά τα υπέροχα συναισθήματα μου ξανάρθαν πίσω... Όσα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και να πω είναι πραγματικά λίγα!!!!!
Και... το χθες συναντά το σήμερα δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάλι mytinyworld μου! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε όλους!!!!
Δεκαοκτώ χρόνια μετά... Παραμονή Χριστουγέννων του 2010 η Mytinyworld μας μου χάρισε την ίδια ακριβώς Sindy... Γύρισα σπίτι και μόνο που ξανάδα την καινούργια κούκλα στο κουτί όλα αυτά τα υπέροχα συναισθήματα μου ξανάρθαν πίσω... Όσα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και να πω είναι πραγματικά λίγα!!!!!
Και... το χθες συναντά το σήμερα δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάλι mytinyworld μου! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε όλους!!!!