mytinyworld
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 108
Fraoulitsa, ίσως να μην ήρθαν πολλές στην Ελλάδα. Δεν θυμάμαι αν το έχουμε ξαναπεί, η hasbro έδωσε τα δικαιώματα στην funskool στην Ινδία να κατασκευάζει sindy για την δική τους εσωτερική κατανάλωση. Αυτό έγινε γιατί η πιο συντηρητική κοινωνία της Ινδίας, ήθελε να δει κούκλες που να ταιριάζουν με την παράδοσή τους. Ετσι έφτιαξε κάποιες sindy που φοράνε τις εθνικές τους ενδυμασίες και έχουν τη χαρακτηριστική βούλα στο μέτωπο. Γενικά, οι κούκλες που έφτιαξαν ήταν πιο "συντηρητικά" ντυμένες, αν και η καημένη η sindy ήταν πάντα ένα συμμαζεμένο κορίτσι! Σήμερα η sindy κυκλοφορεί στην Ινδία με τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Παιδιά, όλα αυτά είναι πληροφορίες που έχω συλλέξει από εδώ και από εκεί στα διάφορα sites και forum, οπότε τα μεταφέρω απλώς. :xm: Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θέμα και δυστυχώς δεν ξέρω λεπτομέρειες.
thebest20, καμία sindy hasbro και κανένα αξεσουάρ της (από αυτά που έχω στα χέρια μου τουλάχιστον) δεν είχε στο κουτί κατάλογο. Αυτή τη δουλειά την έκανε ένα μηνιαίο (τριμηνιαίο? :xm: ) περιοδικό που κυκλοφορούσε με την ονομασία Sindy. Μάλιστα, έχω την εντύπωση ότι αυτό το περιοδικό κυκλοφορούσε ανελλιπώς από την αρχή μέχρι και το 2005? Με επιφύλαξη αυτό, απλά στους πλειστηριασμούς έχω δει τεύχη από σχεδόν όλες τις εποχές. Στο κουτί κάθε κούκλας, από πίσω, έχει μια μεγάλη φωτογραφία της, ενώ τα ρούχα και τα αξεσουάρ της που έβγαιναν κατά κανόνα σε τετράδες για κάθε collection, απεικονίζονταν στο αντίστοιχο οπισθόφυλλο. Από αυτά τα οπισθόφυλλα θα προσπαθήσω να κανω έναν κατάλογο και νομίζω ότι η soufle μας έχει κάποια που δεν έχω, θα ξαναδιαβάσω τα ποστ σου soufle και θα σου πω :flower:
Για σήμερα, θα ήθελα να σας δείξω μία πολύ γνωστή sindy hasbro πρώτης γενιάς, όταν την έβγαλαν σε έκδοση που είχε ηλιοκαμένο δέρμα.
Είναι η superstar sindy από το 1987.
thebest20, καμία sindy hasbro και κανένα αξεσουάρ της (από αυτά που έχω στα χέρια μου τουλάχιστον) δεν είχε στο κουτί κατάλογο. Αυτή τη δουλειά την έκανε ένα μηνιαίο (τριμηνιαίο? :xm: ) περιοδικό που κυκλοφορούσε με την ονομασία Sindy. Μάλιστα, έχω την εντύπωση ότι αυτό το περιοδικό κυκλοφορούσε ανελλιπώς από την αρχή μέχρι και το 2005? Με επιφύλαξη αυτό, απλά στους πλειστηριασμούς έχω δει τεύχη από σχεδόν όλες τις εποχές. Στο κουτί κάθε κούκλας, από πίσω, έχει μια μεγάλη φωτογραφία της, ενώ τα ρούχα και τα αξεσουάρ της που έβγαιναν κατά κανόνα σε τετράδες για κάθε collection, απεικονίζονταν στο αντίστοιχο οπισθόφυλλο. Από αυτά τα οπισθόφυλλα θα προσπαθήσω να κανω έναν κατάλογο και νομίζω ότι η soufle μας έχει κάποια που δεν έχω, θα ξαναδιαβάσω τα ποστ σου soufle και θα σου πω :flower:
Για σήμερα, θα ήθελα να σας δείξω μία πολύ γνωστή sindy hasbro πρώτης γενιάς, όταν την έβγαλαν σε έκδοση που είχε ηλιοκαμένο δέρμα.
Είναι η superstar sindy από το 1987.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: