[Hasbro] Sindy

rapunjel είπε:
soufle μου πολύ όμορφες οι κουκλίτσες σου με γεια και πολύ όμορφα τα φορέματα.Αυτό το θρεντ το άνοιξε μια πολυαγαπημένη φίλη που πια δε γράφει εδώ... :cry:

Αναστασια είπε:
Rapunjel μου μην κλαις, το ξερεις οτι ειναι παντα μαζι μας η MytinyWorld και μας διαβαζει και προχωραει και τον ιστοχωρο της με τις συλλογες της!!! :)
Soufle οι δυο κουκλες σου ειναι πανεμορφες!!! Ειδικα η πρωτη με το μαγιω ειναι σουπερ ουαου! :D
Ευχαριστώ πολύ και τις δυό σας για τα καλά σας λόγια!! Λυπάμαι πολύ που η mytinyworld δεν γράφει πια εδώ. Έχει τόσο εξαιρετικά post!! Κρίμα που δεν την πρόλαβα...
 
Αυτή είναι η δική μου sindy sun and beach με τα ρουχαλάκια που την αγόρασα

picture.php


Η επόμενη είναι η πρώτη μου Sindy! Κυκλοφόρησε το 1989 ως Crazy Dancing Sindy αν κατάλαβα καλά...

picture.php


Βρήκα και αυτό το blog στα σουιδικά που έχει πολύ όμορφες φωτογραφίες και σχόλια κ τη δικιά μου χορευταρού!!. Για μετάφραση δοκιμάστε σε αγγλικά διότι σε ελληνικά είναι λίγο γελοία...

http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=sv&tl=en&u=http%3A%2F%2Fsindy-antnas.blogspot.com%2F

Και αυτό

http://www.mysindy.com/
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πανεμορφες κουκλες και τις εχουμε αγαπησει!!!! Soufle μου αν πας στο προφιλ της Mytinyworld μας και πατησεις Εμφανιση δημοσιου προφιλ μπορεις να δεις τον ιστοχωρο της με τις συλλογες της. Εκει αναλυει και το καθε ρουχαλακι που εχει συλλεξει! Ειναι ενας μικρος μαγικος κοσμος, ενα διαδικτυακο μουσειο!

Μαζι ανακαλυψαμε την διπλη ζωη της Sindy Hasbro που στην Ιταλια κυκλοφορουσε σαν Tanya Ceppi Ratti.

Η πιο μπλεγμενη ιστορια κουκλας που εχω δει!
 
Sindy by Hasbro

Καλή μου soufle πολύ ωραίες οι Sindy σου. Ευχασιστούμε και για τα υπέροχα blog!Η πολυαγαπημένη Mytinyworld έχει κάνει απίστευτη δουλειά πάνω σε αυτήν την κούκλα.Μας την γνώρισε και μας έκανε να την αγαπήσουμε.Να ναι καλά όπου είναι! ;)
 
Ευχαριστώ πολύ Αναστασία μου και Rapunjelaki μου για τα καλά σας λόγια!! Το site της Mytinyworld υπέροχο!!Τι υπέροχες φωτογραφίες και κούκλες!! Να τις χαίρεται!!

Βρήκα και τα παρακάτω που έχουν επίσης πολλές κατηγορίες με τις μορφές της Sindy.

http://www.club-sindy.com/sindy_main.htm

http://www.sindy-dolls.com/

http://sindydolly.com/

http://www.petradolls.co.uk/index.htm
 
Sindy by Hasbro

Καλή μου soufle σε ευχαριστούμε για τα πολύ όμορφα λινκ που μας έβαλες!

Η πολυαγαπημένη Mytinyworld έχει κάνει θαύματα με αυτή την κούκλα! :D
 
Sindy accessories

Χαίρομαι που σου άρεσαν καλή μου!! Αν βρω κάτι νέο θα το βάλω!!

Μερικά αξεσουάρ της Sindy από τη σειρά Finishing touches και Extra Collection

picture.php


picture.php


picture.php


picture.php
 
Sindy by Hasbro

Καλή μου soufle πολύ όμορφα και τα αξεσουάρ της.Επίσης βάζοντας τα με βοήθησες να θυμηθώ ότι κάποια από αυτά που έχω είναι της Sindy Hasbro.

Σε ευχαριστώ πολύ! :D
 
Rapunjelaki μου χαίρομαι που μπόρεσα να σε βοηθήσω και γω μία φορά γιατί ως συνήθως γίνεται το ανάποδο!! :)

Το παρακάτω είναι από τη σειρά Disco mixers όπου υπήρχαν διάφορα μεμονωμένα συνολάκια τα οποία συνδυάζονταν μεταξύ τους δημιουργώντας πολλές παραλλαγές.To εσώρουχο είναι το αυθεντικό της Sindy crazy dancing

picture.php


Από ένα σετάκι με καλτσάκια Sindy

picture.php


Και αυτά ήταν τα συνολάκια που κυκλοφορούσαν την ίδια εποχή με το πράσινο που είχα ποστάρει εδώ, καθώς και μερικά ακόμη αξεσουάρ.

http://www.retromaniax.gr/vb/showpost.php?p=232257&postcount=276

picture.php
 
Sindy by Hasbro

Καλή μου soufle πολύ όμορφα όλα.Τα καλτσάκια υπέροχα!Η Sindy Hasbro ήταν μία κούκλα που δεν μου άρεσε παλιά και είχαμε μία μόνο που ήταν της αδερφής μου.Αργότερα βρήκα άλλες δύο μεταχειρισμένες και τις κράτησα.τώρα πια βλέπω πως είναι μία κούκλα με ιστορία. ;)
 
Ευχαριστώ πολύ Rapunjelaki μου!! Ούτε εγώ εκτιμούσα τη Sindy ιδιαίτερα!! Tην crazy dancing μου τη σώσατε στο παρά πέντε!! Την είχα βάλει στο σάκο με τα παιχνίδια για δόσιμο... Έχω όμως ήσυχη τη συνείδηση μου γιατί και αυτά που έδωσα λίγα δεν τα λες...

Μερικά μπλουζάκια Sindy. To καλό με τα 2 κάτω είναι ότι είναι τόσο μεγάλα που τα φοράω στον Τζον Τζον. :D (Το κρικάκι βγαίνει...)
 
Ευχαριστουμε soufle που αγαπας τη sindy και μας δειχνεις ομορφες κουκλες και αυθεντικα ρουχαλακια τους! :)
 
Χαίρομαι που σου άρεσαν Δωροθέα μου!! Χθες βρήκα άλλο ένα μπλουζάκι της σειράς T-shirts(1993) και ένα συνολάκι Sindy από τη σειρά skyline(1994). Στη δεύτερη φωτό τα υπόλοιπα skyline.
 
Sindy by Hasbro

Καλή μου soufle πολύ όμορφα όλα αυτά που μας δείχνεις και σε ευχαριστούμε.Θα συμφωνήσω απόλυτα με τη γλυκιά Δωροθέα! ;)
 
Κορίτσια να και οι δικές μου :)

Sindy office going

picture.php


Sindy my first

picture.php


Sindy Go go

picture.php
 
Πολυ ομορφες abbey! Η πρωτη μαλιστα ειναι απο αυτες που κυκλοφορησαν στην Ινδια απο την funskool!
 
Πανέμορφες οι Sindy σου abbey μου!! Ειδικά οι 2 πρώτες του '95 και '94 αντίστοιχα είναι μοναδικές :eek: :flower:!!!!! Έχεις 2 αποκτήματα από τις σπάνιες Sindy της Fanskool!! Να τις χαίρεσαι καλή μου και ευχαριστούμε για τις φωτό!! :thanx2:
 
Sindy by Hasbro

Ευγενική abbey υπέροχες οι Sindies σου!Να τις χαίρεσαι!Πολύ όμορφες!!! ;)
 
Υποσχεθηκα στην soufle οτι θα σας δειξω σιγα σιγα τα επιπλα της Sindy Hasbro που εχω μεχρι στιγμης συγκεντρωσει. Ολα τα επιπλα που θα ακολουθησουν, ειναι απο την περιοδο 1988-1990, δυστυχως ομως επειδη εχω πεταξει τα κουτια τους, δεν θυμαμαι ακριβως απο ποτε ειναι το καθενα. Επισης, εχω τοποθετησει και τα διαφορα αξεσουαρ που ειχε το καθε σετ, ετσι οπως το θυμαμαι, αν και νομιζω οτι καπου εχουν ξεφυγει μερικα...

Ξεκιναω με την τουαλετα της Sindy. Το σκαμπο ανοιγει και εχει μεσα θεσεις για να τοποθετηθουν ολα τα αξεσουαρ. Πανω στο επιπλο υπαρχει βαζο με λουλουδια, κρεμες, χτενα-βουρσα-καθρεφτης.

picture.php
 
Καλή μου Δωροθέα σε ευχαριστώ που μου μπήκες σε τέτοιο κόπο!! :thanx2: Είναι πραγματικά υπέροχη αυτή η τουαλέτα!! Δεν έχει τύχει να δω έπιπλα από τη Hasbro όπως σου είπα και γενικά δε νομίζω ότι είναι πολύ γνωστά, το γεγονός αυτό κάνει αυτές τις φωτογραφίες μοναδικές και σε ευχαριστούμε που τις μοιράζεσαι μαζί μας!! :) Να τα χαίρεσαι και περιμένουμε και τα υπόλοιπα!! :flower:
 
Πίσω
Μπλουζα