[Hasbro] Subbuteo

lockpicker είπε:
μολις σήμερα αγόρασα μόνο με 20 ευρώ τα εξής ....τσόχα - 3 ομάδες στα κουτιά τους (Δ. Γερμανία - Αργεντινή - Ολλανδία) πίνακα σκόρ - 2 φωτεινούς προβολείς - φράχτη - μια μικρή κερκίδα ......συγκινήθηκα χαχαχαχαχαχα

Καλη Χρονια σε ολους...20 ευρω και πηρες ολα αυτα??Απο που αν επιτρεπεται???Για τοσα πραγματα (και ειδικα τους προβολεις ) πολυ λιγα μου φαινονται!!!
 
thouvou21 είπε:
Καλη Χρονια σε ολους...20 ευρω και πηρες ολα αυτα??Απο που αν επιτρεπεται???Για τοσα πραγματα (και ειδικα τους προβολεις ) πολυ λιγα μου φαινονται!!!
Καλή χρονιά thouvou! :)

Να σας προλάβω: προς αποφυγήν διαφήμισης, τέτοιες ερωτήσεις καλό θα ήταν να γίνονται μέσω πμ - οπότε κάνε έναν κόπο και στείλε ένα πμ στον φίλο lockpicker με την ερώτησή σου! ;)

Ευχαριστώ προκαταβολικά!
 
Οκ να εισαι καλα που μου το ειπες.Απλα μου εκανε εντυπωση το ποσο γιαυτο ρωτησα!!!
 
Ακόμα θυμάμαι το πόσες ώρες αφιερώναμε σε αυτό το παιχνίδι!Σε πάρτι και γενικώς σε διάφορες μαζώξεις!

Θυμάμαι ότι όλοι είχαν το κλασικό γήπεδο που ήταν σαν ένα απλό ύφασμα και μόνο εγώ είχα καταφέρει να βρω από έναν φίλο μου την ΤΣΟΧΑ, που ήταν μεγαλύτερη σε μέγεθος σαν χαλί και όλοι την κοίταζαν με δέος!Απ'ότι θυμάμαι είχα κερκίδες,προβολείς,κύπελλο Champions League και πολλά άλλα!Πρέπει να υπάρχουν όλα στην αποθήκη διατηρημένα!
 
Είχα συμμαθητή με 32 ομάδες, εξέδρες και προβολείς!

Πάντως, αν και έκανε ντόρο στην εποχή του, δεν ήταν για να μείνει.
 
Βρηκα αυτο και ειναι οτι καλυτερο βρηκα ποτέ για το αγαπημενο μας παιχνιδι των "αγριων και αθωων" νιάτων μας :

http://www.facebook.com/pages/DIMITRIS-FILIPPIDIS-WORLD-WIDE-SUBBUTEO-EXPERT-SALESMAN-COLLECTOR/134633349943113

Απίστευτο ιστορικο και φωτογραφικό αρχείο, φοβερά video αλλα και ομαδες, αξεσουαρ και σετ για να το ξαναστήσουμε !!!

WalkerYannis είπε:
Είχα συμμαθητή με 32 ομάδες, εξέδρες και προβολείς!Πάντως, αν και έκανε ντόρο στην εποχή του, δεν ήταν για να μείνει.
ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΑΘΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΣΒΗΣΕ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ, ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΣ. 3 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΞΑΝΑΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΑΝ ΤΟΥ SUBBUTEO ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ SUBBUTEO ΟΜΩΣ.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
subgr gr γράφε σε παρακαλώ με μικρά γράμματα γιατί τα κεφαλαία κουράζουν στο διάβασμα και δηλώνουν οτι φωνάζεις.
 
Καλημερίζω με την σειρά μου. Εντελώς τυχαία ανακαλύπτω το forum και χαίρομαι που υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον για το παιχνίδι.

Μία γρήγορη ερώτηση: Σε ποιό σημείο βρίσκεται η αγορά του και πόσο εύκολα υποστηρίζεται το προϊόν (βρίσκονται εύκολα ομάδες, ανταλλακτικοί παίχτες κτλ)

Κάπου τα έχω βάλει και θα χρειαστεί να τα φρεσκάρω για τον μικρό μου.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια
 
bhragis είπε:
Καλημερίζω με την σειρά μου. Εντελώς τυχαία ανακαλύπτω το forum και χαίρομαι που υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον για το παιχνίδι.Μία γρήγορη ερώτηση: Σε ποιό σημείο βρίσκεται η αγορά του και πόσο εύκολα υποστηρίζεται το προϊόν (βρίσκονται εύκολα ομάδες, ανταλλακτικοί παίχτες κτλ)

Κάπου τα έχω βάλει και θα χρειαστεί να τα φρεσκάρω για τον μικρό μου.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια

Τα δικαιωματα του παιχνιδιου τα τελευταια 7 χρονια περασανε διαδοχικα με συγκεκριμενη ημερομηνια ληξης σε 4 εταιρειες. Η τελευταια (Paul Lamond Games) το κυκλοφορησε παλι την ανοιξη του 2012 και μονο στην Αγγλια. Επισης στην Ισπανια κυκλοφορησαν με την αδεια της Lamond μερικες επιπλεον ομαδες και μονο παλι για την αγορα της Ισπανιας. Εισαγωγη σε αλλες χωρες οπως την Ελλαδα και υποστηριξη δεν υπαρχει τα τελευταια χρονια. Μονο μεσω διαδικτυακων τοπων βρισκεις ειδη, τα πάντα, για το subbuteo ειτε το παλιο καλο κλασσικο και αυθεντικο είτε νεοτερες εκδοσεις του, οπως αυτες του 2005, του 2009, του 2012 κλπ. Βεβαια παντα υπαρχουν κινδυνοι και μαϊμουδιες, θελει πολυ προσοχη.

Πάντως εγω βρηκα αυτην τη σελιδα στο facebook που αναφερε και πιο πανω και το ξαναλατρεψα πάλι. Εχει και προϊοντα που πουλαει κυριως μονο αυθεντικα είδη και ολα σε αριστη κατασταση. Βρες τι εχεις και στειλτου μηνυμα για οτι θελησεις συμπληρωματικα, ειναι πολυ ευγενικος & αμεσος.

Οπως και να χει μπορεις σχετικα ευκολα να το ξαναστησεις, να το επεκτεινεις και μακαρι ολοι μας να τραβηξουμε τα πιτσιρικια απο τις κονσολες και να τα βαλουμε με φιλους τους σε μικρα ομορφα παρτακια ακομα και στα γονατα κατω οπως παιζαμε εμεις με μας διαιτητες ή φιλους τους και να ζησουν μαγικες στιγμες.
 
Ευχαριστώ για την απάντηση και το ενδιαφέρον.

Από το '83 είχα να σχοληθώ με το Subbuteo μου και τώρα με τον μικρό θα προσπαθήσω να τον μυήσω (όσο μπορώ) σε αυτό το μαγευτικό επιτραπέζιο.

Έχω διαβάσει το forum από την αρχή του και είναι αρκετά κατατοπιστικό. Θα σας κρατήσω ενήμερους για την πορεία του project.
 
Απο έναν παλιό μου σθμμαθητ΄τα αγόρασα όλα αυτά ....τον συνάντησα τυχαία κ τον ρώτησα...μου είπε με 20ε πέρνεις ότι έχς κ δέχτηκα χωρίσ δεύτερη σκέψη
 
[h=5]Διοργανώνεται πρωτάθλημα επιτραπεζίου ποδοσφαίρου (Subbuteo) στο Ηράκλειο-Κρήτης , όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει μπορεί να στείλει εδώ : george_metal_1991 παπακι hotmail τελεία com[/h]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλημέρα !! [edited]Δεν επιτρεπονται αγγελιες στο φορουμ[/edited]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τετοιες ημερες που ειχαμε σχολικες διακοπες καναμε τρομερα τουρνουα..Και παντα αφηναμε ανοιχτους λογαριασμους για τα τουρνουα του καλοκαιριου που αφηναν εποχη.. :cool:
 
Κανενα ενδιαφερον για το αγαπημενο μας παιχνιδι?εδω και καιρο το θρεντ ειναι κολλημενο :xm:
 
Είδατε μια διαφήμιση στην τηλεόραση που αναφέρεται στην επιστροφή του subbuteo;

Βρήκα κι αυτό:

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
μολις πριν απο λιγο προβαλε στο mega τη διαφημιση του νεου subbuteo!!!

ξερετε ποια καταστηματα το εφεραν και ποιες ομαδες εχουν φερει?
 
Δεν ξερω για καινουργια διαφημιση,αλλα βρηκα μια συνομηλικη μου... :fafoutis:

[video=youtube;SK2ILHJtP-Y]

 
αποτι ειδα στο ιντερνετ,το εχουν φερει 2-3 καταστηματα σε μια εκδοση που μεσα εχει ομαδες στα χρωματα παο-οσφπ αλλα οχι licensed...επισης ειδα πως εχουν φερει κ καποιες (νομιζω 8) μη Licensed εξτρα ομαδες...το ασχημο ειναι πως οι ομορφες ειναι οι licensed που εμοιαζαν εμφανισιακά με αυτες του total soccer(που ηταν πολυ ομορφες κ με φοβερες λεπτομερειες επανω) οι οποιες δυστυχως εχουν εξαφανιστει απο την ελληνικη αγορα(εχουν απομεινει μονο παο-αεκ-ιντερ)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα