Rheinmetall
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 27
Subbuteo κανείς;
Θυμάμαι ήταν η αγαπημένη μου απασχόληση στα '80ς. Συνήθως έχανα όταν έπαιζα με άλλους, αλλά η εμπειρία ήταν πάντα αξέχαστη. Θυμάμαι ένα παιχνίδι που είχα παίξει με ένα συμμαθητή μου που ήταν πολύ καλός σε αυτό και είχα χάσει 3-2. Θυμόμουν για πολύ καιρό τις φάσεις του αγώνα, περισσότερο απ'ό,τι ένα κανονικό ματς ποδοσφαίρου. Είχα μια μεγάλη συλλογή από ομάδες, πράσινη τσόχα και κερκίδες με θεατές, τα οποία διαλύθηκαν όλα, μετά από την μεγάλη πλημμύρα του 1993 στην Αθήνα και τους τόνους λάσπης που κατέστρεψαν τα πάντα που είχαμε στο υπόγειο...
Είχα τις εξής ομάδες:
Άντερλεχτ (με τις κλασικές μωβ-λευκές εμφανίσεις)
Μπορούσια Μ. Γκλάντμπαχ
Σέλτικ (με τις λευκές-πράσινες ρίγες... αντί Παναθηναϊκού)
Σαντερλαντ (με κοκκινες-μαύρες εμφανίσεις αντί Απόλλωνα Καλαμαριάς)
Dundee Utd. (πορτοκαλί φανέλες, μαύρα σορτσάκια)
Λίβερπουλ (η κίτρινη εμφάνιση εκτός έδρας)
Μπάγερν Μονάχου
Ρεάλ Μαδρίτης
Ουγγαρία (κόκκινες φανέλες, λευκά σορτσάκια, πράσινες κάλτσες)
Ελλάδα (λευκές φανέλες, μπλε σορτσάκια, αντί Ηρακλή και Εθνικού)
Πολωνία (λευκές φανέλες, κόκκινα σορτσάκια...αντί Ολυμπιακού)
Άρης Θεσσαλονίκης (ριγέ κιτρινόμαυρη εμφάνιση που την έπαιζα ως ΑΕΚ...καθότι ΑΕΚτζής)
Βάσκο Ντα Γκάμα (με εκείνη την περἰφημη μαύρη διαγώνια λωρίδα στην λευκή φανέλα)
και πολλές άλλες που δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα..
Θυμάμαι ήταν η αγαπημένη μου απασχόληση στα '80ς. Συνήθως έχανα όταν έπαιζα με άλλους, αλλά η εμπειρία ήταν πάντα αξέχαστη. Θυμάμαι ένα παιχνίδι που είχα παίξει με ένα συμμαθητή μου που ήταν πολύ καλός σε αυτό και είχα χάσει 3-2. Θυμόμουν για πολύ καιρό τις φάσεις του αγώνα, περισσότερο απ'ό,τι ένα κανονικό ματς ποδοσφαίρου. Είχα μια μεγάλη συλλογή από ομάδες, πράσινη τσόχα και κερκίδες με θεατές, τα οποία διαλύθηκαν όλα, μετά από την μεγάλη πλημμύρα του 1993 στην Αθήνα και τους τόνους λάσπης που κατέστρεψαν τα πάντα που είχαμε στο υπόγειο...
Είχα τις εξής ομάδες:
Άντερλεχτ (με τις κλασικές μωβ-λευκές εμφανίσεις)
Μπορούσια Μ. Γκλάντμπαχ
Σέλτικ (με τις λευκές-πράσινες ρίγες... αντί Παναθηναϊκού)
Σαντερλαντ (με κοκκινες-μαύρες εμφανίσεις αντί Απόλλωνα Καλαμαριάς)
Dundee Utd. (πορτοκαλί φανέλες, μαύρα σορτσάκια)
Λίβερπουλ (η κίτρινη εμφάνιση εκτός έδρας)
Μπάγερν Μονάχου
Ρεάλ Μαδρίτης
Ουγγαρία (κόκκινες φανέλες, λευκά σορτσάκια, πράσινες κάλτσες)
Ελλάδα (λευκές φανέλες, μπλε σορτσάκια, αντί Ηρακλή και Εθνικού)
Πολωνία (λευκές φανέλες, κόκκινα σορτσάκια...αντί Ολυμπιακού)
Άρης Θεσσαλονίκης (ριγέ κιτρινόμαυρη εμφάνιση που την έπαιζα ως ΑΕΚ...καθότι ΑΕΚτζής)
Βάσκο Ντα Γκάμα (με εκείνη την περἰφημη μαύρη διαγώνια λωρίδα στην λευκή φανέλα)
και πολλές άλλες που δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα..
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: