Honoured Users

nasos kolias είπε:
Είμαι πολύ χαρούμενος για την απονομή της τιμητικής διάκρισης και σας ευχαριστώ από καρδιάς που κάνατε πραγματικότητα τις μέχρι τότε απλές σημειώσεις μου.PS Περιμένω βέβαια μετά τη διάκριση , την τελετή για την απονομή κυπέλλου.

Βρε Νάσο μου, δεν τα επεξεργάζονται τέτοια μηνύματα... Ήταν μακράν από τα ωραιότερα που είχαν γραφτεί!!! ;)
 
Εννοείτε dino ότι θα σκανάρεις πολλά πίξελ ακόμα...αν δεν το κάνεις θα φροντίσω να σε μετονομάσουν με τον περιφρονητικό τίτλο atari user... :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Tnks juanita.

Όπως βλέπεις τελικά αγαλματοποιήθηκα.

Η αυτο-λογοκρισία οφείλεται στο γεγονός ότι σε καμμιά περίπτωση δεν ήθελα το χιούμορ να εκληφθεί ως απαξίωση.

Μεταξύ μας το πρασινάκι θα φορεθεί γιατί ξαναγυρνάει στη μόδα, γι' αυτό το συνδύασα με το ωραίο ροζ στο γυμνό. Ε μη μου το βγάλουν τώρα.
 
nasos kolias είπε:
Tnks juanita. Όπως βλέπεις τελικά αγαλματοποιήθηκα.

......

Μεταξύ μας το πρασινάκι θα φορεθεί γιατί ξαναγυρνάει στη μόδα, γι' αυτό το συνδύασα με το ωραίο ροζ στο γυμνό. Ε μη μου το βγάλουν τώρα.
:rofl: :rofl: :rofl:

Φοβερός!!!
 
Παρά την πολύ πρόσφατη συμμετοχή μου στους retromaniax και με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχαριστήσω κι εγώ όλους όσους είναι υπεύθυνοι για την ύπαρξη αυτού του forum, να συγχαρώ την πολύ προσεγμένη δουλειά, να τιμήσω τα συγκεκριμένα παιδιά και να σημειώσω οτι είναι ιδιαίτερα σημαντικό σήμερα που τίποτα πια ΔΕΝ έχει καμία σχέση με ότι ζήσαμε ως παιδιά (από γεύσεις, παιχνίδια, μυρωδιές κλπ) να μπορούμε να θυμόμαστε μαζί, να συγκινούμαστε μαζί, να χαιρόμαστε μαζί, να ενθουσιαζόμαστε με ''μικρά'' πράγματα, να κάνουμε παρέα έστω κι έτσι και να είναι σαν να γνωριζόμαστε από παλιά (σαν να πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο σε διπλανά τμήματα)...
 
krios είπε:
Παρά την πολύ πρόσφατη συμμετοχή μου στους retromaniax...................
Εδώ είμαστε όλοι το ίδιο αγαπητή krios. Άλλωστε ποια είναι αυτή που μου θύμισε το "κουτί - κουτί - κουτί" ;;;;;;;; :) :) :)

( .......και με γύρισε δεκαετίες ολάκερες πίσω....... )
 
Και εγώ παρά τη επίσης πρόσφατη συμμετοχή μου πρέπει να ευχαριστήσω όσους συμμετέχουν για τους ίδιους λόγους... Σας ευχαριστώ όλους/όλες. :D
 
θελω κι εγω να γινω αλλα και να μιν γινω θα γινο εμο
 
Πιστεύω ως ψιλο-παλιο μέλος του forum (αλλά και με τα λιγότερα Post ταυτόχρονα :cool: ) ότι μια τέτοια τιμή πρέπει να λάβει και ο Akmakas. Εεεε τί λέτε ;;;
 
Φιλε μου Stee προφανως λειπεις καιρο απο το retromaniax. O χρηστης που αναφερεις δεν εχει πλεον καποια σχεση με το forum μας.
 
Η δουλειά που κάνουν όλα τα παιδιά είναι εκπληκτική!

Keep it up honoured ones and thanks again! :D
 
Paspartoo είπε:
Φιλε μου Stee προφανως λειπεις καιρο απο το retromaniax. O χρηστης που αναφερεις δεν εχει πλεον καποια σχεση με το forum μας.
Δεν λείπω. Απλά έχω γίνει read-only... ;)

Γνωρίζω ότι ο Akmakas είναι banned...απλά πιστεύω ότι είχε προσφέρει πολλά...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φιλε Stee - καταρχην κακως εισαι read only - η χαρα ειναι να εισαι read write - αλλα αυτο ειναι σαφως προσωπικο σου θεμα.

Τωρα σχετικα με το thread αυτο, ειναι μια ανακοινωση και οχι μια ψηφοφορια. Οι διαχειριστες του forum εχουν την τιμη να εξαρουν ολους οσους προσφεραν με θετικο τροπο στο να γινει αυτος ο διαδικτυακος τοπος κατι ξεχωριστο και αυτο κανουν. Θα ακολουθησουν και αλλες τετοιες ανακοινωσεις στο μελλον.

Οσο για τον χρηστη που αναφερεις, απο τη στιγμη που και ο ιδιος παραδεχεσαι οτι ηξερες οτι ειναι banned μου κανει εντυπωση η προταση σου και μονο σαν αστειο μπορω να την εκλαβω.

Για να μην βγουμε ομως offtopic, και μιας και το thread αυτο ειναι σημαντικο για μας και το retromaniax - ας σταθουμε στα συγκεκριμενα μελη που παντα καλοπροαιρετα προσφεραν και προσφερουν στο forum.
 
Με το βρίσιμο που έριχνε ο akmakas από το site του, πραγματικά πρέπει να τον κάνουμε honoured user. Το αξίζει περισσότερο από κάθε άλλον χωρίς αμφιβολία.

Σορρυ για την συνέχιση του offtopic Paspartoo, αλλά πραγματικά δεν άντεξα να το αφήσω ασχολίαστο. :p
 
Honoured Users - Μέρος Δεύτερο

[newsimage]http://www.retromaniax.gr/resources/knight2.jpg[/newsimage][newstext]

Πριν λίγες μέρες ο Maddog, o Exetlaios και η Krios "καπελώθηκαν" ανευ προειδοποιήσεως με τον τίτλο του Honoured User για τον πασιφανή ρόλο που έχουν παίξει στην επιστήμη της Αναμνησιολογίας.

Μάλιστα διεκδικούν πλέον και μια έδρα στο Πανεπιστήμιο της Γκουανταλαχάρα και συγκεκριμένα αυτή της Μεθοδικής Ρετροφυλάξεως.

Και οι τρείς έχουν "ζωγραφίσει" εδω μέσα με τις γνώσεις, το υλικό, την διάθεση και τον χαρακτήρα τους.

Παιδιά σας ευχαριστούμε όλοι απο καρδιάς!

[/newstext]
 
Συγχαρητήρια στα παιδιά για την παρουσία τους και την προσφορά τους! :thumbup:
 
Επιτρέψτε μου να προτείνω για την τρίτη φουρνιά, τον αγαπητό "τελετάρχη" RYGAR.
 
Μπράβο στα παιδιά ! Εξαιρετικές επιλογές...το αξίζουν πραγματικά !!
 
Πίσω
Μπλουζα