Εγω εχω δυο (USB), χτυπησα αλλα δυο (SD) και αμα κονομισω κανα φραγκο λεω να παρω αλλα 2-4 ακομα. Ειναι ενα απο τα πιο χρησιμα εργαλεια στην ιστορια του retrocomputing.Rygar είπε:Τι θα τα κανεις τα 2, θα τα βαλεις σε δίχτυο μεταξύ τους;;;
και μερικά ακόμα (3-4) SD για δωράκι για μένα ε; Επί της ονομαστικής μου εορτής ;-)freaktmp είπε:Εγω εχω δυο (USB), χτυπησα αλλα δυο (SD) και αμα κονομισω κανα φραγκο λεω να παρω αλλα 2-4 ακομα. Ειναι ενα απο τα πιο χρησιμα εργαλεια στην ιστορια του retrocomputing.
Δες σ'αυτο το PDF τί φορματ υποστηρίζει. Το θέμα είναι να υπαρχει καποιου είδους καλώδιο. Ο ZX δεν ξέρω πώς μπορεί να συνδεθεί επάνω του. Για τον +3 όμως καπου κανει αναφορά ότι τον υποστηρίζει. Ιδια έκδοση είναι για όσα συστήματα υποστηρίζει. Δηλαδή η ίδια συσκευή συνδέεται με τον ίδιο τρόπο και σε π.χ. Atari και Amiga και σε CPC.DoctorGalifrean είπε:Ειναι η ιδια συσκευη για ολα τα κομπιουτερ; Η αλλο εκδοση για Amstrad, αλλη για Spectrum κλπ??
Ε, ψων'σα κι εγω ενα. Να μη μπζουνίσω;teflon είπε:Ρουγαρ! Ψουντσες κι 'συ ???? :tongue:
Οχι που θα 'χανες ευκερια να σκορπίσεις το χρήμα σ' !!! :tongue:
Rygar είπε:Εκτός του ότι το έχασες , κόστιζε 60 λίρες, περίπου 68 ευρώ.
Βασικα απευθυνεται στον απλο χρηστη που μπορει να μην εχει πολλες γνωσεις αλλα θελει να συνδεσει το μηχανημα του και να παιζει παιχνιδια γρηγορα και ευκολα. Τωρα αμα εχεις symbiface κλπ ισως να μην σου φαινεται αμεσα η χρησιμοτητα του, σκεψου ομως και το εξης: ποσο χρονο σου πηρε να ρυθμισεις να δουλευουν τα παντα με το symbiface και ποσο χρονο σου χρειαζεται, απο την στιγμη που αποφασισεις να παιξεις ενα παιχνιδι μεχρι την στιγμη που θα το τρεξεις; Με το USB HxC ο χρονος αυτος ειναι πρακτικα αμελητεος (<1 λεπτο -- με το SD θα ειναι ακομα μικροτερος). Με το symbiface;teflon είπε:Η αλήθεια είναι οτι δεν το πολυχρειάζομαι........ για Amstrad εχω την Symbi, τον Satanα για το ATARI....... :wait2: ισως για την αμιγα σεξακοσια κατι θα γινοταν....
"Next batch of 50 sd emulators will be available in two months - with customization of lcd display option. Also, nice case will be available along with SD Floppy emulator (just like sio2sd). Price, anyway, will be much higher"teflon είπε:Για μισο λεπτο...... Δεν μπορω να παραγγειλω????
Ειναι εξαιρετικο add-on για αρκετα μηχανακια και το θέλω κολασμένα.....freaktmp είπε:Βασικα απευθυνεται στον απλο χρηστη που μπορει να μην εχει πολλες γνωσεις αλλα θελει να συνδεσει το μηχανημα του και να παιζει παιχνιδια γρηγορα και ευκολα. Τωρα αμα εχεις symbiface κλπ ισως να μην σου φαινεται αμεσα η χρησιμοτητα του, σκεψου ομως και το εξης: ποσο χρονο σου πηρε να ρυθμισεις να δουλευουν τα παντα με το symbiface και ποσο χρονο σου χρειαζεται, απο την στιγμη που αποφασισεις να παιξεις ενα παιχνιδι μεχρι την στιγμη που θα το τρεξεις; Με το USB HxC ο χρονος αυτος ειναι πρακτικα αμελητεος (<1 λεπτο -- με το SD θα ειναι ακομα μικροτερος). Με το symbiface?
"Next batch of 50 sd emulators will be available in two months - with customization of lcd display option. Also, nice case will be available along with SD Floppy emulator (just like sio2sd). Price, anyway, will be much higher"
http://atari.plof.pl/
Ε-ε-ερχεται! Και τωρα με firmware που υποστηριζει emulation 2 drives!Rygar είπε:Οσοι θέλουν να δουν το status της κατασκευής της συσκευής με βαση το όνομα που έχουν δηλώσει, μπορούν να το δουν εδώ. Αν και μαλλον όσοι έχετε αγοράσει, θα το εχετε δει.
Και cool αξεσουαρ για να περνει ρευμα απο την οθονη του Amstrad! Ειμαι ετοιμος για ολα!freaktmp είπε:Ε-ε-ερχεται! Και τωρα με firmware που υποστηριζει emulation 2 drives!