ρε παιδια εκανα φορματ 32 την καρτα μετα εβαλα διαφορα images που τα ειχα μετατρεψει οπως ελεγαν οι οδηγιες και μετα επελεξα ενα παιχνιδι για να φορτωσω...το θεμα ειναι οταν κανω cat o amstrad κολλα και δεν ανταποκρινεται...κανω τιποτα λαθος?εχω απο πριν επειλεξει drive b...
ρε παιδια εκανα φορματ 32 την καρτα μετα εβαλα διαφορα images που τα ειχα μετατρεψει οπως ελεγαν οι οδηγιες και μετα επελεξα ενα παιχνιδι για να φορτωσω...το θεμα ειναι οταν κανω cat o amstrad κολλα και δεν ανταποκρινεται...κανω τιποτα λαθος?εχω απο πριν επειλεξει drive b...
ναι τελικα ειμαι τεμπελης βρηκα ακρη αλλα παροτι κανω eject το image για να αλλαξω παιχνιδι αυτο δεν αλλαζει δηλαδη παιζω πρωτο το bomb jack και παροτι αλλαζω image και λεει formula one το emulator οταν κανω cat o υπολογιστης ειναι σαν να μην εχει αλλαξει image και μου δειχνει το bomb jack...
Χρησιμοποίησα Dremel με επέκταση και προς το παρόν είναι σφηνωμένη με μία βιδα σε μια εσωτερική ατέλεια στο σασί (που έκατσε διανα) αλλα μάλλον θα παω στήν λύση του πιστολιού σιλικόνης!!!!!
Συνδεδεμένα
Αλλαξα τα κολλήμενα ανταπτοράκια με το παρακάτω (μονή πινοσειρά, παραδόξως φτάνει παρόλο που είναι πιο κοντή η μία πλευρά)
κολλήθηκαν τα πινάκια και είναι ετοιμο να υποδεχτεί τα button οταν καταφέρω να παρω τα θυλικά βυσματάκια (με βλέπω να τα παίρνω απο κίνα...)
Χρησιμοποιωντας το mod που ειχα κανει προ καιρου, ιδου και το proof of concept οτι ο HxC emulator λειτουργει αψογα σαν DF0: συνδεδεμενος εξωτερικα στην Amiga 500.