telonio είπε:Δυο joystick από την προσωπική μου συλλογή και Ελληνικής κατασκευής από τον Ανερούση στο αιγάλεω στην θηβών. Ο Ανερούσης ήταν επίσης τότε και ο επίσημος εισαγωγέας του neo geo.
Η έκδοση του θρυλικού pacman με πιο πλατύ καλούπι και δύο fire buttons.
H εξέλιξη του pacman το tomahawk. Κράτησε την στιβαρή κατασκευή του pacman και άλλαξε μόνο το όνομά του.
Η ανάγλυφη σφραγίδα του Ανερούση πιστοποιούσε ένα κυριολεκτικά ποιοτικό joystick που άξιζε μέχρι τελευταία δραχμή.
Rygar είπε:Κι εγώ αυτό φοβόμουν, αλλά έμαθα τελικά ότι εάν σου στο στείλουν με απλό ταχυδρομείο, USPS για παράδειγμα, δεν περνάει τελωνείο. Ασε που αμα σου το μαρκάρει ως Gift, είναι σίγουρο ότι δε θα περάσει....
Εχεις δίκιο, δεν είναι ορίτζιναλ. Εξ'ου και το χαμηλό κοστος ως καινούρια. Κατι μεταχειρισμένα ορίτζιναλ που βρήκα από μια ΨΑΚΤΙΚΗ, είχαν 35$ και δεν είχε τελειώσει η δημοπρασία.... Ειμαι απροσεκτούλης ο μπαγάσας. Πολύ!
Δες την πιο κάτω φωτό, που έχει ποστάρει ένα παληκάρι στο amigahellas.Το πάνω stick είναι το μεταλικό στο οποίο αναφέρομαι. Η αίσθηση του μοχλού είναι ακριβώς ή ίδια με τα arcades.
Φιλε και εγω μολις μιλησα με τον Στελιο.....και μαλιστα μου ειπε "τι εγινε βρε παιδια?πριν απο 10 λεπτα μιλησα με αλλον εναν που μου ζηταγε ακριβως το ιδιο με εσενα....Τι παθατε?" Ουτε συνεννοημένοι να ειμασταν!!!!!!santosp είπε:Μολις πριν απο λιγο μιλησα με τον Στελιο μεσα απο την Aneroussis Control, και μου ειπε οτι ναι μεν σκεφτονται να επανακυκλοφορησουν το Tomahawk, αλλα θα ηθελαν να ερθει σε επαφη μαζι τους καποιος, για να δουν εαν υπαρχει καποια ουσιαστικη προταση για μαζικη παραγωγη, αλλα και γενικοτερο ενδιαφερον απο τον κοσμο.