Wally είπε:
τεχνολογια gaming πρωτογνωρη (που για να τη δεις στο PC με τηλεσκοπιο πρεπει να σκασεις 3500)
......και βάλε, και που είναι το κακό με αυτό;
Ναι ένα καλό PCάκι κοστίζει. Αντέχετε; Όχι;
Πάρτε κονσολίτσα και αφήστε το.
Μπορείτε; Πάρτε PC και αφήστε το.
Προσωπικά με το Cube είμαι μια χαρά, επόμενο κονσολομηχάνημα το 360 με HD DVD πακέτο, όταν έρθει και η νέα TV προσφορά του "καλού" μου πεθερούλη (αν ποτέ έρθει η ώρα που δεν το βλέπω, και αν έρθει, σιγά μη τη γλυτώσει τόσο φτηνά.....)
Για Wii δεν ξέρω, όταν soft mod-αριστεί είναι σίγουρο, μια και το κόστος αγοράς της κονσόλας είναι αμελητέο.
PS3 ποτέ των ποτών. Όχι γιατί είναι ακριβό ή γιατί έχει Blue-red-white ray και το πράσινο φωτόσπαθο του Yoda, αλλά
γιατί δεν γουστάρω τη sony, έτσι απλά και ωμά.
Extreme hi end gaming PC με την πρώτη σχεδιαστική "αναβάθμιση" των καρτών της nVidia*, φυσικά με
INTEL Core 2 Duo ή Quad επεξεργαστή
και δύο κάρτες γραφικών
και αντίστοιχο καλό projector, ειδικά τώρα που οι ανταλλακτικές λάμπες τείνουν να αγγίξουν το ποσό των 200 ευρώ.
Όσο για το κόστος προσωπικά δεν με ενδιαφέρει. Όσο πάει, αρκεί να γουστάρω. Όσο πάει, αρκεί να κάθομαι με τις ώρες και να λοιώνω στα παιχνίδια που με ενδιαφέρουν και τίποτε άλλο.
* Όταν περάσουμε στο επόμενο στάδιο κατασκευής με λιγότερα microns, και όταν έρθουν οι GDDR 4 μνήμες. Πρίν όχι.