Koνσόλες 7ης Γενιάς

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
SD σε πειράζω. Από τη στιγμή που σου δίνει ημερομηνία 1q 2007 πόσο μπορεί να καθυστερήσει. Αυτούς τους πόνεσε που δε προλάβανε τα Χριστούγεννα. Και να το καθυστερήσουν λίγο ακόμα ίσως να είναι καλύτερα για να διορθώσουν τίποτα bugs.

Πάντως πολύ εντυπωσιακό παιχνίδι.

Κι εγώ θα συνδυάσω το S.T.A.L.K.E.R με την αγορά νέου PC… :diablotin:

Όσο για το Duke Nukem Forever:

dnfbn2.png

:biglaugh:

Pooky, θα προσπαθήσω να ξεπεράσω την αντιπάθεια μου προς την Sony και να γίνω όσο πιο αντικειμενικός μπορώ:

Αν όντως το πρόβλημα συμβατότητας αφορά 200 παιχνίδια σε ένα back catalog που περιλαμβάνει αρκετές χιλιάδες (5000 τουλάχιστον πιστεύω...), θα το θεωρούσα μάλλον αμελητέο μια και πρόκειται για 96% συμβατότητα με αυτά τα νούμερα-και ίσως το 5000 να είναι και συντηρητικό αν μιλάμε για PS1+PS2 library μαζί...

Nαι, γιατί όσοι δώσουν τα όσα (αρκετά) απαιτούνται για να αγοράσουν το PS3 θα το κάνουν για να παίζουν παιχνίδια 12ετίας (του '95 δεν είναι το PS;...)

Δεν θα πάνε να πάρουν καινούργια παιχνίδια που να εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες της κονσόλας τους...

Αλήθεια, όσοι αγόρασαν το PS2 πόσα παιχνίδια από το PS έπαιξαν σε αυτό (είχε και αυτό συμβατότητα προς τα πίσω εάν θυμάμαι καλά).

Λοιπόν, το παιχνίδι έχει ήδη αρχίσει με τους Japs να περιμένουν 2 μέρες πρίν και να κάνουν ουρές χιλιομέτρων για να πάρουν τα πρώτα PS2. Δεν βλέπω την Sony να χάνει πολύ εύκολα αυτόν τον πόλεμο. Ωστόσο σε ρεπορτάζ που έτυχε να δω σε Γαλλικό; κανάλι (ω, ναι) μεγαλύτερο ενθουσιαμό έβλεπα στα πρόσωπα όσων έπαιζαν με το PS3 παρά με το Wii. (η αλήθεια είναι όμως ότι οι μεν ήταν καθιστοί και οι δε τρέχαν από δω και 'κει μιας και έπαιζαν κάτι γκόλφ και τένις με το νέο χειριστήριο του Wii). Aν μη τί άλλο, αυτός ο πόλεμος θα έχει ενδιαφέρον και πλάκα.

Συμφωνώ και με τους δυό σας, η Sony δεν χάνει τόσο εύκολα έναν πόλεμο που στηρίζει σε ένα όνομα που το κατέχουν ακόμα και τα αβάπτιστα.

Αλλά καλό είναι να την δούμε στην δεύτερη ή τρίτη θέση..... :diablotin:

Πρώτη θα είναι η Ninty!!!

pooky(1) είπε:
Πρώτη θα είναι η Ninty!!!
Η Ninty θα τους φάει όλους. Διέρευσε απο μέσα οτι το Oblivion σε Wii θα τρέχει στα 150FPS, με 4Χ ΑΑ και 8X AF σε 2560χ1920

(το όνειρο του pooky :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:)

Μπα, φίλε keeper, ούτε με σφαίρες δεν μπορεί να τρέξει το Oblivion στο Wii.

Αλλά ο σκοπός του μηχανήματος, η όλη του φιλοσοφία δεν είναι αυτός, η Nintendo δεν προσανατολίζεται στον hardcore gamer, αυτός ήδη διαθέτει ένα εξαιρετικό 360 με έναν καλό projector ή μια καλή HD TV. (Ναι Wally αναφέρομαι σε σένα αλλά και στον φίλτατο AEON.)

Η Nintendo προσανατολίζεται στο να κερδίσει τον μέσο gamer ή αυτόν που για πρώτη ίσως φορά θα θελήσει να ενασχοληθεί με τα παιχνίδια. Ακόμα και το όνομα της κονσόλας προς τα εκεί προσανατολίζεται.

Αν θέλεις, όμως να σου πω και την ωμή αλήθεια, πέρα από την πλάκα που κάνουμε εδώ στο παρών forum, δεν θα ήταν καλό να μειωθούν οι παίκτες. Καλό θα ήταν να μείνουν όλλοι, αν μη τι άλλο για να διατηρηθεί μια σχετική balance όπως θα έλεγε και ο ShadowDancer.

Εχεις δικιο Pooky για την αναγκη "πολυφωνιας"...

Κανονικα λογω ανταγωνισμου ο καταναλωτης πρεπει να δει φθηνοτερες κονσολες και καλυτερα games αλλα επειδη εχουμε γεμισει λαμογια οι θεωριες του Adam Smith συνηθως πανε περιπατο..

Ετσι ελοχευει ο κινδυνος των ports...(βλεπε PS2-XBOX στο κοντινο παρελθον)

Wally συμφωνώ μαζί σου και επαυξάνω. Φυσικά δεν χρειάζεται να περιμένουμε τους ανεξάρτητους port-ιέρηδες για να spotάρουμε τα λαμόγια.

Θυμάται κανείς τι παίχτηκε πριν από λίγες μέρες με την τιμή των επερχόμενων παιχνιδιών του Wii από την Ελληνική επίσημη αντιπροσωπεία;

Αυτό και μόνο είναι αρκετό.

Xalia σε βλέπω μέσα στη nutral zone να πηγαίνεις προς το αντίπαλο στρατόπεδο. Πρέπει να έφαγες πολύ ώρα στο πιστολάκι και σε χτύπησε η ακτινοβολία.

Φίλε Telamona επανέφερε τον στην τάξη σε παρακαλώ

Μπα δεν φταίει το πιστολάκι....

Η χαλάουα φταίει! :diablotin:

Δεν ξέρω να σου πώ αλήθεια, (xwria pou den katalabainw kai giapwnezika) όμως και μόνο ότι με 600 ευρώ, θεωρητικά ή πρακτικά (στην χρήση θα φανεί) παίρνεις Blu Ray player σήμερα που η τιμή τους είναι περί τα 1.000 ευρώ, είναι ένα θετικό.

+ Έχει σκληρό δίσκο 60GB (upgradeable)

+ Παίζει SACD

+ Παίζει DVD

+ Dolby Digital (δεν ξερω ποια έκδοση)

+ DTS (δεν ξερω ποια έκδοση)

+ Bluetooth

+ WiFi

+ USB

+ LAN

+ HDMI

+ Ασύρματο χειριστήριο

+ Flash card readers

3.2 GHz Cell Broadband Engine with 1 PPE and 7 SPEs

Δεν ξέρω εάν τελικά τα αξίζει τα λεφτά του ή για το πως αισθάνεται ο Cell εκεί μέσα, αναρωτιέμαι πως θα αισθάνονται αυτοί που θα χρησιμοποιούν την "επόμενης γενιάς" κονσόλα της N, δίπλα σε αυτούς που θα έχουν ΑΥΤΟ το μηχάνημα. Πετάξτε DVD, CD/SACD Player, BLU-RAY PLAYER, Consoles πόσα θα γλιτώσει κάποιος από όλα αυτά; Τελικά τί αξίζει;

250 ευρω + 70 ευρώ ανά παιχνίδι για το Wii

ή

600 ευρώ + 60~70 ευρώ ανά παιχνίδι για το PS3

Τελικά, αξίζει; Θα το αγόραζες;

Να σου πω... 4 ευρώ η εφημερίδα, 2 ευρώ σε κάποια μαγαζιά η τυρόπιτα, από 5 έως 10 ευρώ τα περιοδικά, πόσο κάνει ο καφές έχω καιρό να βγώ 5~6 ευρώ; Πόσο θα ξοδέψω εάν βγώ ένα σαββατόβραδο έξω;

Σίγουρα δεν θα τρέξω να το αγοράσω (ούτε PS2 δεν έχω άλλωστε), αλλά σοβαρά εάν είναι να πάρω κάτι όταν έρθει η ώρα, γιατί όχι;

Τί να πάρω; Wii; Τί διαφορετικό κάνει από την κονσόλα ή το PC που έχω τώρα; Γιατί τελικά δεν μιλάμε για μία απλή κονσόλα αλλά για όλα τα παραπάνω.

Να κάνω μία πρόβλεψη για τους νικητές και χαμένους αυτού του πολέμου;

Η Sony θα είναι με την πλευρά των νικητών.

shock και pooky τι να σας κάνω που δε με πιάνεται...

btw pooky τον sd-adaptor σου λέω να τον πουλήσω :P

Φιλε Ambu καλα τα λες..

Τα λεφτα που ζηταει η MS και η Sony ειναι λογικα για αυτα που περιεχει το πακετο.

(Με 599 αγοραζεις ειτε το πακετο Sony που περιεγραψες ή το αντιστοιχο πακετο της MS με HDDVD (αλλα χωρις HDMI και flash reader))

Για λογους που εχω αναφερει παλαιοτερα (που αφορουν hardware ,software,πολιτικη,attitude) πιστευω οτι η MS εχει το πανω χερι αυτη τη φορα

Πίσω
Μπλουζα