Δεν ξέρω να σου πώ αλήθεια, (xwria pou den katalabainw kai giapwnezika) όμως και μόνο ότι με 600 ευρώ, θεωρητικά ή πρακτικά (στην χρήση θα φανεί) παίρνεις
Blu Ray player σήμερα που η τιμή τους είναι περί τα 1.000 ευρώ, είναι ένα θετικό.
+ Έχει σκληρό δίσκο 60GB (upgradeable)
+ Παίζει SACD
+ Παίζει DVD
+ Dolby Digital (δεν ξερω ποια έκδοση)
+ DTS (δεν ξερω ποια έκδοση)
+ Bluetooth
+ WiFi
+ USB
+ LAN
+ HDMI
+ Ασύρματο χειριστήριο
+ Flash card readers
3.2 GHz Cell Broadband Engine with 1 PPE and 7 SPEs
Δεν ξέρω εάν τελικά τα αξίζει τα λεφτά του ή για το πως αισθάνεται ο Cell εκεί μέσα, αναρωτιέμαι πως θα αισθάνονται αυτοί που θα χρησιμοποιούν την "επόμενης γενιάς" κονσόλα της N, δίπλα σε αυτούς που θα έχουν ΑΥΤΟ το μηχάνημα. Πετάξτε DVD, CD/SACD Player, BLU-RAY PLAYER, Consoles πόσα θα γλιτώσει κάποιος από όλα αυτά; Τελικά τί αξίζει;
250 ευρω + 70 ευρώ ανά παιχνίδι για το Wii
ή
600 ευρώ + 60~70 ευρώ ανά παιχνίδι για το PS3
Τελικά, αξίζει; Θα το αγόραζες;
Να σου πω... 4 ευρώ η εφημερίδα, 2 ευρώ σε κάποια μαγαζιά η τυρόπιτα, από 5 έως 10 ευρώ τα περιοδικά, πόσο κάνει ο καφές έχω καιρό να βγώ 5~6 ευρώ; Πόσο θα ξοδέψω εάν βγώ ένα σαββατόβραδο έξω;
Σίγουρα δεν θα τρέξω να το αγοράσω (ούτε PS2 δεν έχω άλλωστε), αλλά σοβαρά εάν είναι να πάρω κάτι όταν έρθει η ώρα, γιατί όχι;
Τί να πάρω; Wii; Τί διαφορετικό κάνει από την κονσόλα ή το PC που έχω τώρα; Γιατί τελικά δεν μιλάμε για μία απλή κονσόλα αλλά για όλα τα παραπάνω.
Να κάνω μία πρόβλεψη για τους νικητές και χαμένους αυτού του πολέμου;
Η Sony θα είναι με την πλευρά των νικητών.