Koνσόλες 7ης Γενιάς

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Έχω ξεκινήσει την υγιεινή τροφή από χτες! Κάτι ο μπεκρής μεζές λίγο το μπιφτέκι ροκφόρ μέχρι να βγει το wii θα είμαι φέτες! :P

busy οι δυο τελευταιες εβδομαδες για το 360...

FEAR, NFS CArbon, SmackDown, ProEvolution6, FIFA2007, NBA2K7 MarvelUltimateAlliance, CallOfDuty3

και επιτελους το Most-anticipated game του 2006

GEARS OF WAR

1up Review 10/10 (γνωστη playstation-o-φωλια ;) )

http://www.1up.com/do/reviewPage?cId=3154958

TeamXBOX Review 9.6 (ισοφαρισε το HALO)

http://reviews.teamxbox.com/xbox-360/1247/Gears-of-War/p1/

Gamespot Review 9.6

http://au.gamespot.com/xbox360/actio...ar/review.html

Play Magazine leaked score 10/10

XPlay 5/5

OXM 10/10

Τι λες wally βγήκε επιτέλους?? πως το είπαμε?? α ναι Most-anticipated game του 2006! για να δω τι μου λέει το google με search τα λόγια σου φυσικά τι άλλο...ψάχνουμε για “Most-anticipated game 2006”

πρώτο αποτέλεσμα

IGN: Most Anticipated Games of 2006 πρώτη θέση στο Spore αλλά είναι για pc games άρα πάμε παρακάτω...

δεύτερο site

bit-tech.net | Most Wanted Games of 2006 πάλι το Spore, και αυτό pc game άντε δε μετράει

τρίτο site

Most Anticipated Games for 2006 - Video Game Feature – Yahoo κοίτα να δεις εδώ λέει για το Zelda!

τέταρτο site

GameSpy.com: Most Wanted Games of 2006 πρώτη θέση Halo3 δεύτερη το Zelda

πέμπτο site

WORTHPLAYING - - All about games ! Πρώτο oblivion δεύτερο zelda

ε βαρέθηκα! Πως το είπες το παιχνιδάκι wally???

Αμαν,ο Xalia μπηκε σε σκληρα αναβολικα...

Παντως,το GOW,πραγματι εχει προκαλεσει θορυβο,ακομα και σε κυκλους σκληροπυρηνικων PC-αδων.Δεν ελπιζω σε port...ακομα τουλαχιστον

Xalia αν εννοεις οτι το GoW δεν ειναι (ηταν πλεον...) ενα απο τα δυο-τρια πιο αναμενομενα παιχνιδια της χρονιας, ειτε δεν πολυασχολεισαι με το αντικειμενο, ειτε κανεις χιουμορ.....

Στον τομεα του παντως (shooters) EINAI το πιο αναμενομενο παιχνιδι.Μαλιστα τυγχανει να εχει και τα καλυτερα γραφικα ever σε videogame ανεξαρτητως πλατφορμας (με διαφορα μαλιστα απο το δευτερο) και φαινεται οτι θα ειναι το μετρο συγκρισης για ολους τους υπολοιπους τιτλους για πολυ καιρο.....

δε κάνω humor νομίζω είμαι ξεκάθαρος, τώρα το κατά πόσο ασχολούμαι με το αντικείμενο ας το κρίνουν άτομα που με ξέρουν...

έκανα ένα search στο google για Most-anticipated game 2006 και έγραψα τα αποτελέσματα, τα σχόλια δικά σας!

Παιδια ξεχάσατε ένα παιχνίδι που αναμένει να κάψει καρδιές όταν έρθει!!

S.T.A.L.K.E.R.............

το STALKER ελπιζω να μην διαψευσει τις ελπιδες μας..

Till then 10 λεπτα αμπoνταριστο gameplay GOW video

http://www.xboxyde.com/leech_3311_en.html

Unreal 3 engine at its best

Φημες λενε οτι η MS ειναι κοντα στο να αγορασει την Unreal engine 4 που βρισκεται σε development εδω και 2 χρονια και να την πλασαρει μαζι με το ΧΝΑ...

Αυτο θα εχει τα καλα και τα κακα του.

Καλα:ease of development,φθηνοτερο development,out of this world δυνατοτητες κτλ

Kακο:κινδυνος να μοιαζουν τα παιχνιδια μεταξυ τους!

PS:To google δεν ειναι ο απολυτος συμβουλος! ;)

-το HALO3 δεν θα βγει το 2006 :D

-και αν κανεις ενα search με best console game 2006 το GearsOfWar βγαινει στο πρωτο αποτελεσμα..λεει κατι? σε εσενα μπορει,σε εμενα οχι

Το google είναι ο απόλυτος οδηγος μας. Δύο λέξεις να βάλεις ανάποδα, σου έρχονται τα results με άλλη σειρά.

Περιμενουμε κανα πιο σοβαρό επιχείρημα :P :p :P

Νόμιζα πως το STALKER έχει engine του Half life 2 και όχι του Unreal....

είσαι σίγουρος?Πάντως ότι και να είναι θα είναι πολύ καλό θα περιμένουμε!!!

οταν ελεγα για την Uneal engine μιλαγα για το GOW.

Για το Stalker και εγω στο οτι εχει την HL2 μηχανη εχω την εντυπωση..

Ξερεις κανενα νεοτερο για release dates?

Έχω καιρό να ασχοληθώ με το παιχνίδι γιατί τα τελευταία νέα έλεγαν για Μάρτιο 2007 κάτι νεότερο δεν ξέρω......

S.T.A.L.K.E.R

Περιμενω αυτο το παιχνιδι απο τα αρχες 2003.Εχει περασει πολλες περιπετειες αλλα τελικα θα τα καταφερει,το πρωτο τριμηνο του 2007.

Φιλε Ακμακα και φιλε Wally,εχει δικια του μηχανη γραφικων-X Ray-και οχι του ΗL2.

Το S.T.A.L.K.E.R,εχει δυο επιλογες...η' θα ειναι πραγματικα αριστουργημα...η' θα ειναι ενα ακομα over-hyped game,τυπου boiling point.

Θα μπορουσα να γραφω σελιδες για αυτο το παιχνιδι,αλλα ισως σε καποιο αλλο post(μονο για Stalker).

http://oblivion-lost.de/en/index.php εχει καλο υλικο,δειτε και το νεο intro...

http://www.stalker-game.com

In Chernobyl we trust:diablotin:

A και να μην ξεχνιομαστε...ΜΟΝΟ ΓΙΑ PC

Φίλε μου από ότι βλέπω θα είναι στην κλάση του Half life 2.Έτσι το έκοψα!

Γιατί δεν ανοίγεις μια ενότητα στο γενικά για αυτό το παιχνίδι?Είναι πολύ ενδιαφέρον! :thumb:

SD μήπως το παιχνίδι που περιμένεις κυκλοφορήσει μαζί με το Duke Nukem Forever?

Wally είπε:
-και αν κανεις ενα search με best console game 2006 το GearsOfWar βγαινει στο πρωτο αποτελεσμα..λεει κατι? σε εσενα μπορει,σε εμενα οχι
πόσα search έκανες για να σου κάτσει :diablotin:

ενα

best console game 2006

τι πιο προφανες....

STALKER.....

The ultimate.......

το παιχνίδι δεν θα παίζεται από πολλές πλευρές.....

1). Αναμένεται να κάνει την απόλυτη θραύση από πλευράς gameplay.

2). Όσοι είσαστε φανατικοί οπαδοί του παιχνιδιού, καλό θα είναι να αρχίσετε να μαζεύετε από τώρα χρήματα για επερχόμενη αναβάθμιση......... (DX10 κάρτες γραφικών, dual core CPUs και δεν συμαζεύεται...).

Πάντως εγώ αναμένω την επόμενη ριζική αναβάθμιση στο PC μου με τον ερχομό του Unreal Tournament 2007 και φυσικά του Stalker....... Μιλάμε για sVista, 4 giga ram, 8800 graphics card και φυσικά έναν ταπεινό opteronάκο........ :diablotin: :diablotin: :diablotin: :diablotin:

Ναι, Wally, ένα 360 θα ερχόταν πολύ οικονομικότερα, αλλά το PC gaming δεν το εγκαταλείπω με τίποτε όσα Wii και να βγάλει οποιαδήποτε Nintendo και οποιαδήποτε MS...........

(O δεύτερος δίσκος πάντως θα έχει Ubuntu.......)

@Shock

ειχα φτασει και εγω στο σημειο να το πιστευω αυτο φιλτατε.Αλλα trust me,επειδη το παρακολουθω στενα το θεμα εδω και 3 χρονια,τα πραγματα πλεον,ειναι στην τελικη ευθεια...

Οι λογοι που δεν βγηκε μεχρι τωρα ειναι αρκετοι.Ειμαστε ομως σε καλο δρομο.Τωρα αν τρελαθουν τελειως και δεν το κυκλοφορησουν μεχρι τον Μαρτιο του 07...η THQ θα εχει χασει πολλα φραγκα,η GSC θα "ληξει"σαν game developer,το PC Gamer δεν θα το παιρνει κανενας στα σοβαρα...και εγω θα παω ο ιδιος να γινω stalker στο Prypiat(μαζι με εναν μετρητη Geiger Muller)

Πίσω
Μπλουζα