Koνσόλες 7ης Γενιάς

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μια χαρά είναι, αν και περίμενα ένα 25άρι λιγότερο. Άντε να δούμε τι θα γίνει με το soft mod εδώ.

κατσε να σημειωνω 8 Wii....22 Rocky...25 Χριστουγεννα...μια χαρα θα μας μπει ο νεος χρονος :cool:

Guys be serious, 249 και είσαι έτοιμος

παίρνεις τη κονσόλα, παιχνιδάκι χειριστήριο και είσαι κομπλέ. Ούτε extra money για memory cards ούτε για wifi adaptors, τα έχει όλα πάνω!

Βέβαια εγώ και ο telamonas θα παίζουμε το νέο και τεράστιο zelda πολύ πριν την επίσημη κυκλοφορία του στο wii....

Αληθεια ποτε θα κυκλοφορησει για ngc ? Περιμενω με αγωνια και το νεο paper mario !!!

Α και κατι ακομα, την προηγουμενη βδομαδα στο Cube επαιζα SNES games - σημερα Ν64 (τρεχουν καλυτερα απο οτι σε PC) και αυριο θα φτιαξω μια συλλογη GBA games και anime .... την αλλη βδομαδα εχει σειρα το ΜΑΜΕ μεσω Linux .... pooky εισαι ετοιμος ? ;)

ETOIMOTATOΣ!!!!! Lead the way my good man!!!!!!

my dear friend telamonas, το νέο zelda θα είναι launch τίτλος άρα κυκλοφορεί μαζί με το wii για wii και gamecube! Ε μετά από πόσα λεπτά λες να είναι σε tracker?

Και επειδή εμείς είμαστε αλάνια και παίζουμε us versions only 19 Νοεμβρίου θα παίζουμε το πρώτο zelda με τον link άντρα και όχι παιδάκι! Πόσα χρόνια του πήρε να μεγαλώσει, δύσκολα τα παιδικά χρόνια του link κάθε τρεις και λίγο να τρέχει να σώσει τη zelda...

για το zelda ακούστηκε ότι και 6 ώρες την ημέρα να παίζεις απλά σκαλίζεις την επιφάνεια!

xalia είπε:
για το zelda ακούστηκε ότι και 6 ώρες την ημέρα να παίζεις απλά σκαλίζεις την επιφάνεια!
To Zelda είναι για μένα κάτι το αντίστοιχο του Oblivion.........

http://www.gamespot.com/news/6157690.html

Με τις υγείες σας Psonάκιδες όλου του κόσμου. Αν νομίζατε ότι η Nintendo δεν ξέρει τι κάνει αυταπατάστε άγρια.........

M$ πάρε κι εσύ κανά μαθηματάκι από τη Nintendo. Μάλλον το χρειάζεσαι.

Re pooky afto gia kalo tou Wii to postares? :)

Allwste min ta vlepeis ola aggelika plasmena sti Nintendo.

To Wii kanei 250 euro kai einai sta kivika tou xbox1(sto hardware-poso kanei ena xbox twra?) alla xwris online-play (apo net tha katevazeis roms apo PCengine,MSX etc gia na paizeis single mode kai malista poli akriva 5-15$.Sto XBOX Live oi roms einai fthinoteres-gia min pw oti sto XBOX iparxoun kai ola ta emulatoria pou ipostirizoun kai play-over-internet(unofficially!!!!!)),xwris skliro disko etc

O Opera xrewnetai,to internet browsing (se 480i??) xrewnetai kai ta paixnidia kimainontai apo 50-60 euro,tha xreiasteis oposdipote kai ena kanoniko controller etc

Oles oi etaireies ta leftakia mas theloun.O kathenas kanonizei ti poreia tou.O katanalwtis apofasizei...

Πολυ "χοντρες" αυτες οι συγκρισεις Wally.

O Broadway δεν ειναι σχεδιαστικα ταυτοσημος με αυτον του 360 αλλα δεν παυει να ειναι ενας super pushαρισμενος PowerPc επεξεργαστης που καμια σχεση δεν εχει με αυτον του παλιου ΧΒΟΧ. Η καρτα γραφικων της ΑΤΙ επισης ειναι 3 γενιες μπροστα απο αυτην του ΧΒΟΧ.

Μπορει να μην χτυπαει με τιποτα το 360 αλλα αυτον το μυθο οτι ειναι στα κυβικα του παλιου ΧΒΟΧ ουτε τα ανηψια του Gate$ δεν τον πιστευουν.

Το "χωρις online play" το ξερεις απο μεσα ? εννοω εχουμε ακρες στο σχεδιαστικο της NIntendo και δεν το εχεις αναφερει ποτε ? :D Το τι θα κανει στο αμεσο μελλον η Nintendo για να υποστηριξει καλυτερα το μηχανημα της δεν το ξερει κανεις Wally - προς το παρον το WiFi υποστηριζεται πληρως. Οσο για το XBOX Live που συνεχεια αναφερεται - στο ξαναπα και σε αλλο ποστ - προπερσι το χρησιμοποιουσες ? Με την ιδια λογικη μπορει του χρονου ολα τα Wii του κοσμου να ειναι online & playin.

Επιμενεις να θεωρεις το 480i σαν κατι "κακο" και "μικρο" και να μιλας για τις extra επενδυσεις που θα χρειαστει ενας wii user (????) ....... ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΣΑΜΠΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΤΗΝ 1080i ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ???? εχετε χαζεψει τελειως αν νομιζετε οτι απο τη μια μερα στην αλλη θα δωσει καποιος τοσα λεφτα (+600$ το PS3) για να παιζει ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ με pushαρισμενα γραφικα. Αλλου ειναι το next generation gamin και με αλλους τροπους υλοποιειται.

Για τους emulators που αναφερεις - μια που ειναι κοινο το ενδιαφερον μας - δεν θα πω πολλα, ξερεις και ξερω οτι το gamecube ειναι το ιδιο καλο με το XBOX στον τομεα αυτο και δεν υπαρχει λογος να μην συμβει το ιδιο και στο Wii.

(τελικα παμε για flame war... :P )

Wally επέτρεψέ μου να εκφράσω τη δική μου γνώμη επί του θέματος:

1). Τι το κακό υπάρχει να σημειώνει μια κονσόλα κέρδος από την πώληση του μηχανήματος και μόνο; Αν η ζημία για την Psony και την M$ έιναι ο χρυσός κανόνας ε, τι να κάνουμε η Nintendo είναι η εξαίρεση. ;)

2). Προσωπικά το on line gaming δεν με ενδιαφέρει καθόλου, Είδα πρόσφατα τα διαμάντια που συνάτησα στο WOW και στο Lineage και έφριξα με τα τυπάκια που από την μια δεν τη παλεύουν καθόλου από την άλλη δεν έχουν καν ζωή μια και κάθονται 24άωρα ολόκληρα για να ανεβάζουν levels. Ούτε παλιότερα και στο PC με ενθουσίασε η ιδέα. Άρα μη σώσει και συνδεθεί ποτέ το Wii το ίδιο μου κάνει.

3). Και πάλι το ίδιο επιχείρημα σχετικά με τα paper features της κάθε κονσόλας; Τι σημαίνει πως η Wii είναι στα κυβικά του X-box 1; Οι επεξεργαστές τους δεν συγκρίνονται απλά, τελεία και παύλα.

4). Ναι θα χρειαστεί να αγοράσουμε και κλασικό χειριστήριο. Μιλάνε και οι οπαδοί του 360 που ξοδεύουν για να αγοράσουν face plates. Ήμαρτον. Θα μιλήσουν και οι οπαδοί του PS3 που θα αγοράζουν χώρια και τα καλώδια. Ξανά ήμαρτον.

5). ΔΕΝ θέλω υπολογιστικό σύστημα. Θέλω ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΗ. Mόνο το Wii επικεντρώνεται στα games.

6). ΔΕΝ θέλω HD-DVD ή blue - green - yellow - red ray. Θέλω ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΗ.

7). ΔΕΝ ξοδεύω δραχμή ή cent για την αγορά μιας πραγματικής HD TV αυτή τη στιγμή. Τα λεφτά αυτά προτιμώ να τα δώσω για ένα νέο Ματιζάκι. Περισσότερη απόλαυση θα μου προσφέρει. Μετά από τρία - τέσσερα χρονάκια βλέπουμε. Αλλά τότε ακόμα και το PS3 θα αποτελεί ρετρό αν δεν αποτελεί ολόκληρη η Psony μια ανάμνηση. :D

8). To Soft mod για το Wii δεν θα αργήσει. Εξάλλου οι διαφορές με το Cube δεν είναι μεγάλες.

9). Και οι emulators δεν θα αργήσουν. Μην ξεχνάς ότι από την πρώτη στιγμή το Wii είναι συμβατό με παιχνιδομηχανές περασμένων ετών.

10). Το είπα; Θέλω ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΗ.

11). Τα πουσαρισμένα γραφικά δεν μου λένε τίποτε. Σκάω 3Κ σε ένα PC με 2 Χ 7950 σε SLI και να δω τι ψάρια πιάνει η κάθε κονσόλα..... Και τα 3000 ευρώ είναι η μισή τιμή της HD TV που θα πρέπει να πάρω για να χαρώ 100% ένα 360, οπότε μην τρέξετε να πείτε πώς είναι ακριβό και τα λοιπά.

Αυτά από μένα. ;)

Tha xreiasteis ektos apo to klasiko xeiristirio ANAGASTIKA wifi router gia sindesi me to internet,kai composite cable gia kapws sovari eikona.

Oso gia ti CPU na sou pw oti i misoi lene oti einai enas pusharismenos Gecko kai alli enas pro-G5-genias IBM.

I karta tis ATI DEN kseroume an einai 3 genies mprosta apo afti tou xbox kai an tsekareis to access time twn 512MB tou Wii tha dakriseis(diladi kati on-the-fly decompessed texture tou XBOX1 ktlp den vlepw na ilopoiountai).

Molis anakoinwthoun ta specs tha kanoume mia wraia tech sizitisi ;)

Proswpika zigizw ipostiriksi se games KAI ti paketo mou dinei o kataskevastis me afta ta lefta.

250 euro gia to paketo Wii (hardware wise!!) EINAI POLLA!

I MS me 399(150 eura parapanw) sou dinei 3pirino ktinos sta 3.2,karta grafikwn pou den exoun dei ta PC(unified memory kai EDRAM(antiliasing me 0% cost!!)),skliro disko,HiDEf,DolbyDigital,asirmato controller,headset,remote control,full kalwdia,ethernet kai SILVER xbox live...Ta games kanoun 50-60 euro...Dialdi to vgazeis apo to kouti kai plirwnwis 40 euro gia ena xrono XBOX LIVE AN THES kai papala!

@pooky Oso gia to 11) paikse sto enlogw mixanima to FEAR, kai paikse kai to Condemned (alla se ligo kai to FEAR) sto 360 kai pes mou...

Αν ανοιξω τωρα το κουτι του Wii και κοιταξω μεσα τι ακριβως περιλαμβανει θα παθω σοκ γιατι πολυ απλα ΔΕΝ εχει κυκλοφορησει. Επισης δεν εχουν ακομα ανακοινωθει επισημα τα ακριβη hardware χαρακτηριστικα του.

Αρα πως ξερουμε οτι ειναι πολλα τα 250euro ? ειναι παντως σιγουρα λιγοτερα απο τα 400...

Συμφωνω απολυτα στο οτι "Molis anakoinwthoun ta specs tha kanoume mia wraia tech sizitisi" και σταματαω εδω.

(το γλυτωσαμε το flaming) :P

Mα Wally μου δεν αμφιβάλω για αυτά που λες. Σίγουρα το Wii δεν είναι τόσο φτηνό όσο φαίνεται. Το bundle του 360 είναι σαφώς αξιόλογο.

Αλλά αν η M$ δεν έχανε από κάθε μηχάνημα δεν θα κόστιζε τόσο. Άλλωστε στο έχω ξαναπεί, το 360 είναι η επόμενη αγορά που σχεδιάζω, αλλά μετά το Wii.

Όσο για τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών δεν μου κάνουν τόσο μεγάλη εντύπωση για το γεγονός και μόνο του ότι αν κάποιος θέλει να μείνει με ανοιχτό το στόμα θα πρέπει να σκάσει πολλά λεφτά για να πάρει μια αξιόλογη HD TV κάτι που εγώ δεν το κάνω αυτή τη στιγμή.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το 360 είναι θαυμάσια κονσόλα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ποτέ δεν θα πάιξει Zelda και Mario. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτοί οι τίτλοι αποτελούν για μένα ένα must αυτή τη στιγμή, και για το λόγο αυτό και μόνο must αποτελεί και το Wii.

Άλλωστε η εποχή των fancy γραφικών έχει περάσει ανεπιστρεπτί για μένα. Το FEAR δεν μου άρεσε και το έχω παίξει σε συστηματάκι SLI με full detail. Δεν θα έδινα ποτέ τα χρήματα που ζητάει για να τα πάρω σε 360.

Αντίθετα παίζω ακόμα και τώρα το DOOM με τη νέα μηχανή γραφικών OpenGL και μπορώ να σου πω ότι ακόμα και μετά από 12 χρόνια υπερτερεί οποιουδήποτε FEAR έχει τολμήσει να βγει.

Ας μιλήσουμε πρακτικά! Ούτε εγώ ούτε ο telamonas θα πάρουμε χειριστήρια! Έχουμε ήδη! Πρόσεξε κανείς ότι οι υποδοχές που έχει το wii είναι ίδιες με του cube? Πάει αυτό!

Wifi router?? α χα καλό!!! ένας φίλος που έχει το 360 μπαινοβγαίνει καλώδια για να είναι online! Προσωπικά έχω wifi router άρα και δε με νοιάζει!

Το Wii πριν ακόμα κυκλοφορήσει έχει ένα κάρο emulators! Είναι συμβατό με cube όλα τα δισκάκια που έχει φτιάξει ο telamonas θα τρέχουν και στο wii!!!!

wally μη ζηλεύεις τόσο μπορείς και εσύ να πάρεις wii...

Οι HD TV έχουν πέσει στα γόνατα για όποιον ενδιαφέρεται πολύ και σε λίγο θα είναι πιο φτηνές από τις κονσόλες έτσι όπως πάει.

Για του λόγου το αληθές:

MM (γνωστό μαγαζί) = LG27'' - 555e + Δόσεις (υποθέτω) για όποιον ενδιαφέρεται.

ΕΔΩ

Για τo manual μπορείτε να το βρείτε στο επίσημο site της εταιρείας και στα ελληνικά (εάν έχετε πρόβλημα, δοκιμάστε με MSie και ανενεργους τους τυχόν downloaders)

Επιλέξτε το owner's manual
Γράφτε:

Product group = TV

Product = LCD TV

Language = All

Model No = 27

Πατήστε το search...

Aποτέλεσμα:

2 LCD TV RZ-27LZ55 Greek

[8_0016Bgr_rev02.djvu, 723K] 8_0016Bgr_rev02.djvu 723K

[8_0016Bgr_rev02.pdf, 2,382K] 8_0016Bgr_rev02.pdf 2,382K

Σωστος ο Ambu , με προσοχη ομως παντα στο τι αγοραζει και τι πληρωνει κανεις

Φωτεινοτητα 550 cd/m2

Αντιθεση 1000:1

Ειναι χαμηλα νουμερα για πραγματικο HD , δυστυχως δεν διαβασα ακομα το manual γιατι αρχεια BIN δεν κατεβαζω χωρις να ξερω τι εκτελουν και ο msie δεν ειναι εγκατεστημενος στο συστημα μου :D

Πίσω
Μπλουζα