Wally επέτρεψέ μου να εκφράσω τη δική μου γνώμη επί του θέματος:
1). Τι το κακό υπάρχει να σημειώνει μια κονσόλα κέρδος από την πώληση του μηχανήματος και μόνο; Αν η ζημία για την Psony και την M$ έιναι ο χρυσός κανόνας ε, τι να κάνουμε η Nintendo είναι η εξαίρεση.
2). Προσωπικά το on line gaming δεν με ενδιαφέρει καθόλου, Είδα πρόσφατα τα διαμάντια που συνάτησα στο WOW και στο Lineage και έφριξα με τα τυπάκια που από την μια δεν τη παλεύουν καθόλου από την άλλη δεν έχουν καν ζωή μια και κάθονται 24άωρα ολόκληρα για να ανεβάζουν levels. Ούτε παλιότερα και στο PC με ενθουσίασε η ιδέα. Άρα μη σώσει και συνδεθεί ποτέ το Wii το ίδιο μου κάνει.
3). Και πάλι το ίδιο επιχείρημα σχετικά με τα paper features της κάθε κονσόλας; Τι σημαίνει πως η Wii είναι στα κυβικά του X-box 1; Οι επεξεργαστές τους δεν συγκρίνονται απλά, τελεία και παύλα.
4). Ναι θα χρειαστεί να αγοράσουμε και κλασικό χειριστήριο. Μιλάνε και οι οπαδοί του 360 που ξοδεύουν για να αγοράσουν face plates. Ήμαρτον. Θα μιλήσουν και οι οπαδοί του PS3 που θα αγοράζουν χώρια και τα καλώδια. Ξανά ήμαρτον.
5). ΔΕΝ θέλω υπολογιστικό σύστημα. Θέλω ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΗ. Mόνο το Wii επικεντρώνεται στα games.
6). ΔΕΝ θέλω HD-DVD ή blue - green - yellow - red ray. Θέλω ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΗ.
7). ΔΕΝ ξοδεύω δραχμή ή cent για την αγορά μιας πραγματικής HD TV αυτή τη στιγμή. Τα λεφτά αυτά προτιμώ να τα δώσω για ένα νέο Ματιζάκι. Περισσότερη απόλαυση θα μου προσφέρει. Μετά από τρία - τέσσερα χρονάκια βλέπουμε. Αλλά τότε ακόμα και το PS3 θα αποτελεί ρετρό αν δεν αποτελεί ολόκληρη η Psony μια ανάμνηση.
8). To Soft mod για το Wii δεν θα αργήσει. Εξάλλου οι διαφορές με το Cube δεν είναι μεγάλες.
9). Και οι emulators δεν θα αργήσουν. Μην ξεχνάς ότι από την πρώτη στιγμή το Wii είναι συμβατό με παιχνιδομηχανές περασμένων ετών.
10). Το είπα; Θέλω ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΗ.
11). Τα πουσαρισμένα γραφικά δεν μου λένε τίποτε. Σκάω 3Κ σε ένα PC με 2 Χ 7950 σε SLI και να δω τι ψάρια πιάνει η κάθε κονσόλα..... Και τα 3000 ευρώ είναι η μισή τιμή της HD TV που θα πρέπει να πάρω για να χαρώ 100% ένα 360, οπότε μην τρέξετε να πείτε πώς είναι ακριβό και τα λοιπά.
Αυτά από μένα.