Koνσόλες 7ης Γενιάς

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
i Nintendo gia emena pethane meta ta Game N Watch...

oso gia to HD... einai monodromos...Ola ta format girizoun pros ta ekei kai oi times exoun parei ton katiforo(me 1200 pairneis superati 32' TV or projectora)

Prosfata eixa tin efkairia na dw HD-DVD provoli(se taftoxroni antiparavoli me DVD provoli) se enan infocus kai emeina kagelo!!

No turning back..

An fisika tin vriskei kapoios na vlepei to LordofTheRings se 400 plegmenes gramoules enw iparxoun 720 kai 1080,paw paso ;)

Παιδιά για τι αναλύσεις μιλάμε; Για 1366 Χ 720; Ευχαριστώ πολύ δεν θα πάρω.

Πραγματική HD TV θεωρώ μια συσκευή που μπορεί να δώσει 1900 χ 1200 τουλάχιστον! 1366 χ 768 σε 37 και 42 ίντσες σημαίνει pixels που καραφαίνονται από μακριά.

Έλεος ακόμα και το σαραβαλάκι AOC που έχω μπορεί να δώσει 1600 Χ 1200 χωρίς καν να ζορίζεται σιγά μην πάμε σε 1366 Χ 768.

1900 Χ 1200 και πάρα πολύ παραπάνω θα δίνουν απάλευτα οι νέες τηλεοράσεις τεχνολογίας SED, αλλά μιλάμε πρακτικά για 1,5 χρόνια ακόμα μέχρι την παραγωγή των πρώτων εμπορικών μοντέλων + άλλων τόσων μέχρι να έρθουν πραγματικά προσιτές συσκευές για όλους μας. Εκεί μάλιστα δίνω άνετα και 1500 και 2000 ευρώ. Θα ξέρω ότι έχω ένα μοντέλο που φτάνει ανάλυση 1900 Χ 1080 wide screen (1080i) θα έχει εκπληκτική φωτεινότητα και contrast, δεν θα υπάρχει κίνδυνος για καμμένα pixels, το μαύρο θα είναι μαύρο και όχι ξεθωριασμένο βαθύ γκρί, οι γωνίες θέασης θα είναι αντίστοιχες μιας CRT, το χρώμα καλύτερο από μια CRT και τα λοιπά.

Σήμερα για ποιά HD TV πρακτικά μιλάμε;

I diafores tou 720p me to 1080i einai apeiroelaxistes sti theasi (exw parakolouthisei).Allwste oti TV or projectoras exei native 720p vgazei kanonikotata 1080i.

Se 5 xronakia tha milame gia 5000p alla mexri tote den mporoume na vasanizomaste me tis "400 plegemes grammoules" tou PAL...

To HD-DVD pou MALLON FAINETAI oti tha epikratisei,einai sta 720p.

Opote gia ta epomena 5-6 xronia afto tha isxiei.

Esi tha meineis me SD?

Kai afto pou les gia SED ktlp

An kathe fora perimenoume gia to kati kalitero,den pswnizoume sto telos tipota (san ena filo mou pou exei ena PC me celeron 300a kai epi 7 xronia kathe xristougenna paei gia anavathmisi,alla tin mataiwnei dioti diavazei oti se kapoio kairo tha vgei i XYZ CPU kai i YRT GPU pou tha kanei pio polla.To apotelesma einai oti exei mia CPU sta 300mhz akoma... :) )

I diafores tou 720p me to 1080i einai apeiroelaxistes sti theasi (exw parakolouthisei).Allwste oti TV or projectoras exei native 720p vgazei kanonikotata 1080i.

Se 5 xronakia tha milame gia 5000p alla mexri tote den mporoume na vasanizomaste me tis "400 plegmenes grammoules" tou PAL...

Εμένα δεν με ενοχλούν οι 400 πλεγμένες γραμμούλες του PAL. Μια χαρά βλέπω τις ταινίες στην CRT που έχω αυτή τη στιγμή. (Ποιές ταινίες δηλαδή, 3 έχω δει όλες κι όλες). Τα υπόλοιπα στην οθόνη του υπολογιστή.

Φυσικά εδώ υπάρχει πάντα η λύση του projector, αλλά και πάλι αυτή τη στιγμή ΔΕΝ διαθέτω χρήματα για κάτι που δεν χρειάζομαι. Φυσικά και δεν είπα να περιμένουμε. Αλλά έχω εξηγήσει τις κάθετες αντιρρήσεις μου ως προς την τεχνολογία TFT και δεν αλλάζω με τίποτε. Δεν ανέχομαι να πληρώσω ένα σκασμό λεφτά για ένα προϊόν που μπορεί να το παραλάβω ελλατωματικό, με καμένα pixels, με απαράδεκτη απεικόνηση μαύρου, με απαράδεκτη γωνία θέασης, με μεγάλη πιθανότητα light bleeding, και με μειωμένη χρονική εγγύηση από τον κατασκευαστή (που γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτό που πουλάει πάσχει από τα τρία κακά της μοίρας του), την στιγμή που κάνω μια χαρά τη δουλειά μου με τις 400 πλεγμένες γραμμούλες του PAL.

Είπαμε ακόμα και 2000, διάολε ακόμα και 3000 ευρώ με κλειστά τα μάτια ούτε που θα τα σκεφτόμουν αν αυτή τη στιγμή είχαμε προϊόντα που δεν έπασχαν από όλα όσα ανέφερα παραπάνω. Δεν με ενδιαφέρει, προσωπικά μπορώ να περιμένω άνετα και 3 και 5 χρονάκια. Αρκεί να βγει κάτι που αξίζει να αγοραστεί.

Άρα Wii για μένα, αρχικά και άγιος ο Θεός. Δες το και από την άλλη πλευρά. Έχω ήδη μια άψογη Wide 32" CRT. ΔΕΝ υπάρχει ούτε μία στο δισεκατομμύριο να δώσω έστω και ένα cent για την αγορά νέας TV, επειδή και μόνο κάποιοι θέλουν να πουλήσουν τα ελλατωματικά τους σκουπίδια, ειδικά από την στιγμή που η συγκεκριμένη συσκευή έχει να ανάψει κανά 5άμηνο.

Σε 5 χρονάκια βλέπουμε. Άλλωστε η TFT τεχνολογία αποτελεί καθαρά μεταβατικό στάδιο.

Wally είπε:
i Nintendo gia emena pethane meta ta Game N Watch...
.....Δεν το νομίζω. H Nintendo ζει και βασιλεύει, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο.

Όσο για το αν τα HD DVD και τα λοιπά αποτελούν μονόδρομο, ναι δεν θα διαφωνίσω, αλλά μιλάμε για μια πενταετία στο μέλλον. Τότε η TFT τεχνολογία, μάλλον δεν θα υφίσταται, τουλάχιστον με την μορφή που υπάρχει σήμερα.

Αν ένα format δεν έχει καθολική αποδοχή από το καταναλωτικό κοινό,είναι καταδικασμένο να πεθάνει όσο κι αν στα χαρτιά είναι σκάλες ανώτερο από ένα ήδη υπάρχον. Δεν νομίζω ότι η πλατιά μάζα θα δεχτεί να καταβάλει τα ποσά που απαιτούνται για την αγορά του εξοπλισμού HD.

Προσέξτε και το παρακάτω για να καταλάβετε τι εννοώ και τον τρόπο που σκέφτεται ο απλός καταναλωτής:

Πήγα εχτές στο jumbo του Χολαργού για να πάρω ένα Cube. Μπαίνω μέσα και ρωτάω την πωλήτρια για την κονσόλα. Δεν ήξερε να μου πει τίποτε και φωνάζει τον διευθυντή του καταστήματος. Ευγενικότατος όταν τον ρώτησα για το Cube τι μου απαντάει;

- "Α, για το Playstation της Nintendo μου λέτε; Τελείωσε αλλά μπορείτε να αγοράσετε το Playstation II είναι το ίδιο πράγμα και καλύτερο, παίζει και DVD και έχει και πολύ καλύτερα παιχνίδια και είναι φυσικά Sony".

Τα συμπεράσματα δικά σας..........

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εννοω οτι δεν την "παω" απο εκει και μετα

Τωρα για τα κακα των TFT

1)Η γωνια θεασης δεν ειναι προβλημα εκτος αν ΔΕΝ παρακολουθεις ταινιες ή παιζεις ΑΛΛΑ βλεπεις τηλεοραση.Θεωρω πως στη ταινια και στο παιχνιδι πρεπει να εισαι μπροστα στην οθονη(16/9 αρκετα χασαπωσαμε τα εργα) και τα ηχεια να ειναι τοποθετημενα ετσι ωστε να σε βαρανε σωστα.Το να βλεπω απο 90 μοιρες και αναποδα και το κεντρικο ηχειο να "κοιταει" τη κορη μου ή τη θειά μου δεν με ενδιαφερει

2)Καμμενα Pixel και colour bleeding δεν νομιζω να υπαρχουν στα panel 7ης γενιας...

Για το μαυρο εχεις δικιο,δεν υπαρχει ΑΠΟΛΥΤΟ μαυρο.Αλλα ειναι καλυτερα να παιζεις στη μιση και interlaced αναλυση γι αυτο το λογο?

Η αποφαση μου για projectora εγινε λογω του οτι το μιζερο αναλογικο τηλεοπτικο PAL σημα δεν δειχνει καλα στις TFT(ακομα και οι τεχνολογιες που αναφερεις εχουν native αναλυση οποτε το προβλημα θα υπαρχει μεχρι την εξαλειψη του SD...)

Οσο γαι το HD-DVD ειναι κατωτερο στα χαρτια απο το BlueRay και το ειχαν καταδικασει στην αρχη αλλα γυρισε το πραγμα ;)

(ελα βρε Wally ετσι, γραφε με Ελληνικους χαρακτηρες - αναβαθμιζει τον καυγ..τη συζητηση...οταν γραφεις με greeklish ειναι σαν να αρπαζομαι με καναν hacker...LoL)

Την περασμενη εβδομαδα αγορασε ενας φιλος μου μια τηλεοραση

LCD HD 900 ε μαρκα samsung 3000.1

Το μοντελο καινουριο και με φωναξε να απολαυσω εικονα!!!

Ωραια δεν λεω ομως σε καμια περιπτωση δεν μπορουν να φτασουν την ποιοτητα της λαμπας..

πιξελαρισματα χιονια στις γρηγορες κινησεις....

μου αφησε η τεχνολογια πολλα ερωτηματικα...Εχουμε πολυ δρομο μεχρι

να αποκτησουμε την ποιοτητα που πρεπει!!!!

Εγω εχω μια πλασμα 42 φτηνη μεν αλλα με πολυ καλυτερη εικονα δε

με κοστος 1300Ε Αλλα και παλι!!!!!!

Ώπα! Ο Wally grafei ellhnika! Ti egine? Se ligo tha agorasei kai PS3?

Μην τα θέλουμε όλα δικά μας.

Οι TFT δεν είναι έτοιμες ακόμη για τα δικά μας μάτια, άρα δεν τις παίρνουμε. Τώρα εάν στο Υ/Δ ή στο γραφείο λόγω περιορισμένου χώρου καρφώσουμε μία 26'' στον τοίχο με 500 ευρώ, δεν θα το ψάξουμε πολύ γιατί απλά στο τέλος δεν θα αγοράσουμε (π.χ. εγώ) περιμένοντας το καλύτερο.

Όσο για τα 1000/1 2000/1 5000/1 contrast ratio, όσο μεγαλύτερο νούμερο - τόσο μεγαλύτερη η κομπίνα μετρώντας ότι πιο ακραίο μπορεί να βγάλει θεωρητικά ένα πάνελ αλλά η ουσία στις θεάσεις, είναι λίγο πολύ η ίδια.

Είμαι ακόμα φανατικός οπαδός των CRT και εάς έχουν και αυτές τα ψιλόπροβλήματα τους και ας αργοπεθαίνουν τώρα πια. Όσες TFT έχω δει δεν με έχουν αφήσει ικανοποιημένο (εκτός από μία Philips των 6.500 e. - no thanx δεν θα πάρω). Έχω και εγώ μία 32 διαμάντι που εάν δεν χαλάσει ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ για καμία TFT.

Δεν θα παίζει 1080i δεν με ενδιαφέρει. Δεν θα τρέξω πάλι να πάρω το κορυφαίο μηχάνημα για 1000 ευρώ και μετά από ένα χρόνο να το δίνουν μισή τιμή. Νο way. Από εδώ και εμπρός θα αγοράζω φτηνά μηχανήματα που τα κάνουν όλα καλά αλλά και ημιθανείς τεχνολογίες. Θα γίνω retro consumer.

Όταν θα πουλάνε τις TFT στα SM τότε θα αγοράσω. Έλα ρε ambu - αυτό συμβαίνει ήδη θα μου πείτε. Όχι στον σκλαβενίτη της γειτονιάς μου - για τέτοια ξεφτίλα μιλάμε. Δεν θα πληρώσω εγώ τις ψευτοεξελίξεις της τεχνολογίας.

Να δώσω 2000 ευρώ για να δώ ένα DVD τον χρόνο και να παίξω 2 παιχνίδια; Ακριβά δεν έρχεται;

Wally είπε:
2)Καμμενα Pixel και colour bleeding δεν νομιζω να υπαρχουν στα panel 7ης γενιας...
Δυστυχώς σε LG TFT 37'' ενός φίλου υπήρχε καμμένο pixel. η εταιρεία του είπε ότι πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 5 και σε απόσταση άνω των 3 εκατοστών μεταξύ τους για να προβούν σε αλλαγή. Βάλαμε υπολογιστή και προσπαθήσαμε με το Dead Pixel Buddy να το διορθώσουμε αλλά δεν καταφέραμε τίποτε αν και το πρόγραμμα έτρεχε 48 ώρες συνεχώς. (Το pixel ήταν λευκό αυτό σημαίνει ότι είναι αδύνατον να επανέλθει αλλά δεν χάσαμε και τίποτε στην τελική.)

Στην ίδια συσκευή, σε μαύρο background η οθόνη σχημάτιζε ένα ελαφρύ "Χ" με τις άκρες της εμφανώς πιό φωτισμένες από το κέντρο. To μοντέλο ήταν το τελευταίο 37άρι της LG.

Η καλή φάση ήταν ότι την τηλεόραση την είχε προμηθευτεί από το Media Markt, όπου ισχύει η Γερμανική πολιτική. Δεν σου αρέσει αυτό που αγόρασες, σε 15 ημέρες το επιστρέφεις και παίρνεις τα λεφτά σου πίσω, ΑΡΚΕΙ να είναι άθικτη η αρχική συσκευασία. Ευτυχώς ο φιλαράκος δεν πετάει ποτέ συσκευασίες, την έβαλε πάλι στο κουτί την πήγε πίσω και πήρε τα χρήματά του. Για ξαναπές του για TFT και θα δεις αντίδραση. Αν δεν την είχε αγοράσει από το συγκεκριμένο κατάστημα θα έκλαιγε ενάμιση χιλιαρικάκι.

Α, ο φίλος πάει για προτζέκτορα τελικά..... και καλά κάνει.

@pooky(1)

Μην του λες τέτοια γιατι δεν θα ξαναγράψει ποτέ ελληνικά. :P

ambu_dare είπε:
Μην τα θέλουμε όλα δικά μας.

Είμαι ακόμα φανατικός οπαδός των CRT και εάς έχουν και αυτές τα ψιλόπροβλήματα τους και ας αργοπεθαίνουν τώρα πια. Όσες TFT έχω δει δεν με έχουν αφήσει ικανοποιημένο (εκτός από μία Philips των 6.500 e. - no thanx δεν θα πάρω). Έχω και εγώ μία 32 διαμάντι που εάν δεν χαλάσει ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ για καμία TFT.

Δεν θα παίζει 1080i δεν με ενδιαφέρει. Δεν θα τρέξω πάλι να πάρω το κορυφαίο μηχάνημα για 1000 ευρώ και μετά από ένα χρόνο να το δίνουν μισή τιμή. Νο way. Από εδώ και εμπρός θα αγοράζω φτηνά μηχανήματα που τα κάνουν όλα καλά αλλά και ημιθανείς τεχνολογίες. Θα γίνω retro consumer.

Όταν θα πουλάνε τις TFT στα SM τότε θα αγοράσω. Έλα ρε ambu - αυτό συμβαίνει ήδη θα μου πείτε. Όχι στον σκλαβενίτη της γειτονιάς μου - για τέτοια ξεφτίλα μιλάμε. Δεν θα πληρώσω εγώ τις ψευτοεξελίξεις της τεχνολογίας.

Να δώσω 2000 ευρώ για να δώ ένα DVD τον χρόνο και να παίξω 2 παιχνίδια; Ακριβά δεν έρχεται;
Ακριβώς και πολύ σωστά τα είπες. Τι να το κάνω το 720i p c x t και τα λοιπά όταν θα κάτσω να δω το "The fog" και θα ψάχνομαι την ώρα που θα υπάρχουν οι σκοτεινές σκηνές. Προσπάθησα να δω "X-files" σε TFT και έφριξα. Στις σκοτεινές λήψεις αρχίζεις και τρίβεις τα μάτια σου από την γκριζίλα...... Άισχος.

Όσο για τα λεγόμενα του Ambu μάλλον θα συμφωνήσω 100%. Δεν αξίζει με τίποτε να χώνεις λεφτά σε αντικείμενα που αποδεδειγμένα είναι ημίμετρα, δεν αποτελούν κάτι το πραγματικά επαναστατικό και που μπορεί να τα αγοράσεις ελλατωματικά και μάλιστα εν γνώσει του κατασκευαστή.

Ακόμα και στα PC, συνεχίζω να κάνω μια χαρά τη δουλειά μου με το 5+ ετών μηχάνημά μου χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλαχθεί επειδή και μόνο κάποια M$ θέλει να βγάλει νέο ¨λειτουργικό¨ ή κάποιος κατασκευαστής θέλει να βγάλει νέες κάρτες γραφικών.

Για παράδειγμα, όταν είδα τη μάρκα του laptop που έχει πάρει ο Ambu ήμουνα επιφυλακτικός. Αλλά για ρίχτε μια ματιά στον Κωτσόβολο να δείτε πόσο έχει η συγκεκριμένη φίρμα σήμερα και αν συμφέρει ή όχι τελικά. Ακόμα και εκεί η αγορά ενός ακριβού μηχανήματος δεν συμφέρει τελικά. Το ίδιο συμβαίνει παντού.......

καμμια LG δεν εχει νεα panel.

Οταν εννοω HD εννοω απο 720p και πανω.

Το x-files εχει γυριστει για την τηλεοραση,δοκιμασε το ISLAND...

Τωρα που σιγα σιγα ακομα και οι ξενες σειρες που κατεβαζουμε απο το internet ;) ειναι 720p θεωρειτε οτι ειναι σωστο να χανουμε πληροφορια λογω downsampling???

Οι TFT και οι CRT 16/9 ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ PAL ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑ!!

Οποιος υπερμαχος των CRT μου πει οτι εχει 16/9 TV και ευχαριστιεται τηλεοπτικο σημα,θα θεωρησω οτι με κοροιδευει!!!

Μην μιλησω για τα ειδωλα στις 100hz...

Οποιος θελει να δει κατι ποιοτικοτερο εχει 2 επιλογες TFT ή projector.

Οποιος τι βρισκει με τα υπαρχοντα,η καλυτερη επιλογη ειναι μια CRT 4/3 50hz (με υποστηριξη PAL60 για τα games)

ουφ, με κουρασαν τα ελληνικα!!!

καμμια LG δεν εχει νεα panel.

Οταν εννοω HD εννοω απο 720p και πανω.

Το x-files εχει γυριστει για την τηλεοραση,δοκιμασε το ISLAND...

Τωρα που σιγα σιγα ακομα και οι ξενες σειρες που κατεβαζουμε απο το internet ;) ειναι 720p θεωρειτε οτι ειναι σωστο να χανουμε πληροφορια λογω downsampling???

Οι TFT και οι CRT 16/9 ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ PAL ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑ!!

Οποιος υπερμαχος των CRT μου πει οτι εχει 16/9 TV και ευχαριστιεται τηλεοπτικο σημα,θα θεωρησω οτι με κοροιδευει!!!

Μην μιλησω για τα ειδωλα στις 100hz...

Οποιος θελει να δει κατι ποιοτικοτερο εχει 2 επιλογες TFT ή projector.

Οποιος τι βρισκει με τα υπαρχοντα,η καλυτερη επιλογη ειναι μια CRT 4/3 50hz (με υποστηριξη PAL60 για τα games)

ουφ, με κουρασαν τα ελληνικα!!!

Γιατί οι CRT 16/9 δεν κάνουν για PAL τηλεοπτικό σήμα;

Όχι φυσικά ότι με ενδιαφέρει το τηλεοπτικό σήμα να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Όσο για είδωλα στις 100Hz τι να σου πω βρε Wally, δεν έχω παρατητρήσει τίποτε, τουλάχιστον στην δική μου συσκευή.

Θεωρώ ότι τα 100 Hz είναι απαραίτητα σε όποια καλή CRT σέβεται τον εαυτό της, πάντα μιλώντας για μοντέλα που υπερβαίνουν τις 30 ίντσες. Με τα 50 Hz μια 32άρα CRT θα γινόταν το λιγότερο βασανιστική στην παρακολούθηση και θα μας έβγαζε τα μάτια. Πάντως η δική μου δεν παρουσιάζει κανένα είδωλο στα 100 ΗΖ, παρά μόνο αν την βάλεις σε λειτουργία Pixel Plus II και μόνο σε παρακολούθηση τηλεοπτικού σήματος. (ναι, το έχα κάνει κάποτε δοκιμαστικά).

Όσο για την λύση TFT και πάλι θα διαγωνίσω μαζί σου. Δεν θεωρώ ποιοτική την παρακολούθηση σε μια συσκευή που το μαύρο μετατρέπεται σε γκρί.

Θα συμφωνίσω και πάλι με τη λύση του projector. Αν έχεις το διαθέσιμο χώρο και αν φυσικά μπορείς να επιτύχεις απόλυτη συσκότηση, αλλά και πάλι δεν αποτελεί οικονομικά βιώσιμη λύση για κάποιον που θα θελήσει να παρακολουθεί τηλεοπτικά προγράμματα με μια τέτοια συσκευή.

Το οριο της αξιοπρεπους θεασης σε CRT συμφωνα με τους ειδημονες ειναι βαρια-βαρια 29' στις 4/3 και 32 στις 16/9.

Το 100hz ειναι σικε.Ωφελει τα DVD αλλα ξενιζει παρα πολυ σε τηλεοπτικο σημα (αναλογικο PAL)

Ηδη απο αυτο το μεγεθος η ταχυτητα-ποιοτητα απεικονισης πασχει λογω αδυναμιας του πυροβολου να σαρωσει τετοιο εμβαδο.

Εγω αν βλεπω τηλεοπτικο σημα(πχ ποδοσφαιρο) σε 16/9 φρικαρω.Οχι μονο απο την παραμορφωση λογω καρφωτου stretching αλλα και απο τη καθυστερηση που παρατηρω.

Επισης οι CRT εχουν τη δυνατοτητα να δειξουν μαυρο.Οι περισοτεροι ομως κατοχοι δεν το βλεπουν..θελει καλιμπραρισμα.Αυτο το "μαυρο" που βλεπουμε παιζοντας κατα προσεγγιση με τα brightness και τα contrast σε οτι φως τυχαινει να εχουμε δεν θα μας δωσει απολυτο μαυρο αλλα μαυρο-κατα-προσεγγιση (τυπου TFT)

Αν δεις το μαυρο σε μια πχ Sony KV2010 (το λεω επειδη τη τσεκαρα,1100 ευρο) και το συγκρινεις με το μαυρο της CRT της θειας σου(εννοω οχι καποιου αρρωστο-καλιμπρακια) θα δεις οτι της Sony ειναι καλυτερο.

Παντως αυτο με το μαυρο και της TFT εχει υπερμεγενθυθει και εχει γινει ολιγον καραμελα.Για καποιον hifidelιστα (που δεν εχς βρει κανεναν εδω μεσα) μπορει να αποτελει προβλημα ακομα και στα panel 7ης γενιας.

Ο projector σιγουρα δεν ειναι για καθημερινη χρηση as ΤV.

Kαι επιμενω.PAL αναλογικο θελει 29' 4/3 50/60hz...

Kαι μιας και το topic δεν αφορα TVs

Στο Tokyo η MS ανακοινωσε την υποστηριξη(για video και games μεσω ενος απλου online-update) του 1080p(το παλαι "μεγαλο οπλο-κατηγορω κατα της MS" της Sony που τελικα δεν εκατσε(PS3 games=720p).Και οχι μονο αυτο αλλα θα μπορει να upsamplαρει οποιοδηποτε κατωτερο σημα σε 1080p (μαλιστα μεσω component,το οποιο υπαρχει στη συσκευασια)

Πολλα νεα games(43 http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1293995&postcount=5424 ).

Στεκομαι κυριως στα Turn based RPG(οπου επασχε το xbox1) αλλα και action απο τους καλυτερους Ιαπωνες δημιουργους (TriAce,Square Enix,(Capcom κτλ)

blue dragon gameplay: http://www.gamevideos.com/video/id/6148

blue dragon trailer: http://www.gamevideos.com/video/id/6147

trusty bell: chopin's dreams: http://www.gamevideos.com/video/id/6238

Infinite Undiscovery http://images.xboxyde.com/gallery/public/4129/1009_0001.jpg

επισης

Dead or Alive Xtreme 2 trailer http://www.xboxyde.com/news_3475_en.html

lost odyssey gameplay: http://www.gamevideos.com/video/id/6161

και πολλα αλλα PLAYABLE(οπως και τα παραπανω)

Κατεβαζει την τιμη πολλων παλαιων παιχνιδιων στα 29 δολλαρια,

βγαζει Χριστουγενιατικο pack 360premium+GearsOfWar ή PES με 433δολλαρια,

camera($39),ασυρματο τιμονι(149$ περιλαμβανει και game),HDDVD( ¥19,800 170$!!),

To XNA θα διδασκεται σε 4 μεγαλα Ιαπωνικα πανεπιστημια και κατα τη διαρκεια του Tokyo Show παρατηρειται μια αυξηση της δημοτικοτητας του 360 http://quizzes.yahoo.co.jp/quizresults.php?poll_id=3482&wv=1

Ο προφήτης xalia έχει ρέντα! Είχα προβλέψει ότι θα βγάλει xmas pack αντί να ρίξει τη τιμή!

Πίσω
Μπλουζα