Εμένα δεν με ενοχλούν οι 400 πλεγμένες γραμμούλες του PAL. Μια χαρά βλέπω τις ταινίες στην CRT που έχω αυτή τη στιγμή. (Ποιές ταινίες δηλαδή, 3 έχω δει όλες κι όλες). Τα υπόλοιπα στην οθόνη του υπολογιστή.
Φυσικά εδώ υπάρχει πάντα η λύση του projector, αλλά και πάλι αυτή τη στιγμή ΔΕΝ διαθέτω χρήματα για κάτι που δεν χρειάζομαι. Φυσικά και δεν είπα να περιμένουμε. Αλλά έχω εξηγήσει τις κάθετες αντιρρήσεις μου ως προς την τεχνολογία TFT και δεν αλλάζω με τίποτε. Δεν ανέχομαι να πληρώσω ένα σκασμό λεφτά για ένα προϊόν που μπορεί να το παραλάβω ελλατωματικό, με καμένα pixels, με απαράδεκτη απεικόνηση μαύρου, με απαράδεκτη γωνία θέασης, με μεγάλη πιθανότητα light bleeding, και με μειωμένη χρονική εγγύηση από τον κατασκευαστή (που γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτό που πουλάει πάσχει από τα τρία κακά της μοίρας του), την στιγμή που κάνω μια χαρά τη δουλειά μου με τις 400 πλεγμένες γραμμούλες του PAL.
Είπαμε ακόμα και 2000, διάολε ακόμα και 3000 ευρώ με κλειστά τα μάτια ούτε που θα τα σκεφτόμουν αν αυτή τη στιγμή είχαμε προϊόντα που δεν έπασχαν από όλα όσα ανέφερα παραπάνω. Δεν με ενδιαφέρει, προσωπικά μπορώ να περιμένω άνετα και 3 και 5 χρονάκια. Αρκεί να βγει κάτι που αξίζει να αγοραστεί.
Άρα Wii για μένα, αρχικά και άγιος ο Θεός. Δες το και από την άλλη πλευρά. Έχω ήδη μια άψογη Wide 32" CRT. ΔΕΝ υπάρχει ούτε μία στο δισεκατομμύριο να δώσω έστω και ένα cent για την αγορά νέας TV, επειδή και μόνο κάποιοι θέλουν να πουλήσουν τα ελλατωματικά τους σκουπίδια, ειδικά από την στιγμή που η συγκεκριμένη συσκευή έχει να ανάψει κανά 5άμηνο.
Σε 5 χρονάκια βλέπουμε. Άλλωστε η TFT τεχνολογία αποτελεί καθαρά μεταβατικό στάδιο.
Wally είπε:
i Nintendo gia emena pethane meta ta Game N Watch...
.....Δεν το νομίζω. H Nintendo ζει και βασιλεύει, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο.
Όσο για το αν τα HD DVD και τα λοιπά αποτελούν μονόδρομο, ναι δεν θα διαφωνίσω, αλλά μιλάμε για μια πενταετία στο μέλλον. Τότε η TFT τεχνολογία, μάλλον δεν θα υφίσταται, τουλάχιστον με την μορφή που υπάρχει σήμερα.
Αν ένα format δεν έχει καθολική αποδοχή από το καταναλωτικό κοινό,είναι καταδικασμένο να πεθάνει όσο κι αν στα χαρτιά είναι σκάλες ανώτερο από ένα ήδη υπάρχον. Δεν νομίζω ότι η πλατιά μάζα θα δεχτεί να καταβάλει τα ποσά που απαιτούνται για την αγορά του εξοπλισμού HD.
Προσέξτε και το παρακάτω για να καταλάβετε τι εννοώ και τον τρόπο που σκέφτεται ο απλός καταναλωτής:
Πήγα εχτές στο jumbo του Χολαργού για να πάρω ένα Cube. Μπαίνω μέσα και ρωτάω την πωλήτρια για την κονσόλα. Δεν ήξερε να μου πει τίποτε και φωνάζει τον διευθυντή του καταστήματος. Ευγενικότατος όταν τον ρώτησα για το Cube τι μου απαντάει;
- "Α, για το Playstation της Nintendo μου λέτε; Τελείωσε αλλά μπορείτε να αγοράσετε το Playstation II είναι το ίδιο πράγμα και καλύτερο, παίζει και DVD και έχει και πολύ καλύτερα παιχνίδια και είναι φυσικά Sony".
Τα συμπεράσματα δικά σας..........