Koνσόλες 7ης Γενιάς

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
ΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!

Σλουρπ! Σλουρπ!

Γιάμυ!!!!!

pooky(1) είπε:
** Akmakas, οι Plasma που κοστίζουν περί τα 1500 ευρώ ΔΕΝ είναι 1366 χ 768 αλλά 800 κάτι Χ 480. Οι 1366 κοστίζουν από 3500 με 4000 ευράκια. Και με 600 Watts κατανάλωση την ώρα ακόμα και με 4 ώρες την ημέρα λειτουργία σε 4 χρόνια έχεις βγάλει δυό φορές την αξία τους!!!!!! Αλλά το μαύρο είναι όντως μαύρο........
Φιλε εισαι λαθος!!!

Η τηλεοραση που εχω ειναι plasma schaub lorenz 42 την αγορασα 1200Ε

Tωρα την εχει το makro 1100Ε εχει πολυ ωραια εικονα σε σχεση με sony philips

και το call of duty 2 το επαιξα σε αναλυση 1366 χ 768!

Σε αυτη την αναλυση και περιβαλον windows ετρεξα και διαφορα προγραμματα!!!

Επισης φιλε θα ηθελα να πω την γνωμη μου μου για την τρελη αγορα αγαθων

Πιστευω οτι ειναι καθαρα προσωπικο θεμα!!!

Εγω ΠΧ θα μπορουσα να αγορασω μια CRT και να εχω πολυ καλυτερη

ποιοτητα εικονας.Ομως διαλεξα Plasma, την κρεμασα στον τοιχο

και ο χωρος μου αλλαξε προς το καλυτερο!!

Ειναι τι σ αρεσει καθαρα!!Για μενα μια Plasma στον τοιχο ειναι

εξελιξη ειναι κατι διαφορετικο μου αρεσει οπως αρεσει σε ολους!!!

Λιγο το ενα λιγο απο το αλλο αναβαθμιζεις την ποιοτητα ζωης σου!!!!

Αν ειναι να αγορασουμε ολοι απο μια ασπρομαυρη 14 και να μεινουμε

εκει!!! :)

Επισης ειναι λαθος να κατακρινουμε τους αλλους γιατι προβαινουν σε διαφορες

τρελες αγορες!!

Ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει και οτι γουσταρει!!Οπως εσυ πηγες

και αγορασες laptop..Ετσι καποιος αλλος θα κανει κατι αλλο!

Πως θα σου φαινοταν αν εβγαινε καποιος εδω και να ελεγε!!!

(Τα ατομα που αγοραζουν laptop ειναι κακομαθημενα!!πετανε τα λεφτα τους ειναι νεοπλουτοι

ενω με ενα μεταχειρισμενο παλιο pc των 200Ε κανουν την δουλεια τους)

Φιλικα στα λεω ετσι? :)

Sorry guys ξερω ειμαστε εκτος θεματος!!

akmakas είπε:
Φιλε εισαι λαθος!!!Η τηλεοραση που εχω ειναι plasma schaub lorenz 42 την αγορασα 1200Ε

Tωρα την εχει το makro 1100Ε εχει πολυ ωραια εικονα σε σχεση με sony philips και το call of duty το επαιξα σε αναλυση 1366 χ 768!

Σε αυτη την αναλυση και περιβαλον windows ετρεξα και διαφορα προγραμματα!!!

Εκτος και αν δεν γνωριζω απο αναλυσεις ε? :P
Επισης φιλε μου η αγορα αγαθων ειναι καθαρα προσωπικο θεμα!!!

Εγω ΠΧ θα μπορουσα να αγορασω μια CRT και να εχω πολυ καλητερη

ποιοτητα εικονας.Ομως διαλεξα Plasma, την κρεμασα στον τοιχο

και ο χωρος μου αλαξε προς το καλυτερο!!

ΕΙναι τι σ αρεσει καθαρα!!Για μενα μια Plasma στον τοιχο ειναι

εξεληξη ειναι κατι διαφορετικο μου αρεσει οπως αρεσει σε ολους!!!

Λιγο το ενα λιγο απο το αλλο αναβαθμιζεις την ποιοτητα ζωης σου!!!!

Αν ειναι να αγορασουμε ολοι απο μια ασπρομαυρη 14 και να μεινουμε

εκει!!! :)

τι να δω ότι να ναι έγινε το thread. Πάντως με gc στα 60 παίζουμε :P

ψήνω και κάνω δοκιμές telamonas, τα αποτελέσματα στο γνωστό μέρος...

Akmakas το συγκεκριμένο μοντέλο δεν το γνωρίζω. Για δώσε παραπάνω πληροφορίες. Ακριβή ονομασία μοντέλου θα βοηθούσε πολύ. Αν όντως με την τιμή αυτή έχεις plasma tv σε 1366 Χ 768, τότε αξίζει και με το παραπάνω.

Περιμένω νέα.

Όσο για αυτό που ανέφερες ναι όντως είναι λάθος να κατακρίνουμε ανθρώπους που προβαίνουν σε τρελλές αγορές. Αλλά αυτοί που το κάνουν καλό είναι να ζυγίζουν την οικονομική τους κατάσταση και τις προτεραιότητές τους. Σήμερα το απόγευμα, για παράδειγμα, πήγα για μια βλάβη ενός μηχανήματος. Ο χρήστης του υπολογιστή είχε στο σαλόνι του μια 50άρα plasma που πραγματικά με άφησε με το στόμα ανοικτό. Φυσικά ο ίδιος είχε στην ιδιοκτησία του όχι μόνο το διαμέρισμα που έμενε, αλλά ολόκληρη την πολυκατοικία. Και όχι μόνο αυτή. Ε, φιλαράκι, αυτόν δεν μπορώ να τον κατακρίνω γιατί πήρε plasma ούτε γιατί θα αγόραζε laptop 3500 ευρώ.. Ο φίλος τα έχει, μαγκιά του και χαρά του.

Κάποιους άλλους κατακρίνω...... που από τη μια πλευρά το παίζουν ηγέτες και από την άλλη σέρνονται στα γόνατα μπας και πετύχουν καμιά αναβολή δόσης του διακοποδανείου που πήραν.....

EDIT: Όντως τα άτομα που παίρνουν laptop είναι κακομαθημένα. Μέσα και εγώ. Είναι το στερητικό σύνδρομο που με κατατρέχει, δεν το κρύβω. Σαν παιδί δεν είχα τίποτε, και δεν σου κρύβω ότι πολλά από τα αντικείμενα για τα οποία μιλάμε σε αυτό το φόρουμ κάποτε τα έβλεπα και δεν τολμούσα να ζητήσω από τους δικούς μου να τα πάρουν. Αυτή τη στιγμή, μάλλον με ότι αγοράζω βγάζω το άχτι μου. Όπως και με το αυτοκίνητο. Όταν ήμουν 20 δεν τολμούσα να το σκεφτώ, ότι κάποτε θα είχα δικό μου αμαξάκι. Αυτή τη στιγμή ενώ το έχω δεν το κινώ, κάθεται και το πλένει η βροχή. Και όταν θα το αλλάξω σε λίγο καιρό και θα πάρω αυτό που το είδα και έπαθα, και πάλι ζήτημα αν θα το κινήσω 5 φορές το μήνα........ Αλλά και πάλι επιμένω ότι όλες οι αγορές που κάνουμε πρέπει να διακατέχονται από σύνεση. Άλλωστε υπάρχουν laptops που κάνουν 500 ευρώ και laptops που κοστίζουν 4000. Όποιος δεν έχει τη δυνατότητα και πάει να πάρει το ακριβότερο, είναι άξιος της τύχης του. Αλλά υπάρχει και η άλλη μερίδα ατόμων. Αυτή που ενώ δεν έχει κανένα πρόβλημα να διαθέσει το τετραχίλιαρο, δίνει 500 και έχει καθαρίσει.

... σε συνεργασία με τον akmakas.......... Ε χε χε !!!!!!

Η τύπισσα πάω στοίχημα πως παίζει σε εκπαιδευτικές ταινίες SM.....

2 fetix σε 1 ! consoles & SM...

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4272

Εκτός από τον τίτλο του άρθρου σταθείτε και λίγο στο κομμάτι όπου γράφει για το νέο Grand Tourismo.... Είναι τρελλή αυτή η PSONY. Και τι δεν σκέφτεται για να βγάλει κανά σπασμένο.

Α, μήπως ξέρετε καμιά άλλη κονσόλα που από την πρώτη στιγμή θα κάνει ότι γράφει ο τίτλος; Όποιος το βρει κερδίζει σπασμένο joypad από PS1.

....ξεπουληθηκε η sega στη Σονυ...πρωτοτυπο....:rolleyes:

Για το πρωτο βιντεακι μου θυμισε καποιες metal συναβλιες που στο τελος

οι τυποι εσπαγαν τις κιθαρες τους.....χε χε εγω αυτα τα θεωρω

Μα......κιες!!Τι φταινε τα μηχανακια τωρα οεο!!

Τωρα για το δευτερο τι να πω!!!Βαρεθηκα να ακουω οτι βγαινει το PSX 3

εδω και εναμιση χρονο μας παραμυθιαζουν!!

Μα τι λες!!!! Πάντως το έφτιαξες πολύ ωραίο!!!!!

λίγο μαϊμού μου φάνηκε το τεστ καταστροφής, πολύ μαλακά χτύπαγε το xbox....

Παιχνίδια με 60Hz εγώ παίζω στο DC και η οθόνη τα υποστηρίζει απόλυτα. (Υπάρχει και αντίστοιχη επιλογή...)

Για τα υπόλοιπα όλοι κάναμε το σχόλιο μας. Υποθέτω ότι τα κλείσαμε.

Όσο για την ερώτηση περί τιμής, αν και δεν αντιπροσωπεύει πια τίποτα, την δικιά μου TV την αγόρασα πριν 6 (?) χρόνια περίπου πριν αρχίσουν να "παίζουν" οι plasma. Στοίχισε πολλά (555.000δρχ τότε - χωρίς το τραπεζάκι της) αλλά τα έξοδα που είχα κάνει για τον αρραβώνα μου (χρυσαφικά - τάισμα συγγενών και λοιπών σε μαγαζί κ.λπ.), μου έδωσαν το κίνητρο να την χτυπήσω χωρίς πολλά - πολλά. Είναι ήδη παλιά αλλά παίζει ακόμα τέλεια και απροβλημάτιστα, ενώ την εικόνα της δεν την έχουν φτάσει ακόμα οι σύγχρονες TFT (άποψη μου μιας και "ψάχνομαι να πάρω μία 27'' TFT για άλλο δωμάτιο). Σύντομα μπορεί τα παραπάνω λεγόμενα μου να είναι εκτός τόπου και χρόνου, όμως σήμερα ισχύουν στο απόλυτο.

Eδω τα καλά manuals

Yπάρχουν άπαντα για την philips...

.......και το PS2 μαλακά το χτύπησε αλλά το κακόμοιρο χτύπησε μπιέλα από την πρώτη στιγμή!!!!!!!!!

Before we finish up: did Epic ever get that Wii dev kit?

Mark Rein: (laughs) I can't say, I'm under NDA with Nintendo. But I can tell you that we're not doing, internally any development right now on the Wii. The Wii I'm sure is going to be a fantastic machine and sell really well but it's kind of below - it's not Intel integrated graphics but it's pretty far bellow the kind of min-bar of Unreal Engine 3. If you built a PC with that spec it wouldn't really be capable of playing an Unreal Engine 3 games decently. They're aiming at clearly at different audience that what we are. You know, Unreal Engine 3 can't run on Xbox 1 or PS2 either - and that's not to say that some of our licensees wont find a way to shoe-horn it into that platform, we certainly have some licensees that are doing some experiments in that area and it could very well happen. But that's a really tough job. And one thing that has become public knowledge in the last little while is that Ubisoft's game Red Steel is using Unreal Engine 2, so there will be Unreal Engine games on the Wii. There will be Unreal Engine games on the Wii and hopefully they'll be successful and maybe we'll make a little money from it, but Unreal Engine 3 - that's a little below our target platform.

Πίσω
Μπλουζα