LCD Ηλεκτρονικά που είχατε και έχετε!

Αυτά πάνε εδώ,ε;

[Edit] Dead .photobucket picture [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Και στο δωμάτιό μου μια χαρά πάνε...
 
[edited by manos426f:Φίλε μου marinos,αγγελία σε thread δε μπορείς να βάλεις,πόσο μάλλον δημοπρασία.


Θα πρέπει να περιμένεις να συμπληρώσεις 3 μήνες παρουσίας στο GRM,ώστε να βάλεις την αγγελία σου -για πώληση,με συγκεκριμμένη τιμή- εκεί που πρέπει και ταιριάζει άλλωστε,δηλαδή στο thread των αγγελιών...]


Εχω επίσης και ενα μοναδικό BMX Flyer της Grandstand. το έχει/ειχε κανεις; Φυσικά αυτό δεν πρόκειται να το πουλήσω ποτε; ουτε και για 10,000 ευρω

Το θέμα αυτό δεν το εβαλα στις πωλήσεις γιατί δεν ειναι πώληση (προς το παρόν) και απολογούμαι αν δεν το εβαλα και στο σωστο μέρος. Είμαι νέοπας.

[Κι όμως,τρόπον τινά σε πώληση/δημοπράτηση φέρει ή/και θα καταλήξει,εξ' ου και η παραπάνω -αναγκαστική- διαγραφή]

 


ουπς. απολογούμαι


 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
βάζω και την δική μου μικρούλα συλλογή, υπόσχομαι σύντομα να επεκταθεί επικίνδυνα:animeek::animeek:
 
Με γειες (δις) μολις θα τα ελαβες εεεε;;; :eek:

Aν και οταν εχεις ορεξη τραβα τα φωτο, βιντεακια ενα ενα και καντα ριβιου ,τριβιου και οτι αλλο θελησεις.


Edit: Kορυφαιο πρεπει να ειναι αυτο με το καλαμι!!!!!!!!!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Thanks Aardvark, εκτός απο τα Nintendo, τα υπόλοιπα είναι φρέσκο πράγμα, το πρώτο που θα ασχόληθω είναι το dungeons & dragons της mattel....
 
Με γειές !!! Καλή αρχή !!
 
Είμαι πολύ χαρούμενος, σήμερα κερδισά ενα πλειστηριασμό στο bay, για το αρκετά σπάνιο Nintendo Donkey Kong 3 Micro VS.System (1984), τελική τιμή 27 λίρες + 7,50 μεταφορικά. Βάζω και μία φωτογραφία του.


ps. ελπίζω να είναι έτσι όταν το λάβω
8)


 
Καλορίζικα !!!
 
Καλορίζικη η νεα συλλογούλα σου! Ευχομαι να μεγαλώσει "επικίνδυνα" όπως επιθυμείς....

Να είσαι σίγουρος όμως πως ο δρόμος είναι δύσκολος αλλά η διαδρομή είναι όλα τα λεφτά!

Κι εγώ έχω μια συλλογή που απαριθμεί περισσότερα από 200 κομμάτια τα οποία μαζεύτηκαν υστερα από πολύ καιρό, έχοντας βέβαια παρακαταθήκη κάποια από τα παιδικά μου χρόνια.

Το τελευταίο σου απόκτημα (Donkey Kong 3) το έχω κι εγώ και μάλιστα το είχα βρει κουτιασμένο σε καινούργια κατάσταση στο Ebay.

Πάρε μια γεύση εδώ: http://www.flickr.com/photos/27675771@N03/?donelayout=1 αν και λείπουν πολλά....
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Yrig η πληρέστερη συλλογή που εχώ δεί. έχεις σκεφτεί να κάνεις ένα handheld museum?

ps τρελλάθηκα με τα handhelds τυχερών παιχνιδίων που έχεις ;)

ps 2 thanks Geoanna
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Επειδή είμαι συλλέκτης της σειράς game&watch της Nintendo (κάποτε τα είχα όλα!), μία επισήμανση.. Το DK3 δεν είναι καθόλου σπάνιο. Μάλιστα μπορείς να το βρεις καινούργιο στο κουτί του με τα manuals κλπ. για περίπου 45-50 δολλάρια. Λίγη υπομονή και καλό ψάξιμο στο Ebay χρειάζεται..

Μιχάλης
 
Εγώ σήμερα παρέλαβα το πρώτο μου game&watch. Είναι το donkey kong το πρώτο (πορτοκαλί) και είμαι κατενθουσιασμένος. Τιμή: 30Euro. Λίγο τσουχτερή για την κατάστασή του, αλλά το ήθελα :)
 
michpan εντάξει δεν είναι και YM-901, μακάρι να ήταν :D , αλλά σύμφωνα με το digitalpress, έχει rarity point 5, αυτό το ανεβάζει πιο πάνω απο greenhouse, oilpanic, turtle bridge κ.α, εννοήται ότι υπάρχουν πολύ ακριβότερα, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι ήταν ευκαιρία στις 27 λίρες.
 
@ nicksofar

Αυτή την περίοδο έχουν κάνει αρκετά την εμφάνιση τους στο ebay. Η τιμούλα που το χτύπησες νομίζω ότι είναι λογικότατη (το ίδιο και τα μεταφορικά !):wink:

@ michpan

(...κάποτε τα είχα όλα...) ,

...δεν τα έχεις κρατήσει ? Μην μου πεις ότι τα πούλησες !:sad::precry2::what:

@ all

Σύντομα θα σας επιδείξω τις νέες μου παραλαβές :wink::biglaugh::tongue:
 
Δυστυχώς ναι, κάποια τα έχω πουλήσει για πολλούς και διάφορους λόγους. Εχω κρατήσει όμως πάρα πολλά και κάποιες σπάνιες εκδόσεις καθώς σ'αυτές επικεντρώνομαι τελευταία. Κάποια στιγμή θα παρουσιάσω την συλλογή μου, αρκεί να βρω χρόνο να βγάλω κάποιες φωτογραφίες!

Διαφωνώ κάθετα με τα διάφορα rarity guides καθώς τα θεωρώ παντελώς άχρηστα. Αν δεν παρακολουθείς καθημερινά το τι αντικείμενα υπάρχουν διαθέσιμα, σε τι κατάσταση και πόσο πωλούνται δεν μπορείς να κάνεις καμμία εκτίμηση για την αξία τους. Κι αυτό είναι πρακτικά αδύνατο να το κάνουν αυτοί που ασχολούνται με rarity guides εκτός κι αν είναι οι ίδιοι συλλέκτες κι ασχολούνται συστημάτικα με συγκεκριμένα αντικείμενα μόνο..

Κατά δική μου εκτίμηση, το dk3 είναι πολύ πιο εύκολο να βρεθεί σε καινούργια κατάσταση απ'όλα τα προαναφερθέντα παιχνίδια. Η τιμή πάντως που το πήρες είναι λογική. Πάντως στο κουτί του δεν κάνει πολύ παραπάνω.. άντε να πλήρωνες 10 λίρες ακόμα..

Μιχάλης
 
Aardvark είπε:
Edit: Kορυφαιο πρεπει να ειναι αυτο με το καλαμι!!!!!!!!!!![/font]
Αυτό με το καλάμι είναι σύγχρονο, το είχε αγοράσει και ο αδερφός μου πριν από λίγα χρόνια, πιθανόν να μπορείς να το βρεις στα παιχνιδάδικα... Πλάκα έχει πάντως! ;)
 
Ξέρει κανείς ένα lcdάκι με μοτοσυκλέτα που το χειριζόσουν με joystick (μεγάλο);Είχε και βεντούζες από οτι θυμάμαι...
 
Πίσω
Μπλουζα