Για το συγκεκριμενο σε θελουμε στο σκοταδι...D@redevil είπε:Καλά, βρε! Κυκλοφορεί τέτοιο κομμάτι στην "πιάτσα" και δε μιλάτε?
Συμπάσχω, αλλά κάτι κάνω γι' αυτό. Τη στιγμή που μιλάμε το Queen Anne's Revenge (κόκκινα πανιά) κοσμεί τα ράφια μου, ενώ σε κανά δεκαήμερο θα έχει φτάσει στα χέρια μου το Black Pearl. Επίσης αναμένω και 2 promotional σετάκια των πειρατών (με 50 κομμάτια έκαστο) που κυκλοφόρησαν στην Αγγλία (δωρεάν φυσικά) Τα βρήκα με 6 ΕΥΡΩ έκαστο και τσίμπησα 2. Μόλις στήσω και τα επερχόμενα θα ανεβάσω φωτό.D@redevil είπε:Dartacan, τι βλέπουν τα όμορφα και σχιστά μου, αμυγδαλωτά μάτια?! :dribble:
Καλά, βρε! Κυκλοφορεί τέτοιο κομμάτι στην "πιάτσα" και δε μιλάτε?
"Κυνηγάω" στην παρούσα φάση τη σειρά των "Pirates of the Caribbean" και απ' ότι είδα, έχει 2 καραβάκια:
Αυτό:
Προβολή συνημμένου 56035
& αυτό:
Προβολή συνημμένου 56036
Αφού δεν μπορώ να έχω τα originals, Ι can live with that!
Σαν παιδάκι και γω.... ουπς..... Σαν μαμά και γω πήγα σήμερα την μικρή μου να δει και να παίξει με τα lego.stayros είπε:
Καλημερα και καλως ηρθες!Ardohoth είπε:Καλημέρα σε όλους είμαι νέος στο φόρουμ, αλλά μαζεύω οτιδήποτε παλιό πέφτει στην αντίληψη μου ειδικά από lego. χιλιάδες πλέον who cares about playmobile