Άψογος!rkronin είπε:να μία σελίδα που έπεσα πάνω της καθώς έψαχνα παλία μεσαιωνικού τύπου lego για κάποιον που ένδιαφέρεται για τη συγκεκριμένη συλλογή
http://www.oldlego.com/alltoys_list.php3?&cat=castles
Lol! Άκου μεγάλος στα 25!rkronin είπε:βασικά μάλλον το 2τερο. στα παιδικά μου χρόνια είχα έρωτα με lego και transformers ( σε αντίθεση με του κυρίους που αγαπούν playmobile και g.i. joe)lego ειχα ατελείωτα αλλά ήταν κυρίως από τη σειρά μεσαίωνας όπως και οι τίτλοι του site που πόσταρα. Δυστυχώς όλα δώθησαν από τη μάνα μου σε έναν έρανο για φτωχά παιδιά που ήθελαν παιχνίδια ( τουλάχιστον είχαν συνέχεια για καλό σκοπό και δεν πετάχτηκαν οπότε παριγοριέμαι με αυτό)
και επειδή με ξαναέπιασε η legoμανία αν και μεγάλος τώρα πια ( 25) είπα να αρχίσω να συλλέγω αυτή τη φορά τους lego μεσαιωνικούς τίτλους που ξεροστάλιαζα να χαζεύω στους καταλόγους και να κάθομαι να υπολογίζω μέρες για την επόμενη γιορτή ή γενέθλια που θα έπαιρνα τον επόμενο τίτλο
Εύγε!caprice είπε:Να ενημερώσω ότι όλες οι απομιμήσεις των Lego θα μεταφερθούν σε ξεχωριστό thread. Ιερόσυλοι κατασκευαστές
Eνας απο τους κυριους ειμαι κι εγω...χεχεχεχεχεrkronin είπε:είχα έρωτα με lego και transformers ( σε αντίθεση με του κυρίους που αγαπούν playmobile και g.i. joe)
Πόσα τουβλάκια Lego χρειάζονται για να χτιστεί ένα σπίτι;
Πηγή άρθρου: skai.grΑμερικανός μεσίτης δημιούργησε σελίδα στο διαδίκτυο, στην οποία μπορείτε να υπολογίσετε πόσα τούβλα χρειάζεστε για να χτίσετε ένα αντίγραφο του σπιτιού σας από... Lego.
Η εφαρμογή σας ζητάει τα τετραγωνικά μέτρα και τον αριθμό ορόφων του σπιτιού σας και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το κομπιουτεράκι. Ως αποτέλεσμα, ένα μέσο αμερικάνικο σπίτι θα χρειαζόταν γύρω στα 10 εκατομμύρια lego τουβλάκια για να κατασκευαστεί.
Ο Τζέιμς Μέι του BBC κατασκεύασε ένα σπίτι από lego για τις ανάγκες εκπομπής του καναλιού. Όπως αναφέρεται σε σχετικά άρθρο στο bbc.co.uk αν 100 άσπρα τουβλάκια μεγέθους 4x2 κόστιζαν 19 λίρες (24 ευρώ), ένα σπίτι 79 τετραγωνικών μέτρων θα κόστιζε 1,1 εκατομμύρια λίρες (1,36 εκατομμύρια ευρώ), σαφώς πολύ περισσότερο απʼότι ένα σπίτι παρομοίου μεγέθους από κανονικά τούβλα, το οποίο αναφέρει το άρθρο, θα κόστιζε περίπου 199.016 λίρες (147.000 ευρώ).