spirtouli ειναι του 1984...σε ευχαριστω πολυ...εμενα δεν μου λενε κατι ιδιαίτερο μιας και ειμαι του playmobil και αυτα τα ειχα βρει σε ενα μαγαζι που τα πουλουσε σε δρχ ακομα πριν καμια 10αρια χρονια αν δεν κανω λαθος...και εχουν ακομα πανω το αυτοκόλλητο με την τιμη τους σε δρχ...βεβαια δεν εγινε σωστα η μετατροπή δρχ ευρω αλλα δεν πειραζει.spirtoulis είπε:plintirionpiaton πολύ ωραία τα pin pon σου.:dribble::dribble::dribble:Γράφουν κάποια χρονολογία κυκλοφορίας στο κουτί τους?
ειναι τελεια δε φανταζεσαι τι μου θυμησες...κ εγω εχω κρατησει τα δικα μου οχι ομως στα κουτια τους...θα ηθελα να σε ρωτησω μηπως ξερεις που μπορει να βρει καποιος κ ν αγορασει κατι τετοιο... :xm:plintiriopiaton είπε:Προβολή συνημμένου 53156Προβολή συνημμένου 53157Προβολή συνημμένου 53158Προβολή συνημμένου 53159Προβολή συνημμένου 53160Προβολή συνημμένου 53161
αυτα ειναι τα δικα μου που τα εχω ακομα στα κουτια τους...!!!
sofia1981 Καλώς ήρθες στην παρέα μας.sofia1981 είπε:...θα ηθελα να σε ρωτησω μηπως ξερεις που μπορει να βρει καποιος κ ν αγορασει κατι τετοιο... :xm:
ειναι τρια τα σετ τωρα το ποσο καλη ειναι η κατασταση δε μπορω να το ξερω δυστηχως...κι εγω τα βρισκω πολλα τα χρηματα για να μαι ειλικρινης αλλα ελα που δε μπορω να τα βρω πουθενα....συνεχιζω παντως το ψαξιμο...Kambia είπε:Καταρχήν εξαρτάται τι σετ βρήκες και σε πόσο "καλή" κατάσταση είναι. Προσωπικά 60 ευρώ και σε τέτοιες εποχές μάλιστα είναι πολλά. Ψάξε και άλλο αν θες τη γνώμη μου