nasospakos
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 31
Γνωρίζει κάποιος αν την καινούργια σειρά των "Pin y Pon" μπορώ να την βρω σε κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα;
...Και για να προλάβω, παρακαλώ τις απαντήσεις σε πμ, για να μην έχουμε διαφήμιση!nasospakos είπε:Γνωρίζει κάποιος αν την καινούργια σειρά των "Pin y Pon" μπορώ να την βρω σε κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα;
αν κοιταξεις μια σελιδα πριν θα δεις μια απο τις 5-6 φωτο μου το εχει αυτο (δλδ το εχω . Το θεμα ειναι οτι δυσκολα θα το βρεις και ειδικα σε σφραγισμενη κατασταση. Γενικα οταν θες κατι και ειναι παλιο μην περιμενεις. Παρε το!!! δεν αξιζει για 20 και 30 και 50 ευρω ακομα (που σε βαθος χρονου δεν ειναι τιποτα το ποσο) να χασεις κατι που θα σε γεμισει χαρα και αναμνησεις...αυτο το συναισθημα δεν το αλλαζω με τιποτα γιαυτο οτι εχω βρει απο τα παιδικα μου χρονια το πηρα ειτε φθηνα ειτε ακριβα δεν με ενδιαφερει φτανει να το εχω. Τωρα που εχω βρει το 95% αυτων που εψαχνα ειμαι γεματος και δεν με ενδιαφερει ποσα ειχα δωσει. Αλλωστε δεν εχουν καμια αξια τα χρηματα που ειχα δωσει πριν 5 10 20 χρονια...ασε που γλυτωνω και ψαξιμο και αναμονη και πολλα...!!!filmmusic είπε:να ρωτήσω κάτι;Υπάρχουν παλιά παιχνιδάδικα που μπορεί να τα βρει αυτά κανείς;
Το αγαπημένο μου που ψάχνω είναι αυτό με την άμαξα (ανθοκομική έκθεση).
Το βρήκα πριν 2 μέρες στο ebay, νομίζω στα $120, σφραγισμένο, αλλά τώρα δεν υπάρχει πια!!
Έχεις δει κάποια από αυτά πουθενά?thebest20 είπε:Υπήρχαν μόνο μικρά καταλογάκια,περίπου 2-3 και υπήρχαν και σετς με κωδικούς L που δεν εμφανίζονταν σε κανέναν κατάλογο.
Μόνο που έχουν αλλάξει πολύ σε σχέση με τα παλιά.Τα νέα έχουν πιο μεγάλο σώμα και κεφάλι ενώ αλλάζουν και πρόσωπο (διπλοπρόσωπα).Στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους έχουν δεύτερο πρόσωπο το οποίο καλύπτεται από την περούκα.circleag είπε:Υπαρχουν ακομα σε γνωστα καταστηματα παιχνιδιων!
Pinypon Toys
Αυτό δεν το ήξερα!thebest20 είπε:Μόνο που έχουν αλλάξει πολύ σε σχέση με τα παλιά.Τα νέα έχουν πιο μεγάλο σώμα και κεφάλι ενώ αλλάζουν και πρόσωπο (διπλοπρόσωπα).Στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους έχουν δεύτερο πρόσωπο το οποίο καλύπτεται από την περούκα.