Γιατι νομιζεις οτι το ηξερα εγω Σπυρακο?Spybil είπε:Έλα ρε!!! Τι είναι αυτό πάλι!!! Ούτε καν το θυμόμουν ότι είχε υπάρξει... Ιστορικό απόκτημα και κειμήλιο. Τα συγχαρητήριά μου!!!
Του έστειλες την λίστα σου? Κόλλα αναφοράς Α4 να φανταστώplaymofreak είπε:έεχονται Χριστούγεννα σε λίγο and1...κατσε να δείς τι θα μου φέρει ο Αγιος Βασιλης φέτος......χαχαχαχα
Δεν ειναι με L αυτο. Ειναι το 3366. :sta2thebest20 είπε:Γνωρίζετε ποιο σετάκι είναι αυτό?Υποθέτω ότι είναι κάποιο με L.
Πολύ πιθανό να συνέβει αυτό που λες διότι Lyra New έβρισκες σε πολλά μαγαζιά κ αποθήκες μέχρι κ το '96 κ σε αρκετή ποσότητα. Μου φαίνεται περιέργο να υπήρχε τόσο stock απο τα 80ςthebest20 είπε:Ok,δεν το είχα δει σε LYRA ποτέ αυτό.Ξεκίνησα πάλι αναζήτηση για τ 5 σετάκια που ψάχνω photos 3L29, 3L37,3L68 (αυτά τα 2 τα θέλω σε καλή ποιότητα εικόνας), και από LYRA NEW 5002 και 5008.
Πάντως επειδή είχα μια συζήτηση με ένα γνωστό μου,μου είπε ότι ένα μέρος του εργοστασίου της LYRA συνέχισε να λειτουργεί από το 1988 ως το 1996 υπό νέα διεύθυνση,όπου δημιουργήθηκαν τα LYRA NEW.Αυτό δεν ξέρω αν είναι εξακριβωμένο,πάντως μου είπε ότι μέχρι το 1992 λειτουργούσε τμήμα που ένωνε τα κομμάτια που είχαν απομείνει στο εργοστάσιο,όπως και το τμήμα όπου σχεδιάζονταν τα κουτιά,με βάση τα sets που επρόκειτο να φτιάξουν,τμήμα που τα συσκεύαζε όπως επίσης και τμήμα διανομής.Για τα επόμενα 4 χρόνια 1992-1996 λειτουργούσε μόνο το τμήμα που τα συσκεύαζε και αυτό που έκανε τη διανομή στα καταστήματα.Μάλιστα τα κουβαδάκια αλλά και κάποια extra sets όπως το (8006,8008 κλπ) ήταν μία εναλλακτική για να ανακάμψει λίγο το προϊόν,κάτι που όμως που δεν είχε μεγάλη απήχηση,τη στιγμή που παράλληλα στην αγορά κυκλοφορούσαν τα Geobra.Από αυτούς τους extra κωδικούς κυκλοφόρησαν ελάχιστα "κομμάτια" σε όλη την Ελλάδα,μπορεί και λιγότερα από 100 κομμάτια για κάθε κωδικό,γι'αυτό και είναι δυσεύρετα.
Τι να σου πω, δεν έχω δει καμιά τέτοια σειρά κ μάλιστα απο την Lyra.DimitrisK είπε:υπαρχει όντως αυτη η σειρα που μου ειπε ? To MIB einai ταινα του 97 !
Απλάstayros είπε:Λοιπον εχουμε και λεμε....
MISB = Mint In Sealed Box or NRFB = Never Removed From Box
The package was never opened,and is, for example,
still shrink wrapped or sealed with the original adhesive tape.
MIMB = Mint In Mint Box
Both the item and opened box are in a perfect condition.
All parts are included.
MIB = Mint In Box
The object is in perfect condition with the box.All accessories are
included.There is no information on the condition of the package and it may be defective.
LOOSE
The item is loose and in a perfect condition but is missing the box.All parts are included.
Ελπιζω να βοηθησα. :stayros