[LYRA] Playmobil

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας thebest20
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Από το 3416 έχω μόνο την κυρία με το πράσινο καπέλο. Το ωραίο είναι ότι ποτέ δεν είχα το set, αλλά μου την στείλανε δώρο με κάποια άλλα που αγόρασα από ebay.

Playmolover είπε:
Από το 3416 έχω μόνο την κυρία με το πράσινο καπέλο. Το ωραίο είναι ότι ποτέ δεν είχα το set, αλλά μου την στείλανε δώρο με κάποια άλλα που αγόρασα από ebay.
Περιστρέφονται τα χέρια της?Στην αρχική έκδοση δεν περιστρέφονταν,ενώ σε αυτή που έχω περιστρέφονται.

Στο δικό μου σετ τα χέρια της κυρίας δεν περιστρέφονταν. Αντίθετα με τα παιδάκια που μπορούσαν να περιστρέψουν τα χέρια τους. Ήταν το πρώτο σετ που απέκτησα με Playmobil που περιστρεφόταν τα χέρια τους.

Εμένα πάντως ήταν από την Geobra και όχι από τη LYRA!Αρκετά παλιά 80's sets που είχαν κυκλοφορήσει από τη LYRA κυκλοφόρησαν μετά από τη Geobra.Και είχαν και μικροδιαφορές,στα χέρια,ή ίσως κάποια διαφορά σε καπέλο,μαλλιά κλπ.

Το σπίτι μου:

Έχω πάρα πολλά, δυστυχώς όχι στα κουτιά τους. Μια μέρα θα τα φωτογραφήσω όλα.DSC05893.jpg

zouzou είπε:
Το σπίτι μου:
Έχω πάρα πολλά, δυστυχώς όχι στα κουτιά τους. Μια μέρα θα τα φωτογραφήσω όλα.Προβολή συνημμένου 36552
Το αγόρασες πρόσφατα?Από το συγκεκριμένο set είχα τον καναπέ και την πολυθρόνα που γίνονταν κρεβάτι,αλλά μου τα είχαν δώσει!

Όχι δεν είναι πρόσφατη αγορά, τέλη του '80 πρέπει να ήταν. Ακριβώς δεν μπορώ να θυμηθώ.

zouzou είπε:
Όχι δεν είναι πρόσφατη αγορά, τέλη του '80 πρέπει να ήταν. Ακριβώς δεν μπορώ να θυμηθώ.
Και το έχεις φυλάξει στο κουτί του????Δεν το έχεις ανοίξει καθόλου?

Όχι βέβαια, το έχω ανοίξει. Απλώς το συγκεκριμένο είναι το μόνο που έχει μείνει με το κουτί του. Όλα τα άλλα κουτιά τα είχα πετάξει.

Το τροχόσπιτο της Lyra. Έκανα ανασκαφή στην ντουλαπα και το φωτογραφίζω. Είναι ευγενική προσφορά της αδερφής μου.

DSC06127.jpg

DSC06126.jpg

Τέλειο και αυτό,έχω στο πατάρι το αντίστοιχο της σειράς LYRA New!!!!!!

Kάτι πολύ ενδιαφέρον!!!!!!!!!!!Το παρακάτω set είχε κυκλοφορήσει από τη Lyra και δεν υπήρχε σε κανέναν κατάλογο!

[edit] Dead imageshack pic [edit]

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
[edit] off topic. Κάντε χρήση πμ [edit]

Τα δικα μου της LYRA...Playmobil LYRA Σετακι 3 Ιπποτες.jpg....Στα 2 τελευταια (Ληστη και Ιπποτες) δεν γνωριζω τους κωδικους. Οποιος/α γνωριζει κατι σχετικα με αυτα τα δυο σετ (ξερει κωδικους Η' εχει φωτο απο τα κουτια) :please: να βοηθησει γιατι ειμαι στο σκοταδι τοσα χρονια (σχετικα με αυτα τα δυο) και :banghead: να βρω κατι ...αλλα τζιφος :( .

Playmobil  LYRA Blue car Κωδ.3210.jpg

Playmobil Playmospase LYRA  Κωδ.3559,3L93,3L95.jpg

Playmobil LYRA Ληστης με αλογο .jpg

Playmobil LYRA Κωδ.5388.jpg

Ο ληστής δε μου λεει κάτι. Το τελευταίο όμως με τους ιππότες είναι ολοκληρο το σετ? Γιατί είχα το Νο 3265 (δες το εδώ)που ήταν 5 ιππότες σύνολο. Μέρος του σετ (έχασα κάποια κομμάτια :( ) θα δεις εδώ κάτω αριστερά

Kambia είπε:
Ο ληστής δε μου λεει κάτι. Το τελευταίο όμως με τους ιππότες είναι ολοκληρο το σετ? Γιατί είχα το Νο 3265 (δες το εδώ)που ήταν 5 ιππότες σύνολο. Μέρος του σετ (έχασα κάποια κομμάτια :( ) θα δεις εδώ κάτω αριστερά
Kambia μου ευχαριστω για τις πληροφοριες και την προσπαθεια σου,το εκτιμω! Οι Ιπποτες και ο Ληστης ειναι ολοκληρωμενα σετακια.Δεν τα εχω "παντρεψει" με αλλα σετ.Δεν πειραζει...θα εχω τουλαχιστο τη χαρα οτι εχω 2 σπανια σετ! :) Ηθικο Διδαγμα: ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ Η' ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ :nono: ...Ποτε δεν ξερετε ποτε θα σας χρειαστουν για περαιτερω πληροφοριες.

Παλιά είχα αυτό:

attachment.php

Υπάρχουν πολλά ακόμα σπάνια sets με κωδικούς που περιέχουν το L

Πολύ ωραίο αυτό το σετ με το σχολικό... :)

Πίσω
Μπλουζα