Playmolover
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 173
Από το 3416 έχω μόνο την κυρία με το πράσινο καπέλο. Το ωραίο είναι ότι ποτέ δεν είχα το set, αλλά μου την στείλανε δώρο με κάποια άλλα που αγόρασα από ebay.
Περιστρέφονται τα χέρια της?Στην αρχική έκδοση δεν περιστρέφονταν,ενώ σε αυτή που έχω περιστρέφονται.Playmolover είπε:Από το 3416 έχω μόνο την κυρία με το πράσινο καπέλο. Το ωραίο είναι ότι ποτέ δεν είχα το set, αλλά μου την στείλανε δώρο με κάποια άλλα που αγόρασα από ebay.
Το αγόρασες πρόσφατα?Από το συγκεκριμένο set είχα τον καναπέ και την πολυθρόνα που γίνονταν κρεβάτι,αλλά μου τα είχαν δώσει!zouzou είπε:Το σπίτι μου:
Έχω πάρα πολλά, δυστυχώς όχι στα κουτιά τους. Μια μέρα θα τα φωτογραφήσω όλα.Προβολή συνημμένου 36552
Και το έχεις φυλάξει στο κουτί του????Δεν το έχεις ανοίξει καθόλου?zouzou είπε:Όχι δεν είναι πρόσφατη αγορά, τέλη του '80 πρέπει να ήταν. Ακριβώς δεν μπορώ να θυμηθώ.
Kambia μου ευχαριστω για τις πληροφοριες και την προσπαθεια σου,το εκτιμω! Οι Ιπποτες και ο Ληστης ειναι ολοκληρωμενα σετακια.Δεν τα εχω "παντρεψει" με αλλα σετ.Δεν πειραζει...θα εχω τουλαχιστο τη χαρα οτι εχω 2 σπανια σετ! Ηθικο Διδαγμα: ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ Η' ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ :nono: ...Ποτε δεν ξερετε ποτε θα σας χρειαστουν για περαιτερω πληροφοριες.Kambia είπε: