ti einai h lyra?Aardvark είπε:Θα ριξω μια ματια απο Δευτερα μηπως βρω καποιον καταλογο του '92.Δεν ηξερα οτι εβγαζε ακομη η Lyra το '92.
ti einai h lyra?Aardvark είπε:Θα ριξω μια ματια απο Δευτερα μηπως βρω καποιον καταλογο του '92.Δεν ηξερα οτι εβγαζε ακομη η Lyra το '92.
Η Lyra πιθανότατα διένεμε τα playmobil που έρχονταν από το εξωτερικό,αλλά κατασκεύαζε και δικά της,τα οποία κυκλοφόρησαν μόνο στην Ελλάδα.Aardvark είπε:Καλωςορισες,τα greeklish δεν επιτρεπονται σε αυτο το φορουμ οσο για την Lyra ειναι η Ελληνικη εταιρια που κατασκευαζε η διενεμε τα παιχνιδια,ενα απο τα δυο δεν γνωριζω επακριβως.
Ειναι πολυ ομορφα tanan! Με γεια σου! Μην ανησυχεις αν σας κοιταζανε σαν να εισαστα ουφο, θα λες οτι τα παιρνεις για το ανηψακι σου, οπως λεω εγω για τις Μπαρμπι.tanan είπε:Στο θέμα μας όμως..Πριν λίγες μέρες περνώντας από ένα παλιό παιχνιδάδικο πήρε το μάτι μου κάτι κουτάκια με playmobil της lyra και μου ήρθε στο μυαλό εικόνες από δώρα που μου έκαναν οι δικοί μου...Την επόμενη μέρα, πρωί πρωί, παίρνω κολλητό και πάμε να τα δούμε. Τελικά ο πωλητής είχε πέντε σετάκια τα οποία φυσικά τα πήρα όλα χωρίς δεύτερη σκέψη(περιττό να πώ οτι όλοι μέσα στο μαγαζί μας κοίταζαν λες και ήμασταν ούφο ).. Τα σετάκια λοιπόν ήταν τα εξής:
Από ότι κατάλαβα πρέπει να είναι από την δεύτερη περίοδο της lyra μιας και γράφουν 1978..
Kambia είπε:Πολύ καλή αγορά tanan . Τέτοιες ευκαιρίες δεν πρέπει να πηγαίνουν χαμένες.
BTW γνωστή αλυσίδα fastfood με το παιδικό γεύμα δίνει playmobil.
Έχει 4 φιγούρες ιπποτών και 4 φιγούρες απο τον γάμο