Μα σχεδον ολο με ξενο franchise ασχολουνταν. Aπλα ελληνοποιουσαν διασημα παιχνιδια.Rakeesh είπε:Νομιζω η Ελ Γκρεκο ηταν ελληνικη εταιρεια, οποτε βρισκω χλωμο να ασχοληθηκαν με ξενο franchise
Στο μποσς στο μπλακσταρ είναι αυτός:Αναστασια είπε:Ευχαριστω Rakeesh! Οταν λες ο αρχηγος των κακων εννοεις παντα απο την σειρα Masters of the universe? Μηπως εχεις την καλοσυνη να ποσταρεις μια φωτο οταν εχεις λιγο χρονο; Aπο οτι μου λεει εδω ο ιταλος μου, του τον ειχαν χαρισει οταν ηταν μικρος και το τσεκουρι που κραταει στο χερι του δεν ειναι δικο του... εχουμε μπλεξει τα μπουτια μας...!!! Δε λες που δεν του βαλα να κραταει και καμια βουρτσα απο τις Barbie μου?
ο scorpio...αχ κολλημαRakeesh είπε:Ο τεταρτος (που ειναι ο μονος που εχω) ηταν ο αρχηγος των Κακων και ειχε και ενα κρανος (λαστιχενιο). Αυτος που εχω ειχε και το διαμαντακι που λαμπει στο στηθος.
Αυτα στην ebay κανουν πανω απο 1.000ε ειναι παρα πολυ σπανιαalexan2dros είπε:εχει κανενας κατι γιγαντες? tutys και megator..?? τους αγοραζω.!!!!!!!