Joey
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 2
καλά τι τρώνε εκει στη He-manούπολη κ είναι τίγκα στους μύες;AARDVARK είπε:
καλά τι τρώνε εκει στη He-manούπολη κ είναι τίγκα στους μύες;AARDVARK είπε:
Wally είπε:Φιλε Thamona ξεθαψες κανα Αρθουρο?
LOLtelonio είπε:Το κάστρο Grayskull το είχε ένας κολλητός μου και το χάζευα-ζήλευα αρκετά τότε. Τωρα αν δεν κάνω λάθος, δεν υπήρχε και μια σειρά Masters of the universe, με τους χαρακτήρες να εχουν ένα πλαστικό διαφανές στο κέντρο του στήθους τους και στην πλάτη μια ροδέλλα που αν την γύριζες έβλεπες σπίθες μέσα στο πλαστικό του στήθους (το κουκλάκι είχε μέσα μια τσακμακόπετρα);
Grendizer είπε:Nέες φιγούρες remastered εκδόσεις των κλασικών από τα 80s. Έχουν κυκλοφορήσει He-man και Beast Man και ακολουθούν πολλές άλλες. Υπεύθυνοι για τη δημιουργία τους οι απίστευτα ταλαντούχοι 4 horsemen. ( εννοείται είναι official από τη Mattel)Σήμερα αφίχθησαν οι δικές μου στα 50$ περίπου από mattycollector.com- αποκλειστικά διαθέσιμες από εκεί.
Το Γενάρη μας έρχεται ο Skeletor, μετά ο Stratos, Merman και ακολουθούν αρκετές εκπλήξεις.
Για περισσότερες πληροφορίες www.he-man.org.
σαν ήρωας που υπηρετούσε το Καλό ήταν εντάξει σαν πρώτυπο..ο σωματότυπος των ηρώων πάντως είναι λίγο "τίγκα στα στεροείδή"...βέβαιαGetta Robo είπε:Τρελη ζημια οι φιγουρες φιλε Grendizer. Κριμα που οι συγχρονες γενιες δεν μεγαλωνουν με σωστα προτυπα, οπως ο he-man
Λάθος. Όλοι εμφανίζονταν σε κάποιο επεισόδιο εκτός από έναν, τον Stinkor, του οποίου η φιγούρα βρομούσε σαν ασβός (ήταν και ο ίδιος σαν ασβός). Υπήρχε μάλιστα σκέψη για επεισόδιο βασισμένο σε αυτόν, αλλά η ιδέα απορρίφθηκε διότι τους φάνηκε γελοία.thamonas είπε:Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση, ήταν οτί στο cartoon, Οι περισσότεροι ήρωες δεν εμφανίζονταν.