Gewponos είπε:Γειά σου tzehos! Με τις οδηγίες του παιχνιδιού. Τις υποθέσεις τις έχω και δεν θυμάμαι πως να στήσω το ταμπλό, πότε παίρνουμε κάρτες και τέτοια..
Αν είναι και δε μπορέσετε να ανταλλάξετε τις οδηγίες, επιγραμματικά αναφέρω τα εξής, μήπως σε βοηθήσουν να θυμηθείς πώς παίζεται:tzehos είπε:μπορώ να το ανεβάσω μέσα στο σκ εκτός αν απαγορεύεται από τους κανόνες του φόρουμ. Σε αυτή την περίπτωση σου το στέλνω στο mail σου.
πράγματι θυμάμαι ότι ένα από τα cluedo games ήταν ακριβώς ίδιο με άλλο σχεδιασμό χαρακτήρων και ταμπλό.Γενικά είναι απίστευτο επιτραπέζιο! Δεν το έχω ως "Μυστήρια στο Πεκίνο" αλλά ως Cluedo Mysteries, με το ίδιο ακριβώς gameplay.
πράγματι θυμάμαι ότι ένα από τα cluedo games ήταν ακριβώς ίδιο με άλλο σχεδιασμό χαρακτήρων και ταμπλό.tzehos είπε:Γενικά είναι απίστευτο επιτραπέζιο! Δεν το έχω ως "Μυστήρια στο Πεκίνο" αλλά ως Cluedo Mysteries, με το ίδιο ακριβώς gameplay.
BETTY BOOP είπε:Το παιχνίδι ήταν από τη Νilko και όχι από την MB όπως παρατήρησα στην πρώτη σελίδα.
Η Nilco στις αρχές της δεκαετίας του 1990 συνεργαζόταν με την MB και έφτιαχνε τα επιτραπέζια της δεύτερης για την ελληνική αγορά, δηλαδή έκανε τις μεταφράσεις και την προώθηση των επιτραπεζίων στην Ελλάδα. Μετά εμφανίστηκε η Hasbro.Kambia είπε:Σωστά αλλά αν δεις το κουτί γράφει και MB games πάνω δεξιά. Λογικά είναι συνεργασία των 2
Μήπως μπερδεύεις τον Κατάσκοπο-Spy με το Σοφό; Ο Σοφός σου λέει για το αν οι μάρτυρες σου λένε την αλήθεια ή όχι, ύπο μορφή "γρίφου", του στυλ "Δεν είμαι τόσο σίγουρος για το αν οι μάρτυρες λένε την αλήθεια", οπότε και λες εσύ ότι οι μάρτυρες λένε ψέματα, άρα ισχύει το αντίθετο από αυτό που λένε. Ο Κατάσκοπος-Spy σου λέει ξεκάθαρα σε ποιό δράκο είναι ο ένοχος, δηλαδή "Ο ένοχος κρύβεται στον κόκκινο δράκο", πχ.bouss7 είπε:καλησπερίζω το παρεάκι..ποιος μεγάλος ρετρομανιακ μπορεί να μου λύσει μία απορία??πώς καταλαβαίνω σε ποιό δράκο βρίσκεται ο ένοχος?γιατί από τις οδηγίες του κατασκόπου δεν γίνεται να καταλάβεις...λέει κάτι γρίφους άκυρους και δεν σου δίνει κανένα στοιχείο για το χρώμα του δράκου
Ααααααααααααα, κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς.bouss7 είπε:Νωντα το επιτραπεζιο που εχω ειναι της PARKER (πισω στο κουτι ,κατω δεξια με μικρα γραμματα λεει hasbro 2004) .Σαυτην την εκδοση λοιπον ο σοφος οντως λεει για το αν λενε ή οχι ψεματα οι αλλοι και ο κατασκοπος-Σπαι οπως αναφερουν και οι οδηγιες λεει σε ποιον δρακο κρυβεται.Διαβασα ολες τισ καρτες του Κατασκοπου και σου γραφω 2-3 να παρεισ μια γευση:"ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΑ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ.ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΕΑΝ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ 'Η ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑΗ ΜΕΡΑ" . "Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΑΛΑΤΙ,ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΟΝΟΣ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ". Αυτα λοιπον τα παντελως ασχετα λεει ο κατασκοπος και παρομοιες ειναι και οι υπολοιπεσ καρτες του ,η μια χειροτερη απ'την αλλη.Λες ναναι λαθος το συγκεκριμενο παιχνιδι.Και ναγινε σε ολες τισ καρτες του κατασκοπου? Στο youtube σε διαφημιση του παιχνιδιου ενας τυπος απο κατω ρςταει ακριβως το ιδιο μεμενα:
Ε τότε συνέχισε το τρίψιμο Γενικά ήθελε αρκετο τριψιμο για να φανεί, ειδικά αν ήταν καινούριο το παιχνίδι και δεν είχαν εμπειρία στην τριβή οι κάρτες.bouss7 είπε:ναιιιιιιιιιιιιιι.....ρε νωντα ετσι ειναι οπως τοπες .αν και το τριβω και δεν φευγουν τα γραμματα , αν το γυρισω πλαγια στο φως καποια γραμματα γυαλιζουν και ειναι η απαντηση σε ποιον δρακο κρυβεται!!! χαχαχαχ.ευχαριστω μεγαλε