Θα σου δωσω εγω μια καινουρια κοπια αν με αφησεις να κανω ανασκαφες στο παταρι σουTheBBB είπε:Καλησπέρα παιδιά , το είχα παλιά το παιχνίδι και (μιας και φοβάμαι να ψάξω στο πατάρι) λέω να αγοράσω την καινούρια έκδοση που κυκλοφορεί . Έχει κανείς υπόψιν αν υπάρχουν extra υποθέσεις στο net ? ένα expansion ρε παιδί μου , γιατί τις 50 θα τις βγάλουμε μάλλον στα μπαμ
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά εγώ αναφέρομαι στις υποθέσεις, οι οποίες είναι 50 στο σύνολο. Οι οδηγίες/κανόνες υπάρχουν και στις προηγούμενες σελίδες στα ελληνικά.stayros είπε:Δεν ξερω αν βοηθησει το παρακατω.... :xm:
Ειναι οι οδηγιες του παιχνιδιου,αλλα θα χρειαστει ενα κοπο να κανεις με την μεταφραση,γιατι ειναι στα Ολλανδικα!!! #)
http://spelarch.khbo.be/PDFspelregels/127.pdf
θανος είπε:ναι κυκλοφορει ακομα ειναι το παιχνιδι με τους κινεζους επιθεωρητες ειναι σε στυλ cluedo το εχω αλλα το κακο ειναι πως εχει βιβλιαρακι με μονο 50 μυστηρια μεσα
κι εγώ το είχα κάνει αυτό...θυμάμαι είχα πρόσθετο μπλοκάκι στο παιχνίδι, γόμα, ξύστρα, μολύβια για τους παίχτες...manitari666 είπε:με το παρεακι παντως το παιζουμε ακομα!εχουμε εκτυπωσει και περισσοτερα χαρτακια ωστε να μη τελειωνουν ποτε!
Μην ευχαριστεις....δεν νοιωθω οτι εκανα κατι...το χρησιμο!!! recry:mlsnaag είπε:Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά εγώ αναφέρομαι στις υποθέσεις, οι οποίες είναι 50 στο σύνολο. Οι οδηγίες/κανόνες υπάρχουν και στις προηγούμενες σελίδες στα ελληνικά.
Επειδή μου απάντησες, ανεξάρτητα που δεν ήταν οι υποθέσεις αλλά οι κανόνες. Τώρα, αν μπορεί κάποιος άλλος να με βοηθήσει...stayros είπε:Μην ευχαριστεις....δεν νοιωθω οτι εκανα κατι...το χρησιμο!!! recry:
Απο βιασυνη,χωρις να προσεξω τις υπολοιπες σελιδες,ποσταρα τις οδηγιες... recry:
Σε αυτη την περιπτωση,μονο καποιος που εχει το παιχνιδι,μπορει να βοηθησει!
Kambia....ακουει?
1000 ευχαριστώ!!!!Kambia είπε:Αύριο (αν θυμηθεί να μου το φέρει η αδεφή μου!) θα έχω στα χέρια μου το βιβλιαράκι με τις υποθέσεις. Λίγη υπομονή ακόμα.
Δοκιμασμένο μπορείς να παίξεις τις παλιές. Θα προσέξεις στον κ. Πλε-νι στις παλιές υποθέσεις όπου έχει το νούμερο 91 θα βάζεις το νούμερο 93. Το νούμερο 91 το έχει η Λαίδη Νοστι-μι και στις παλιές κάρτες και στις καινούριες. Μάλλον πρόκειτε για τυπογραφικό λάθος στο παλιό.Misa1989 είπε:Εγω εχω την καινουρια εκδοση, μπορει καποιος αραγε να παιξει με τις παλιες υποθεσεις; Αν ναι με ενδιαφερουν Τις καινουριες μπορω να τις φωτοτυπισω σε οποιον του λειπουν
Βρήκα τις παλιές υποθέσεις!!!Kambia είπε:Αύριο (αν θυμηθεί να μου το φέρει η αδεφή μου!) θα έχω στα χέρια μου το βιβλιαράκι με τις υποθέσεις. Λίγη υπομονή ακόμα.
Ποια από τις 2 καινούριες έχεις;Misa1989 είπε:Εγω εχω την καινουρια εκδοση, μπορει καποιος αραγε να παιξει με τις παλιες υποθεσεις; Αν ναι με ενδιαφερουν Τις καινουριες μπορω να τις φωτοτυπισω σε οποιον του λειπουν