DarkSynbios
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 211
Εχω ενα Mega Drive 2 τωρα! ^^ Ποτε θα ερθει το Pier Solar?!! Χ3 Cant wait
Τα μηχανήματα όμορφα είναι. Η τραγωδία είναι όμως ότι πρέπει να έχεις 3 τροφοδοτικά στην μπρίζα για να δουλέψουν και τα τρία μαζί. Μιλάμε για το απίστευτο καλωδιο-χάος...άσε που έτσι που είναι ογκώδεις οι μετασχηματιστές δεν φτάνει καλά-καλά ούτε 5-θέσιο πολύμπριζο για να χωρέσουνε.Aardvark είπε:Ναι αλλα δεν υπηρχε τιποτα πιο ομορφο απο ενα Mega 2 σε ενα CD 2 και στο καπακι ενα 32χ.Τα εχω και τα 3.
Αχχχχχ i miss console peripherals.
n3v3r είπε:Το εχω ακομα, αθικτο, παρολα τα χρονακια του.. Δεν ξερω τι ειναι αυτα τα περιεργα που εχουν προστεθει, τι σιντι και ιστοριες, εγω με κατι παλιες κασετουλες (κασετουλες ο θεος να τις κανει με το μεγεθος που ειχαν ) θα το θυμαμαι παντα.. με αυτη την κονσολα μεγαλωσα και ειχε λιωσει στο Sonic και στο Mortal Combat και ψαχνομασταν με τα fatallity, τα babality και ολες αυτες τις ωραιες βλακειες :acoustic:
"Tα εκπληκτικότερα 3D γραφικά". Ναι, μόνο που όλα τα παιχνίδια της εποχής για το Μega Drive ήταν 2D, λέμε τώρα. Αλλά και πολύ αργότερα το μόνο 3D παιχνίδι που μου 'ρχεται στο μυαλό για το Mega Drive είναι το Virtual Racing.stayros είπε:Ελληνικη διαφημιση για το Mega Drive