Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Τότε απλά είχες κάποια ημιτελή/ανεπίσημη/leaked έκδοση, πριν βγει το παιχνίδι επίσημα, ίσως. Αυτό συνέβαινε συχνά με τα πειρατικά games. Θυμάμαι κι εγώ που πήρα πειρατικό το Unreal Tournament 2003 και ήταν ψιλοχάλια σε frame rate και γενικώς κάτι δεν πήγαινε καλά ενώ το κανονικό έτρεχε άψογα και είχε και εξτρά περιεχόμενο. Τελικά αποδείχτηκε ότι η πειρατική έκδοση που είχα ήταν μία ημιτελή leaked έκδοση.mike είπε:αν και η version που ειχα εγω εγραφε 1992 και ηταν διαφορετικη απο την κανονικη.
Το Super Sidekicks το εμαθα με χρονοχρεωση, και απο το ηλεκτρονικο που ειχανε στα καραβια. Απο το πρωτο παιχνιδι ειμαι φιλος της σειρας, και ασχολουμαι μαζι του εως και σημερα. Και τονιζω πως το λατρευω, γιατι δεν εχω και την καλυτερη αποψη για το ποδοσφαιρο γενικοτερα στο κοσμο.Other_Reality είπε:@Getta Robo
To Ultimate 11 είναι ενα εξαιρετικό arcade ποσοσφαιράκι, το οποίο βέβαια είναι το Super Sidekicks 3 με λίγες αλλαγές, και κάποιοι το λένε και Sidekicks 4. Τελοσπάντων, σαν άνθρωπος που έχω καμπίνα MVS με το Super Sidekicks 3 παρκαρισμένο μέσα, και το Super Sidekicks 2 μόνιμα κουμπωμένο στο Neo Geo Aes μου, δεν θα σου πώ ότι είναι κακό παιχνίδι. Θα πέσει φωτιά να με κάψει. Αλλά το να συγκρίνεις οποιοδήποτε ποδοσφαιράκι με το KO 2 και το SWOS της Amiga, εμένα μου λέει απλά ότι χτενίζεις το internet για να βρείς κάτι το μεμπτό για την Amiga, sorry αλλα δεν εξηγείται αλλιώς ! Kαι όχι, δεν πρόκειται για κανα "ψαγμένο" η μυστήριο ποδοσφαιράκι το SSidekicks 2/3/4, απλώς στο σπίτι για να το παίξεις έπρεπε να έχεις σκάσει ενα σωρό λεφτά για το AES ή τελοσπάντων το MVS αν υπήρχαν τότε μερακλήδες με supergun/καμπίνες σπίτι τους (το '95 δηλαδή, η αλήθεια είναι ήξερα κανα-δυό άτομα με MVS στο σπίτι, παίζαμε SShodown και Windjammers). Aκόμα και έτσι, τότε στα σπίτια με τις παρέες οι κόντρες ήταν αποκλειστικά KO2 και SWOS, δεν πά' να είχες και ολόκληρη καμπίνα NeoGeo με multi-cart επάνω. Εν ολίγοις, στα 16bit (προσωπικά ακόμη και σήμερα) δεν υπήρξαν καλύτερα ποδοσφαιράκια με καλύτερο gameplay, οι μάχες εκεί έχουν γράψει ιστορία, και το γεγονός ότι ακόμη κ σήμερα γίνονται παγκόσμια τουρνουά και στα δύο παιχνίδια με αμίγκες, ίσως θα έπρεπε να σου πεί κάτι. Παρακαλώ να μου υποδείξετε κάτι αντίστοιχο αν υπάρχει. Super Sidekicks στο Neo Geo, ή ΝΒΑ live στο Mega Drive. Δεν χρειάζεται νομίζω να πώ κάτι άλλο.
Α, και με το Agony, ξεπέρνα το, έχουμε σταματήσει να το αναφέρουμε, σου έχω αναλύσει και αρκετά το γιατί το αναφέραμε, οπότε μόνος σου τρώγεσαι !
Σύμφωνοι στο να γίνει θέμα με "hidden gems" που λεν και τα αμερικανάκια για την Amiga, το θέμα είναι ότι πρόκειται για πολύ πράμα και χρειάζεται χρόνος για να ξεκινήσει και να γίνει σωστά. Επιφυλάσσομαι πάντως !
Τα "hidden gems" σπανιως ηταν και φθηνα. Τα περισσοτερα ειναι παιχνιδια απο μικρες εταιριες, με ελαχιστη παραγωγη, και ειτε λογω κοστους εισαγωγης, ειτε κοστους παραγωγης, συνηθως κοστιζανε κατιτις παραπανω. Αλλιως θα υπηρχαν μαζικα παντου.mike είπε:Τα hidden gems μαλλον συμφερουν τους κονσολαδες, μιας και με τον οικονομικο περιορισμο που σου επεβαλαν οι κονσολες των 25.000 δρχ cartidge, υπηρχαν ελαχιστα που τελικα αγοραζες, οποτε τα μην διαδεδομενα παιχνιδια ηταν πολλα. Ενω στα home πηγαινες στο πειρατη σου, σου εγραφε μια 20αδα δισκετες, αρκετα δεν τα ηξερες καν, και οταν πηγαινες σπιτι ανακαλυπτες τα hidden gems. Ακομα και να μην τα ανακαλυπτες αμεσως, οταν πηγαινες στο σπιτι του φιλου, εφευγες με μια τσαντα (σχολικη) γεματη αντεγραμμενες δισκετες, ολο και κατι περιεργο θα ειχε μεσα. Εγω θεωρω οτι και παιχνιδια οπως π.χ. το fire mustang που ηταν γνωστο στα ηλεκτρονικα, ηταν τοτε αγνωστα στους χρηστες MD, δεν ξερω εαν οι περισσοτεροι γνωριζαν την υπαρξη τους. Κυριως γιατι η αγορα cartidge γινοταν απο αυτα που ειχε φερει το κοντινο κονσολαδικο σου. Και ετσι εβλεπες 10 κομματια απο το NBA live, και μονο ενα κομματι απο αγνωστα παιχνιδια, εαν ησουν και τυχερος μπορει να εβρισκες και κανα διαμαντι, εγω ειχα δανειστει το Mercs.
Πρεπει να βγαλουμε καποιο αστειο για να τους πειραζουμε, παντα φιλικα.metalcandyman είπε:@ Getta Robo,Imgema Σταματηστε να γραφεται τα επιχειρηματα για ολα αυτα που λετε για της κονσολες και γραψτε επιτελους ενα post να τελειωνουμε και πητε πως η amiga ειναι η θεα τον videogames,ειναι οτι εχει καλητερο εχει εμφανιστη στα videogames,εχει τα κορυφαια παιχνιδια και τα πιο πολλα επισης κορυφαια σε ολες της κατηγοριες,εχει τα κορυφαια joystics και εβλεπαν χιλια χρονια μπροστα η ανθρωποι που εφτιαξαν το MK να παιζεται με ενα κουμπι γιατι ετσι ειναι το σωστο και οχι οπως ειναι στης αθλιες εκδοσεις στης κονσολες,εχει τα κορυφαια γραφικα που εχουν εμφανιστη σε 16bit συστημα,περνει τηλεφωνο,φτιαχνει καφε,ψηνει σουβλακια,γεινεται θερμαστρα για το χειμωνα και κλιματιστικο για το καλοκαιρι,ειναι transformers και μεταμορφωνεται σε μηχανη και αυτοκινητο για της μετακινησεις μας και χιλιαδες αλλα ακομα υπεροχα και φανταστικα που μονο η amiga εχει και μπορει να προσφερει γιατι ειναι το κορυφαιο συστημα ολων των εποχων και οτι και να κυκλοφορησει στο μελον ποτε δεν προκυται να το ξεπερασει.
Γραψτε κατι τετοιο να τελειωνουμε επιτελους και να ασχοληθει οποιος θελει με snes και mega drive που γιαυτο ειναι το συγκεκριμενο θεμα
Είπα και πριν ότι υπήρχαν τα clubs. Τα είδες κι εσύ. Δεν αγοράζαμε εκατοντάδες παιχνίδια αλλά παίζαμε εκατοντάδες παιχνίδια και αγοράζαμε τελικά μόνο αυτά που μας άρεσαν. Δεν είχαμε μία συλλογή από 200 παιχνίδια που τα παίζαμε για 10 λεπτά και τα παρατούσαμε μέχρι να βρούμε ένα που μας άρεσε. Εγώ παίζει να είχα ήδη παίξει την μισή βιβλιοθήκη του MD/SNES πολύ πριν τους Emulators, παρόλο που δεν είχα πάνω από 15 παιχνίδια σε κάθε κονσόλα. Και τέλος πάντων η πειρατεία δεν θα έπρεπε να είναι επιχείρημα. Την μία το χρησιμοποιήτε σαν πλεονέκτημα (τσάμπα παιχνίδια) και την άλλη σαν δικαιολογία γιατί δεν βγάζανε μεγάλες "mainstream" παραγωγές όπως στις κονσόλες (παρόλο που στο PS1 βγάζανε ενώ είχε και αυτό πειρατεία).mike είπε:Τα hidden gems μαλλον συμφερουν τους κονσολαδες, μιας και με τον οικονομικο περιορισμο που σου επεβαλαν οι κονσολες των 25.000 δρχ cartidge, υπηρχαν ελαχιστα που τελικα αγοραζες, οποτε τα μην διαδεδομενα παιχνιδια ηταν πολλα.
ρε συ μην τσατίζεσαι με το παραμικρό...metalcandyman είπε:@ Getta Robo,Imgema Σταματηστε να γραφεται τα επιχειρηματα για ολα αυτα που λετε για της κονσολες και γραψτε επιτελους ενα post να τελειωνουμε και πητε πως η amiga ειναι η θεα τον videogames,ειναι οτι εχει καλητερο εχει εμφανιστη στα videogames,εχει τα κορυφαια παιχνιδια και τα πιο πολλα επισης κορυφαια σε ολες της κατηγοριες,εχει τα κορυφαια joystics και εβλεπαν χιλια χρονια μπροστα η ανθρωποι που εφτιαξαν το MK να παιζεται με ενα κουμπι γιατι ετσι ειναι το σωστο και οχι οπως ειναι στης αθλιες εκδοσεις στης κονσολες,εχει τα κορυφαια γραφικα που εχουν εμφανιστη σε 16bit συστημα,περνει τηλεφωνο,φτιαχνει καφε,ψηνει σουβλακια,γεινεται θερμαστρα για το χειμωνα και κλιματιστικο για το καλοκαιρι,ειναι transformers και μεταμορφωνεται σε μηχανη και αυτοκινητο για της μετακινησεις μας και χιλιαδες αλλα ακομα υπεροχα και φανταστικα που μονο η amiga εχει και μπορει να προσφερει γιατι ειναι το κορυφαιο συστημα ολων των εποχων και οτι και να κυκλοφορησει στο μελον ποτε δεν προκυται να το ξεπερασει.
Γραψτε κατι τετοιο να τελειωνουμε επιτελους και να ασχοληθει οποιος θελει με snes και mega drive που γιαυτο ειναι το συγκεκριμενο θεμα
Γιατί τον έχεις δει ποτέ να παίζει? Ποιος σου λέει εσένα ότι οι καμπίνες δεν τρώνε το ξύλο της αρκούδας μέχρι να τις τερματίσει?spyros_s είπε:ρε συ μην τσατίζεσαι με το παραμικρό...απορώ πως κάποιος που έχει υπομονή και τσακίζει τα 80'ς arcades για πλάκα σπάζεται τόσο εύκολα σε άλλα θέματα.
Χαλάρωσε ή θα έρθω να σου σπάσω τις κονσόλες και θα σε υποχρεώσω να παίζεις μόνο σε 8μπιτους υπολογιστές![]()
Μπουνιες,κλωτσιες μεχρι και με το τσεκουρι κοπανουσα μια καποτε και πρεπει να εχω το ρεκορ σπασμενων προστατευτικων τζαμιων αυτα που ηταν πριν την οθονηspyros_s είπε:ρε συ μην τσατίζεσαι με το παραμικρό...απορώ πως κάποιος που έχει υπομονή και τσακίζει τα 80'ς arcades για πλάκα σπάζεται τόσο εύκολα σε άλλα θέματα.
Χαλάρωσε ή θα έρθω να σου σπάσω τις κονσόλες και θα σε υποχρεώσω να παίζεις μόνο σε 8μπιτους υπολογιστές![]()
I tried, γιατί κανείς δεν μου δίνει σημασία?mike είπε:Απορω γιατι δεν το γυρνατε σε MD VS SNES.
Δεν λέμε ότι δεν γράφετε με επιχειρήματα αλλά κάποια από αυτά αντικειμενικά δεν στέκουν πχ, το ότι η Amiga είναι καλύτερη γιατί έχει τίγκα πειρατεία ή, ακόμα χειρότερα, το ότι τα fighting είναι το ίδιο καλά (η και καλύτερα ακόμα) με ένα κουμπί. Ειδικά το τελευταίο, όσο προσωπική άποψη και να είναι πρέπει να παραδεχτούμε ότι παραείναι εκκεντρική για να την μετρήσουμε.Other_Reality είπε:λες και εγώ ή ο mike ή ο shinobi, δεν έχουμε γράψει με επιχειρήματα αλλα πετάμε ξεκρέμαστες κοτσάνες συνεχώς.
Ε ναι.. Μετα απο ολα αυτα που εχουνε γραφτει ειναι πολυ ξενερωτο να ξαναπατε στα κλασσικα MD vs Snes , Mario Vs Sonic κτλ κτλImgema είπε:I tried, γιατί κανείς δεν μου δίνει σημασία?![]()
Προφανώς κονσόλες vs Αmiga πουλάει πιο πολύ![]()