δεν ειχαν μεγαλη διαφορα σχεδον ιδια ηταν, περισσοτερα χρωματα στο snes,γρηγοροτερο στο mega drive( αν δεις την αποκλειστικη εκδοση street fighter 2,5 turbo στο md θα χασεις πασα ιδεα , πραγματικο διαμαντιtelonio είπε:Από όσο θυμάμαι στο Street Fighter 2 ήταν ακριβώς το αντίθετο.
Παρα εισαι Geek για το δικο σου καλο!!!pooky είπε:Αντικειμενικότατα:
SNES all the way.
YES!!!!!!!!!!!!SONIC είπε:Παρα εισαι Geek για το δικο σου καλο!!!
Το Virtua Racing χρησιμοποιούσε όμως το SVP οπότε δεν μπορείς να πείς ότι κατάφερνε από μόνο του το MD να τρέχει τέτοιο παιχνίδι. Συμφωνώ παρόλο αυτό ότι πρόκειται για εκπληκτικό παιχνίδιjaguar-man είπε:την δυναμη του το mega drive την δειχνει με το virtual racing(το εχω ακομη) παιδια ειναι εκπληκτικο το πως ενα μηχανημα του 1988 τρεχει τετοιο παιχνιδι
ας μην ξεχναμε οτι και το donkey στο snes ειχε το chip fx2...................................................elefas είπε:Το Virtua Racing χρησιμοποιούσε όμως το SVP οπότε δεν μπορείς να πείς ότι κατάφερνε από μόνο του το MD να τρέχει τέτοιο παιχνίδι. Συμφωνώ παρόλο αυτό ότι πρόκειται για εκπληκτικό παιχνίδι
Παρεπιπτοντως παλικαρι μου αφου ο μαστροσονικ suck τοτε γιατι συνεχιζειςpooky είπε:YES!!!!!!!!!!!!
2 Geek 4 U.
Γιατί είμαι και αντιδρασστικός αλλά και ατιμούλης!!!!!!!SONIC είπε:Παρεπιπτοντως παλικαρι μου αφου ο μαστροσονικ suck τοτε γιατι συνεχιζειςνα παιζεις μαζι του,να συζητας μαζι του και να ασχολεισε με την εταιρεια του?
In that case you are now officialy banned from all spicy stuffpooky είπε:Γιατί είμαι και αντιδρασστικός αλλά και ατιμούλης!!!!!!!
1oν Το ορθογραφικο λαθος που με τοση ευγενεια τονισες εγινε σε στιγμη βιασυνηςtelamonas.stokos είπε:Αν εχετε να συζητησετε κατι σχετικα με τα λογοτυπα που χρησιμοποιειτε θα ηταν προτιμοτερο να το κανετε με pms ή δια ζωσης.
Δεν ξερω αν ξαναγυρισαμε στο Δημοτικο - παντως το "Κατώ" ειναι λαθος τονισμενο - και η αναφορα (ονομαστικα μαλιστα και οχι με τα καλυτερα λογια, ακομα και χαρην αστειοτητος) σε χρηστες του GRM ειναι το λιγοτερο αστοχη.