Τι εννοεις?Wally είπε:Συνεχιζεις να βιαζεσαι...γενικως
telamonas.stokos είπε:Αν και η υπογραφη σου, SONIC, ξεπερνουσε τα ορια που αναφερονται στους Κανονισμους λειτουργιας (Βασικοι Οροι - Παραγραφος 2) - και ΔΕΝ ειχε πληροφορηθει κανεις οτι ηταν κατι συμφωνημενο - δεν την εσβησα.
Οπως και θα επρεπε να κανω μιας και "δειχνει" στους απεξω που δεν εχουν αμεση επαφη με μας οτι υπαρχει ενα πνευμα ειρωνιας στο forum - πραγμα που δεν προκειται να αφησουμε να συμβει. Γιαυτο ακριβως τον λογο την χαρακτηρισα Αστοχη και περιμενα να την αλλαξεις μονος σου.
Αντ'αυτου με χαρακτηριζεις Μικροπρεπη που σου τονισα τον λανθασμενο τονισμο σου για να κρυφτω οπως λες πισω απο αυτο και να μην σου πω οτι με ενοχλουν οι χαρακτηρισμοι σου για τον Pooky. Και φυσικα δεν την εχεις αποσυρει απο τη στιγμη που δεχτηκες παρατηρηση ουτε ΚΑΝ την εχεις διορθωσει.
Εγω δεν θα σου προσαψω τα αντιστοιχα κοσμητικα για τις πραξεις σου - αλλα θα περιμενω να την εχεις βγαλει μεχρι αυριο το πρωι αλλιως θα σβηστει.
Και επισης στο thread αυτο απαντας σε παρατηρηση μου για τα πολλαπλα posts οτι υπαρχει λογος που δεν μπορεις να μου τον πεις. Δεν εχω ιδεα τι εννοεις και δεν ξερω απο που νομιζεις οτι εχεις παρει το δικαιωμα να "ξεπερνας" τις συστασεις που σου γινονται - αλλα αν ξαναpostαρεις ετσι θα "συμπυκνωσω" ο ιδιος τα posts σου αυτα.
* Το επιχειρημα για το Sonic Sucks του Pooky ειναι τουλαχιστον εκτος συναγωνισμου.
Ειναι φυσιολογικο να εκνευριστηδεν ξερω απο που νομιζεις οτι εχεις παρει το δικαιωμα να "ξεπερνας" τις συστασεις που σου γινονται
ΧΑ ! Καλά ,, αυτό να το πεις στον επεξεργαστή του Mega Drive που ήταν ασύγκριτα πιο γρήγορος . Ο Μάριο και τουρμπίνα να καβάλαγε δεν θα έφτανε τον Sonic σε ταχύτητα !Παρ'ολλο που και οι δυο κονσόλες διέθεταν 16bit επεξεργαστές, το SNES της Nintendo ήταν ένα σκαλί παραπάνω τεχνικά απο το MEGADRIVE της SEGA.
Με αυτήν την αυκαιρία θα ήθελα να σχολιάσω κάτι . Έχωντας μιλήσει με πολλούς παίχτες εκείνης της εποχής (του Mario και του Sonic , ντε ! ) , τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό έχω φτάσει στο συμπέρασμα πως τα άτομα της ηλικίας του pooky , προτιμάνε τον Mario αντί του Sonic , σε αντίθεση με τα άτομα της δικής μου ηλικίας . Όταν το παρατήρησα αυτό , προσπάθησα να βρω το "γιατί" . Η Εξήγηση που έχω δώσει είναι η εξής : πέραν του γεγονότος πως τα πρώτα άτομα έχουν αρχίσει και γερνάνε νωρίτερα (πλάκα κάνω ! ) , τα άτομα της πρώτης κατηγορίας έζησαν την παιδική τους ηλικία σε μία περίοδο που δεν υπήρχε ο Sonic , οπότε ούτως ή άλλως γαλουχήθηκαν με τον Mario . Βέβαια , δεν παύει να είναι μία θεωρία ... Και όπως έλεγε ο Ανστάιν : Δεν μπορείς ποτέ να αποδείξεις πως μία θεωρία είναι σωστή . Μπορείς να αποδείξεις μόνο ότι είναι λάθος !Είμαι φανατικός οπαδός του Mario ενώ τον SONIC δεν τον συμπαθώ καθόλου
Σαν νέος Αινστάιν αποδεικνύω ότι η θεωρία σου είναι λάθος: είμαι Nintendικός μικρότερος από σένα. :tease:iliekater είπε:Με αυτήν την αυκαιρία θα ήθελα να σχολιάσω κάτι . Έχωντας μιλήσει με πολλούς παίχτες εκείνης της εποχής (του Mario και του Sonic , ντε ! ) , τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό έχω φτάσει στο συμπέρασμα πως τα άτομα της ηλικίας του pooky , προτιμάνε τον Mario αντί του Sonic , σε αντίθεση με τα άτομα της δικής μου ηλικίας . Όταν το παρατήρησα αυτό , προσπάθησα να βρω το "γιατί" . Η Εξήγηση που έχω δώσει είναι η εξής : πέραν του γεγονότος πως τα πρώτα άτομα έχουν αρχίσει και γερνάνε νωρίτερα (πλάκα κάνω ! ) , τα άτομα της πρώτης κατηγορίας έζησαν την παιδική τους ηλικία σε μία περίοδο που δεν υπήρχε ο Sonic , οπότε ούτως ή άλλως γαλουχήθηκαν με τον Mario . Βέβαια , δεν παύει να είναι μία θεωρία ... Και όπως έλεγε ο Ανστάιν : Δεν μπορείς ποτέ να αποδείξεις πως μία θεωρία είναι σωστή . Μπορείς να αποδείξεις μόνο ότι είναι λάθος !
Με αυτήν την αυκαιρία θα ήθελα να σχολιάσω κάτι . Έχωντας μιλήσει με πολλούς παίχτες εκείνης της εποχής (του Mario και του Sonic , ντε ! ) , τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό έχω φτάσει στο συμπέρασμα πως τα άτομα της ηλικίας του pooky , προτιμάνε τον Mario αντί του Sonic , σε αντίθεση με τα άτομα της δικής μου ηλικίας . Όταν το παρατήρησα αυτό , προσπάθησα να βρω το "γιατί" . Η Εξήγηση που έχω δώσει είναι η εξής : πέραν του γεγονότος πως τα πρώτα άτομα έχουν αρχίσει και γερνάνε νωρίτερα (πλάκα κάνω ! ) , τα άτομα της πρώτης κατηγορίας έζησαν την παιδική τους ηλικία σε μία περίοδο που δεν υπήρχε ο Sonic , οπότε ούτως ή άλλως γαλουχήθηκαν με τον Mario . Βέβαια , δεν παύει να είναι μία θεωρία ... Και όπως έλεγε ο Ανστάιν : Δεν μπορείς ποτέ να αποδείξεις πως μία θεωρία είναι σωστή . Μπορείς να αποδείξεις μόνο ότι είναι λάθος !