Ψιλοαδιάφορες μου φαίνονται αυτές... Όλες έχουνε ξαναπροβληθεί σχετικά πρόσφατα...katerinak είπε:Ξεκινησε η νεα ψηφοφορια,οι υποψηφιες σειρες ειναι : "βιος ανθοσπαρτος" , "θυματα ειρηνης" και "οι φρουροι της Αχαϊας" το λινκ βρισκεται εδω
Συμφωνώ απόλυτα!whatohh είπε:'Γυναίκες' παιδιά. Παλιό και σπάνιο.
απ οτι βλεπω εδω οι σειρες ηταν "σαββατογεννημενες" , "εισαι το ταιρι μου" και "κατι τρεχει με τους διπλα"bernard.c είπε:Καλησπέρα φίλοι μου,
Καθώς προσπαθώ να ενημερώσω το πρώτο post του παρόντος thread με τις πληροφορίες από τις ψηφοφορίες, μήπως θυμάται κανείς να μου πει ποιες ήταν οι "αντίπαλες" σειρές της σειράς "Σαββατογεννημένες", η οποία τελικά επικράτησε στην 3η κατά σειρά ψηφοφορία; Αδυνατώ να θυμηθώ...
Ήταν το "Είσαι το ταίρι μου" και το "Κάτι τρέχει με τους δίπλα".bernard.c είπε:Καλησπέρα φίλοι μου,
Καθώς προσπαθώ να ενημερώσω το πρώτο post του παρόντος thread με τις πληροφορίες από τις ψηφοφορίες, μήπως θυμάται κανείς να μου πει ποιες ήταν οι "αντίπαλες" σειρές της σειράς "Σαββατογεννημένες", η οποία τελικά επικράτησε στην 3η κατά σειρά ψηφοφορία; Αδυνατώ να θυμηθώ...
katerinak είπε:απ οτι βλεπω εδω οι σειρες ηταν "σαββατογεννημενες" , "εισαι το ταιρι μου" και "κατι τρεχει με τους διπλα"
Είστε και οι δύο super-γρήγοροι και βοηθητικοί!!tonytony είπε:Ήταν το "Είσαι το ταίρι μου" και το "Κάτι τρέχει με τους δίπλα".