Aardvark είπε:5 χρονια μετα το ανοιγμα του θρεντ και τον ευφανταστο τιτλο του Wally!
Ναι, ναι, μόνο που το thread το έχω ξεκινήσει εγώ...Wally είπε:Παντα επιβεβαιωνομαι!
Αποσυρομαι στα βασιλικα διαμερισματα για να διαλογιστω την επομενη αποκαλυψη-βομβα
Oλο το μαγαζι δεικο σας αλανια.Θα καψουμε και κουκλες Wally και Bill Gates ετσι για το καλοherco είπε:Αστον αστον - στο τσακ ειναι να παρει τη θεση του console division director στην m$ και οι "ασπονδοι φιλοι" του κανουμε after party στο ζαχαροπλαστειο του metalcandyman !!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ καλο Μαλον εφιαλτες θα βλεπει τωρα με αυτη την ειδηση στα βασιλικα διαμερισματα ο ''βασιλιας'' Wallykrem13 είπε:
Πιστευω να το ειχες πατησει το λινκ μου και να αστειευοσουν.Wally είπε:Παντα επιβεβαιωνομαι!
Αποσυρομαι στα βασιλικα διαμερισματα για να διαλογιστω την επομενη αποκαλυψη-βομβα
Το θρεντ δικο σου απο διασπαση,ο τιτλος του Γουαλη. :supergrin:Ναι, ναι, μόνο που το thread το έχω ξεκινήσει εγώ...
Νομίζω βρήκα όνομα που ταιριάζει σε αυτό το παιχνίδι: The Superhuman Metrosexual poser: Slice in Style (super cool trendy edition)metalcandyman είπε:Ας τα ονομαζε αλλιως ο Kojima που πηρε τον αμανε πολυ ψηλα και δεν κοιταει να φτιαξει κανενα παιχνιδι της προκοπης.
Ντάξει, όχι και "άντε" !!! Άνετα το καλύτερο MGS μέχρι σήμερα, το καλύτερο exclusive του PS3, και ταυτόχρονα το best selling, μέχρι τουλάχιστον την κυκλοφορία του Gran Turismo 5. Για το beat'em'up golden axe τι είναι τελοσπάντων, συμφωνώ, αν και έχει ξεκαθαριστεί το γεγονός του ότι το MGS στον τίτλο του αφορά καθαρά το background story. Δηλαδή, είναι ένα spin-off, απλά και σταράτα.metalcandyman είπε:...και αντε και το Metal Gear 4 Guns of the patriots για το ps3....