My SNES Games Collection.

εγω ποτε μου δεν δανεισα video games..βεβαια εκανα κατι χειροτερο στην πορεια,πουλησα αρκετα!
 
σήμερα έλαβα αυτά τα παιχνιδάκια

αλλα δεν ξερω πως να βαλω φωτό :

secret of evermore και secret of mana 2 (στο οποιο με δούλεψε ότι είναι original αγγλικο αλλα ο τυπάς έχει πειράξει κάτι και το έχει φτιάξει μονος του, εννοώ την αγγλική γλώσσα)
 
δεν υπάρχει αγγλικό Secret of Mana 2 (Seiken Densetsu 3), Υπάρχει μια καλή μετάφραση. Απορώ τι έκανε ο τύπος, μαλλον το φόρτωσε σε Rom.
 
καμπια εισαι μεγαλος thanx

τωρα γιατο τι εκανε ο τυπος δεν καταλαβα αλλα οταν αρχιζει το παιχνιδι ,αρχιζει με την ιαπονικι ονομασια Seiken Densetsu 3 αλλα ολα τα υπολοιπα ειναι στα αγλικα και απλα παιζω κανονικα

φωτο ειναι εδω ( παρεπιπτοντος η ημερομηνια ειναι σημερινη απλα δεν εχω ρυθμισει τη φωτογραφικη μιχανη)

picture.php


picture.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ο τυπας ειναι λογο απιστευτος, ειχαι και αυτο zelda parallel wards για το snes!!!

αλλα ζηταγε πολλα και δεν το πηρα.
 
Το Secret of Mana 2 έχει μεταφραστεί από φανς και κυκλοφορεί κανονικά σε Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά περικαλώ!! Η έκδοση που έχεις είναι η γερμανική και απορώ πως έχει την αγγλική μετάφραση μέσα. Ο πιο γνωστός που κάνει αυτή τη δουλειά, είναι ένας συλλέκτης Γάλλος, ο οποίος κάνει εξαιρετικές κατασκευές. Φτιάχνει παιχνίδια που δεν κυκλοφόρησαν στην ευρώπη σε pal έκδοση με κουτί, εγχειρίδιο και τα πουλάει πανάκριβα. Να μια από τις αγαπημένες μου φωτό!!

 
Όλα αυτά τα κάνει χωρίς την άδεια της Ninty; Αν ναι, εκπλήσσομαι, που δεν τον έχουν μπουζουριάσει ακόμα. Η Ninty είναι χειρότερη από την Apple πολλές φορές......

(Και φυσικά και οι δύο πουλάνε overpriced παρωχημένη τεχνολογία. Ναι, είμαι fan και των δύο.... )
 
Paspartoo είπε:
Αυτο το "κανονικα" ομως χωραει την Ερυθρα θαλασσα :D
Ναι, όντως!!!

Πάντως, θεωρώ ότι αυτό θα έπρεπε να το κάνει η ίδια η Square και η Enix πριν από χρόνια, να κυκλοφορήσουν δηλαδή τους τίτλους αυτούς στην Ευρώπη. Πάλι καλά που κυκλοφόρησαν και ένα Secret of Mana και το Terranigma. Σήμερα, έπειτα από τόσα χρόνια, απορώ πως έφτασαν αυτά τα έπη στην Ευρώπη με την νοοτροπία που επικρατούσε εκείνη την εποχή στην Ιαπωνία για την ήπειρό μας.
 
Ωραιες συλογες παιδια μπραβο σας!!
 
Aσχετο, αλλα σχετικο με SNES συλλογες:

Θυμασαι φιλε geo2004z που γραφαμε για το starfox και τις εκδοσεις του,

πριν καμια δεκαρια μερες. Αυτο ειναι το competion?

picture.php


picture.php
 
Αυτό είναι το competition Mike. Αλλά βγάλε μία πιο καθαρή εικόνα να δούμε ποια έκδοση είναι. Ή, αν βαριέσαι, γράψε τον κωδικό του cartridge, Που ευρίσκεται στην κάτω αριστερή γωνία. Αυτό δικό σου είναι??
 
Μην μου πεις οτι υπαρχουν και διαφορετικες εκδοσεις. Δεν την παλευω αλλο.

PAL ειναι σιγουρα.
 
Καλά, μην αγχώνεσαι, δεν υπάρχουν πολλές. Μία η σκανδιναβική έκδοση και μία η Γερμανική!!! Λογικά, την αγγλική θα έχεις με κωδικό SNSP-FU-UKV
 
Ωραίο κομμάτι Mike, δεν ήξερες την αξία του όταν έπεσε στα χέρια σου; Γιατί από ότι μου έχεις πει δεν σε ενδιαφέρουν τα συλλεκτικά κομμάτια!
 
Μαλλον η αγγλικη ειναι. Οχι δεν μαζευω συλλεκτικα, οτι τυχει αγοραζω.

Εχω πολλα "περιεργα" πραγματα, αλλα δεν τα πηρα για συλλογη, τα πηρα

για να τα παιξω.
 
Πίσω
Μπλουζα