Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Φίλε telios_s έχεις απόλυτο δίκιο, αν και νομίζω ότι τα συγκεκριμένα κομμάτια είχαν έρθει μετά από παραγγελία του ίδιου του μαγαζιού από το εξωτερικό- προφανώς λόγω ζήτησης... Άλλωστε το συγκεκριμένο μαγαζί (και πιστευώ λέμε το ίδιο- GC) δεχόταν να φέρει και παραγγελίες από το εξωτερικό αν το ζητούσες... Από την άλλη, για επίσημη κυκλοφορία του conker's bad fur day στην Ελλάδα δεν είμαι σίγουρος... Σχετικά με το Banjo-Tooie τώρα... Αφού είχε μέσα το κλασσικό έντυπο της αντιπροσωπείας που αγαπήσαμε να μισούμε, τότε έχεις δίκιο!! Παρεμπιπτόντως, η Nortec δεν είχε καμία σχέση με games και κονσόλες όταν ανέλαβε να αντιπροσωπεύει την nintendo στην Ελλάδα...Αυτό εξηγεί πολλά!Αρχικό μήνυμα απο telios_sΕπίσης αν έχετε παλιά τεύχη game pro θα δείτε διαφημιστικό κατάλογο του συγκεκριμένου μαγαζιού που περιείχε και το conker bad fur day(σε ένα όμως τεύχος,δεν θυμάμαι ποιο).Όταν όμως είχα πάει από το μαγαζί να το πάρω μου είπαν ότι είχε τελειώσει και ότι είχαν φέρει μόνο 2 κομμάτια
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε. Μόλις σήμερα έκανα την έρευνά μου και βρήκα ένα Banjo-Tooie σε ένα ξεχασμένο κατάστημα, το οποίο είχε την ταινία της Nortec.telios_s είπε:Δεν κανω λαθος..Γιατί το έχω,και μέσα έχει και τις ελεεινές ασπρόμαυρες οδηγίες από την Nortec..
Δυστηχως όχι ολα. Αυτη ειναι η λίστα με τα N64 παιχνιδια που εχουν βγει στο PAL Wii:theoritikos είπε:Τα παιχνίδια που έχετε αναφέρει μέχρι τώρα, υπάρχουν στην vc του Wii? Αρκετά από αυτά δεν τα έχω παίξει, επειδή δεν είχα την κονσόλα, ή οι emulators δεν τα εξομοιώνουν σωστά. Το μόνο που ξέρω είναι πως το goldeneye ΔΕΝθα βγει λόγω κολλήματος με τα copyrights και του συμβολαίου της με την MS...
Τιιιι????Imgema είπε:Το Goldeneye δεν ξερουμε αν θα βγει ποτέ ή οχι, ενώ τa Banjo-Kazooie και Perfect Dark εχουν βγει στο 360 (με καποιες βελτιώσεις / αλλαγές όμως, είναι δηλαδή σαν επανεκδόσεις). Δυστηχώς μην περμένεις τα διαμάντια της RARE στο VC, αφού πλέον ανήκει στην Microsoft. Οποτε ξεχάστε και τα Conker, Blast Corps, Banjo - Tooie, Killer Instinct, Jet force Gemini κλπ. Kαι μάλλον το DK64 δεν θα βγει πουθενά, το παιχνίδι το εφτιαξε η RARE αλλα ο χαρακτήρας ανήκει στην Nintendo.
Κανονικότατα. Εδώ και αρκετό καιρό. Με το PJ64 1.6 και τα default pluggins δεν θα εχεις πρόβλημα, αλλά εγώ θα σου πρότεινα το glide64 για γραφικά, μαζί με ένα wrapper για να δουλεψει (εκτος και αν έχεις voodoo καρτα γραφικών 8)). To Ν64 emulation εχει προχωρησει τόσο που υπαρχουν ακόμα και κάποια high resolution texture packs για κάποια παιχνίδια που τα μεταμορφώνουν στην κυριολεξία και τα περισσότερα pluggins τα υποστηρίζουν.theoritikos είπε:Την τελευταία φορά που ασχολήθηκα με τον project 64, δεν μπορούσε να παίξει το banjo-kazooie εξαιτίας κάποιου protection του παιχνιδιού ή κάποιο άλλο τεχνικό πρόβλημα που είχε το rom. Να υποθέσω πως τώρα θα παίζει κανονικά...
Φίλε theoritike, εννοείται πως ΔΕΝ έχουμε ξεχάσει το 1080! Ένας από τους καλύτερους τίτλους εκείνη την εποχή στην κατηγορία του (σε όλες τις κονσόλες), προσέλκυσε πολλούς που μέχρι τότε δεν ασχολούνταν με το n64 να αγοράσουν την ίδια την κονσόλα για να απολαύσουν αυτόν τον τίτλο...theoritikos είπε:Έχετε ξεχάσει όμως ένα παιχνίδι το οποίο άνηκε στην (τότε) δυνατή κατηγορία των παιχνιδιών snowboarding, το 1080 snowboarding.
Φίλε geo2004z, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου... Μια από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις που έζησα ήταν με το mission: impossible, του οποίου οι καινοτομίες είχαν διαφημιστεί τόσο πολύ (εξελιγμένα gadgets, stealth κτλ)... Μετρίοτατα γραφικά, κάκιστος χειρισμός και μια κάμερα να σε αποσυντονίζει διαρκώς! Προχειρότατο...Κρίμα, γιατί πραγματικά το περίμενα πως και πως...geo2004z είπε:Όμως αναμνήσεις θεωρώ όχι μόνο τις καλές στιγμές αλλά και τις κακές, τις οποίες μας χάρισε η κονσόλα.