NERO problem ! Βοήηηθειααα !

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας exetlaios
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
pooky είπε:
Δυστυχώς το δικό μου φίλε Telamona δεν μπορεί να γράψει σε 2Χ, οπότε τα DVDs δεν διαβάζονται από το Cube. Αντίθετα με το ΝΕC 1300 που παρέδωσε το πνεύμα και το εσωτερικό NEC του φορητού δεν έχω πρόβλημα πάντοτε σε εγγραφές 2Χ.
Παντως με το δικο μου burner,ειμαι απολυτα ευχαριστημενος....

ΝΕC 3550A.

Γυρω στα 200 cube games,με 100% επιτυχια σε 4x ταχυτητα....

Να μην αναφερθω,στα dreamcast και στα x-box games,τα οποια μαλλον ηταν παιχνιδακι...:rolleyes:

Grip είπε:
Παντως με το δικο μου burner,ειμαι απολυτα ευχαριστημενος....ΝΕC 3550A.

Γυρω στα 200 cube games,με 100% επιτυχια σε 4x ταχυτητα....

Να μην αναφερθω,στα dreamcast και στα x-box games,τα οποια μαλλον ηταν παιχνιδακι...:rolleyes:

ΟΛΑ τα NEC κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους σε Cube. Το 3550 ΔΕΝ μπορεί να γράψει σε 2Χ, παρόλα αυτά κάνει μια χαρά εγγραφές σε 4Χ.

Όσο για τις άλλες κονσόλες με ότι και να γράψεις, σε ότι και να γράψεις δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα!!!!!!

Βρε παιδιά sorry για το off topic αλλά πως σπάσατε το Game Cube, υπάρχει καμια σελίδα με πληροφορίες? Ο μόνος λόγος που δεν έχω πάρει ακόμα είναι γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι είναι πολύ μπελάς να σπάσει και αν σπάσει θα παίζει μόνο homebrew, κάτι που προφανώς δεν ισχύει. Επίσης μόνο σε datatrax δισκάκια γράφονται τα παιχνίδια?

@ GTS

Καλη η σκεψη σου αλλα τα παιχνιδια του Cube ειναι σε DVD μορφη και οχι σε CD.

@Exetlaios

Εγραψες δηλαδη Audio cd με .wav αρχεια ? ....αρα, μονο το recorder σου δεν φταιει για ολη αυτη τη φασαρια...

Μου διέφυγε τελείως..... το γεγονός. Τώρα που το λές όμως πρέπει να είναι πολύ καλό για SegaCD, dreamcast (οχι πως το dvd δεν τα γράφει), υποστηρίζει εγγραφή από 1Χ μέχρι 24Χ (CD) είναι το Plextror PX-2410A :D

@Exetlaios

Μόνο αν σου λειτουργεί κανονικά με κάποιο άλλο πρόγραμμα και επαναλαμβανόμενα μπορείς να είσαι σίγουρος ότι η συσκευή είναι οκ. Το ότι έγραψε μια φορά δεν είναι και σίγουρα οκ.

@exetlaios

Δεν θα σχολιάσω τα περί εκμετάλλευσης...

Λοιπόν, όπως το βλέπω το πρόβλημα σου, δεν νομίζω ότι είναι θέμα συσκευής αλλά του software. Εικάζω ότι σου λείπει το plugin που χρειάζεται για την σωστή αποκωδικοποίηση των mp3 σε audio data για την εγγραφή τους... Τσέκαρε το pm σου, κοίτα την παρακάτω φωτό και κάνε τις απαραίτητες ρυθμίσεις και τεστς και μας λες τι έγινε:

(κλικ στην φλόγα κάτω δεξιά και μετά το πλήκτρο του "Εισαγωγή Νέου")

clipboard01ht9.jpg

Επειδή τα DL DVD writers έχουν ξεφτιλιστεί τελείως, λέω να πάρω ένα (μέχρι και τώρα έχω ένα pioneer σκυλί αλλά όχι DL).

Τι μάρκα με συμβουλεύετε από τις κάτωθι (από Πλαίσιο)?

LG

SAMSUNG

NEC

LITEON

LD ?

Τεσπα, τη χρονια αυτη τα NEC εχουν κανει τρελλες πωλησεις και οχι αδικαιολογητα.

LG εννοούσα βρε tel, το διόρθωσα τώρα. Αμάν, κάνεις πως δεν κατάλαβες και καλά :D

Αλήθεια γιατί το πλαίσιο σνομπάρει τα Pioneer? 'Εχω ένα dvdrom drive Pioneer 104S με slot (όχι tray) εδώ και 5 χρόνια και ακόμα λειτουργεί ρολόϊ. Ακόμα το έχω πάνω στο tower γιατί κάνει γρήγορο και καλό ripping σε ταινίες αλλά γιατί το slot είναι πολύ βολικό και γρήγορο.

gtsamour...Και εσύ βρε παιδί μου αμάν μάθε να τα λες σωστά σχολείο δεν πήγες? :D :D:D

Nec απλά κορυφαία..αν και τώρα νομίζω ότι δεν είναι πια τελείως Nec!!!!

Pioneer...ολα τα αλλα ειναι τσιχλοφουσκες

Wally είπε:
Pioneer...ολα τα αλλα ειναι τσιχλοφουσκες
... και είναι και τα μόνα που δουλέυουν

άντε και τα Plextor πριν ξεκινήσει το φασονάρισμα

Λετε βρε παιδια να δουλευουν μονο τα Pioneer ? Ολοι οσοι αγορασαν NEC , LG , Yamaha κλπ δεν μπορουν να αντιγραψουν τιποτα ? :confused:

Μια ζωή πνεύμα αντιλογίας αυτός ο tel :D :D:D:D:D

τα μονα αντιγραφικα που μπορεσαν να "φτιαξουν" αντιγραφα 360 σε dual-layer που να boot-αρουν με το πρωτο 360f/w( που δεν περιειχε "καθυστερηση") ηταν τα Pioneer 111...δηλαδη το παραγομενο δισκακι ηταν σχεδον μητρας...

Και επειδη αντεγραψαν σωστα ενα 360 δισκακι ειναι τα μονα που δουλευουν ?.....

δηλαδη το παραγομενο δισκακι ηταν σχεδον μητρας
τωρα αυτο γιατι το γραψες ?..... :D :D

διοτι επρεπε να ειναι πολυ κοντα ακομα και στα παραγομενα απο τα "μητρας" jitter...ειναι βαρετη κουβεντα,θα στα εξηγησω απο κοντα

Λές να μην κατάλαβε....? Μάλλον σε δουλεύει

Απλα εγραψα οτι η εκφραση ειναι υπερβολικη - και μονο ο τροπος που κατασκευαζεται ενα dvd σε συγκριση με αυτον που "ψηνεται" στα μηχανηματα μας απεχει οσο η Γη απο τη Σεληνη. Φυσικα να το συζητησουμε απο κοντα - αλλα μεχρι τοτε θα λεω οτι δουλευουν και αλλες μαρκες dvdrec εκτος απο τα Pioneer. :thumb:

Πίσω
Μπλουζα